Znaci jastucic pa nju polegnem i stavim neko ogledalce ili slikovnicu sa drugim bebama..bas cemo probat danas, hvala
zebrica
Mene uvijek peče savjest ako ju ostavim "samu",obično stavim gym,tj.medu u obliku gyma u kindač tako da je sigurna i ostavim ju ni 10 minuta samu,s tim da ju škicam s vrata dok ona brblja s jopcima koji vise iznad nje,smije se i lamata s rukama i nogama...znači trebala bih ju čim više ostavljati da se igra sama?
Pomalo stavljajte bebe na trbuh,vise puta na dan po minutu pa dvije itd., sa jastukom i bez, kako im misici budu postajali jaci tako ce duze biti i zavoljet ce. Moj malac s dva mjeseca isto nije volio,samo bi cvilio jer mu je bilo tesko, ali do 4.mj.se vec toliko izvježbao da je sada stalno na trbuscicu, okrece se, valjuska, vrti u krug, ide u rikverc... ima 6.mj.
mame a kaj kad se beba tjedan dana bez prestanka(kad je prvi put skuzio stalno se okretao cim bi ga stavima na gym na leda op on na trbuh ) i sad tjedan dana ....nista ne okrece se vise
Beag, baš tako, i moja ima 6 mj i ista priča
Mama prvi put, ništa se ti ne brini, doć će to opet! Moja divljakuša se okretala sa 4 mj, pa onda misec dana ništa, a sad je opet krenulo Glavno je da to može, nije bitno koliko često to radi.
Nalah, pa meni je to skroz ok. Ja je ostavim na podu s igračkama a ja okolo sređujem kuću (moš mislit ) i tako sam tu a opet joj dajem priliku da se zabavlja sama. To će ti kasnije zlata vridit, jer neće očekivat stalno neku animaciju.
Sortiraj odgovore
Najstariji