Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    17. Ožujak 2015. 10:22

Vidiš moja neće na meni/tati,a na podu ili na krevetima hoće

MAMA X2
    17. Ožujak 2015. 14:37

mame moram podijeliti sa vama danas se moj L prvi put okrenuo sa leda na trbuh al vice dok se ne okrene ima 4 mj i 1 dan

cloudy
    17. Ožujak 2015. 14:41

:) kad bi oni uopće trebali kretat s tim okretanjem? Moja curka je trenutno u fazi dizanja nogu visoko visoko

Bori
    17. Ožujak 2015. 14:47

Okretanje u pravilu, ide od polovice 4 mj, smatra se da "moraju" sa 5, 6 okretati se..Moj K se okreće na jednu stranu, pomalo na drugu, al mi idemo na vježbe i ja sam defektolog pa ga pilam.
    Da i on diže nogice i pokušava ih uhvatit, al mu ne ide bas..Mi smo danas bili kod fizijatra pa je ona mene pitala što vidim..

MAMA X2
    17. Ožujak 2015. 15:00

pa jel ok onda kaj se moj vec okrece ili ne ???kaj je rano jos ??kasno???nis ne kuzim sad vise

MAMA X2
    17. Ožujak 2015. 16:23

OK DA SUPER OSJECAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.