Mi danas bili kod pedijatrice i zena mi svasta rekla. curka mi dize glavu i to radi od treceg mjeseca i ona opet pita da jel ju netko stavlja u sjedeci polozaj. ja velim da ne. i spomenem da ju znamo staviti u onu lezaljku njihalicu kaj je za bebe od rodjenja pa do 9 kila i ona krene da to nije dobro da zato tak dize glavu itd. i veli mi da smije samo na baby gym. a mala nakon deset minuta kaj je na podu pocne vristat i onda bi ju trebala kao nosat stalno. pa ne mogu. sve si mislim da pedijatrica malo pretjeruje...po njoj bi mala trebala bit sto manje na rukama i sto vise sama istrazivat sto je ok u teoriji ali u praksi to bas nije sam tak./
Hvala Mirka :)
Koala nisam to jos cula. Moja je stalno u ljuljacki svojoj i uživa u njoj nisam znala da steti
zebrica
D. mi bude za 10-ak dana 4. mjeseca, al ona uopće ne voli biti na trbuhu. Dok je na trbuhu digne normalno glavicu, al začas počne cviliti ili si žvakati ruku. I onda ju stavim po par minuta više puta dnevno, al nekak me brine to kad neće biti na trbuhu :/
I moja Nuna se gleda TV smije gleda u igračke a najbolja mi je sad kad je skuzila kako se zalilat. Zabavi jako glavu i tako par puta dok se nezanjiss bas mi je smiješna :)
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji