Kad ju nosimo normalno okreće glavicu na obje strane ili kad leži na leđima,stavljam joj igračke,zovemo ju,ali nešto joj to slabo ide.Stavljam ju na trbuh 2 x dnevno,baš ciljano zbog okretanja,da ju stavljam češće?
Nalah, stavljaj je češće od 2 x na trbuh, sa 3 mj može dobar dio dana bit u tom položaju, može bit na tebi ili na podu, smao da jača mišiće koji će joj trebat za puzanje kasnije. I naravno vježbaj okretanje glave na obe strane, bolje spriječit nego liječit Al mislim da ti je sve to normalno
KikiMiki, po svemu šta si napisala mislim da i nemaš neki razlog brinut se! Pogotov šta kažeš da mu je govor iznad prosjeka, djeca koja su jača verbalno znaju bit sporija motorički, i obrnuto!
Hvala Mirka puno lakše mi je odmah. :D I mislim da nema razloga za brigu al nekad svi misle da bolje znaju moje dijete nego ja. ;)
www.youtube.com/watch?v=jGHFaBYk-UE
Evo super video o bebicama koje ne vole biti na trbuhu i kakao ga riješiti
Joj ni moja curka,10 tjedana sad ne voli biti na trbuhu niti okretati glavicu kad je na trbuhu..inače ju super okreće....zabrinjavajuće ili ne?
Baš sam video pogledala super je :) ona hoće ležati na meni s trbuhom i to radimo od početka al kad je na podlozi...plač
Sortiraj odgovore
Najstariji