Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    16. Ožujak 2015. 09:44

Kad ju nosimo normalno okreće glavicu na obje strane ili kad leži na leđima,stavljam joj igračke,zovemo ju,ali nešto joj to slabo ide.Stavljam ju na trbuh 2 x dnevno,baš ciljano zbog okretanja,da ju stavljam češće?

mirka4
    16. Ožujak 2015. 11:56

Nalah, stavljaj je češće od 2 x na trbuh, sa 3 mj može dobar dio dana bit u tom položaju, može bit na tebi ili na podu, smao da jača mišiće koji će joj trebat za puzanje kasnije. I naravno vježbaj okretanje glave na obe strane, bolje spriječit nego liječit Al mislim da ti je sve to normalno

KikiMiki, po svemu šta si napisala mislim da i nemaš neki razlog brinut se! Pogotov šta kažeš da mu je govor iznad prosjeka, djeca koja su jača verbalno znaju bit sporija motorički, i obrnuto!

Nalah
    16. Ožujak 2015. 12:45

Ok,mirka,hvala ti 

KikiMiki2
    16. Ožujak 2015. 15:54

Hvala Mirka puno lakše mi je odmah. :D I mislim da nema razloga za brigu al nekad svi misle da bolje znaju moje dijete nego ja. ;)

Bori
    17. Ožujak 2015. 08:52

www.youtube.com/watch?v=jGHFaBYk-UE

Evo super video o bebicama koje ne vole biti na trbuhu i kakao ga riješiti

cloudy
    17. Ožujak 2015. 09:47

Joj ni moja curka,10 tjedana sad ne voli biti na trbuhu niti okretati glavicu kad je na trbuhu..inače ju super okreće....zabrinjavajuće ili ne?

cloudy
    17. Ožujak 2015. 09:52

Baš sam video pogledala super je :) ona hoće ležati na meni s trbuhom i to radimo od početka al kad je na podlozi...plač

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.