Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    31. Ožujak 2015. 13:04

Bori na ovoj temi je video samo u ranijim kom?

zebrica

Bori
    31. Ožujak 2015. 13:06

www.youtube.com/watch?v=jGHFaBYk-UE

Evo ga

Pilici
    31. Ožujak 2015. 13:09

Hvala 

zebrica

Pilici
    31. Ožujak 2015. 13:12

Znaci jastucic pa nju polegnem i stavim neko ogledalce ili slikovnicu sa drugim bebama..bas cemo probat danas, hvala

zebrica

Nalah
    31. Ožujak 2015. 19:44

Mene uvijek peče savjest ako ju ostavim "samu",obično stavim gym,tj.medu u obliku gyma u kindač tako da je sigurna i ostavim ju ni 10 minuta samu,s tim da ju škicam s vrata dok ona brblja s jopcima koji vise iznad nje,smije se i lamata s rukama i nogama...znači trebala bih ju čim više ostavljati da se igra sama?

beag
    31. Ožujak 2015. 19:48

Pomalo stavljajte bebe na trbuh,vise puta na dan po minutu pa dvije itd., sa jastukom i bez,  kako im misici budu postajali jaci tako ce duze biti i zavoljet ce. Moj malac s dva mjeseca isto nije volio,samo bi cvilio jer mu je bilo tesko,  ali do 4.mj.se vec toliko izvježbao da je sada stalno na trbuscicu, okrece se, valjuska, vrti u krug, ide u rikverc... ima 6.mj.

MAMA X2
    31. Ožujak 2015. 19:58

mame a kaj kad se beba tjedan dana bez prestanka(kad je prvi put skuzio stalno se okretao cim bi ga stavima na gym na leda op on na trbuh  )  i sad tjedan dana ....nista ne okrece se vise

mirka4
    01. Travanj 2015. 09:58

Beag, baš tako, i moja ima 6 mj i ista priča

Mama prvi put, ništa se ti ne brini, doć će to opet! Moja divljakuša se okretala sa 4 mj, pa onda misec dana ništa, a sad je opet krenulo Glavno je da to može, nije bitno koliko često to radi.

Nalah, pa meni je to skroz ok. Ja je ostavim na podu s igračkama a ja okolo sređujem kuću (moš mislit ) i tako sam tu a opet joj dajem priliku da se zabavlja sama. To će ti kasnije zlata vridit, jer neće očekivat stalno neku animaciju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.