Bokić :)
Malena će za par dana 3 mjeseca. Drži glavicu super, drži je kad izvodi vježbe na trbuhu i dok je onako dižem za rukice. U zadnje vrijeme ženska se počela dizati. Stavimo je nekad u poluležeći, a onako je naslonimo na veliki jastuk, i ona se diže kao da bi sjedila. Isto radi i kad je držimo, a kad je vraćamo ljuti se jako. Jel ima koja iskustva s tim? Inače je jaaako živahna. Čekam kad će poletiti
Cure, moj maleni nekad spava sa bas jako zabačenom glavom prema iza. Znaci, bude mu skoro skroz na leđima... Ja mu ju nekad pokušam vratiti prema naprijed, nekad uspijem a nekad ne... Cini mi se kako bas uživa tako spavati. A meni je to opet nenormalna poza skroz. Spomenula sam to fizijatrici i ona mi je rekla da mu u budnom stanju ne vidi nikakvo izvijanje, pa ni to vjerojatno nije nista... Jel ima tko s tim kakvog iskustva?
Krešimir 19.08.2014. <3
Luki bravo za L, znaci bit ce jos malo trcanja za njim hehe super.
Cure, jucer su mi poceli malo pripovjedat(svekrva) da zasto nedam da M sjedi? Inace svaki put kad ju netko drzi ja uvijek gledam i vicem nemojte ju posjedat, nek bude u polusjedecem polozaju. Ima 4,5 mj i premala mi je da bi sjedila. Uglavnom, da zasto nedam da cu si unistit djete, svekrvi je puno necaka proslo kroz ruku i svi su vec sa 4 mj sjedili. Ja si mislim Jesam ja luda ili vi?????
Prvo taj tko želi svoje djete na silu gurat da sjedi, nek si radi to svom dijetetu.
Meni je ona jos mala za to i nedam i tocka. Osim kad ce sama htjet. Iako ona je stvarno velika ima cca 8 kg i dugačka je pa je tesko ju držat u lezecem polozaju. Sta bi mislite o tom? Mislim samo me nerviraju kao ja nista neznam oni imaju iskustva
M se super okrece sa leda na trbuh, ali sa trbuha na leda malo teze, nekad uspije ali mislim da vise slucajno. A na trbusicu voli lezat 10-15 mi dnevno onda isto pocne cvilit. I kad je na trbusicug dize guzu u zrak i pokusava puzat napravi dva tri puzaja p se umori.jesu i vaši to radili u toj dobi, to ok da ju pustim tak da se gura?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji