Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mirka4
    12. Ožujak 2015. 08:59

MAMA PRVI PUT, baš mi drago da je sve krenulo, ma super
    A ovo za sjedenje, to i je normalno u toj dobi, ti mišići se moraju jačat, jedino je na nama da ne dovodimo sebe u napast da bebi damo da sjedi samostalno duže od par sekundi. Možete je naslonit na sebe u polusjedeći, ili joj pridržavat donji dio leđa itd, sve je to ok ako je povremeno, po minut - dva.

mirka4
    16. Ožujak 2015. 08:29

Hrvatski prosjek prohodavanja je 16 mj, tako da je ok sve u rasponu do 18 mj. Ali isto tako mislim da mama osjeti ako nešto malo odstupa od prosjeka, tako da bi bilo dobro da odeš na procjenu senzorne integracije. Pogotovo zbog ovoga šta kažeš da ti se čini da mlitavo hoda. A ove druge stvari - govor, hranjenje, slušanje uputa, samostalno osmišljavanje igara - kako je to?

Nalah
    16. Ožujak 2015. 09:11

Moja će za tjedan dana 3 mjeseca,na trbuhu normalno diže glavicu,ali više ju okreće na desnu stranu,na lijevu slabo,je li to ok?Da forsiram okretanje na lijevo?Ostala motorika joj je savršena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.