Pozdrav svima! Evo imam jedno pitanje? Muz i ja radimo na bebi , zadnja mj je bila 13.4,ovulacija mi je bila 27. 4 sto sam i vidila,, znaci jedno 5 dan prije ovulacije smo imali odnose i na dan ovulacije, i dan posle o, simptome bas nemam neke, malo me koji put probo me u donjem djelu trbuha i malo gore vise iznad, neki dan sam imala metalni okus u ustima, ali samo taj dan, mj trebam dobit 10.5, sad dali da u radim test ili da cekam mj?
Iz krvi se vec moze vidjeti za 7 dana,za test moras cekati bar 14 do 15 dana….
Ne trebaš čekati toliko dugo, samo čekaj hoćeš li dobiti men. A čak možeš probat napraviti test i koji dan ranije pa ponoviti ako ne dobiješ...
Pozdrav svima! Evo imam jedno pitanje? Muz i ja radimo na bebi , zadnja mj je bila 13.4,ovulacija mi je bila 27. 4 sto sam i vidila,, znaci jedno 5 dan prije ovulacije smo imali odnose i na dan ovulacije, i dan posle o, simptome bas nemam neke, malo me koji put probo me u donjem djelu trbuha i malo gore vise iznad, neki dan sam imala metalni okus u ustima, ali samo taj dan, mj trebam dobit 10.5, sad dali da u radim test ili da cekam mj?
Meni je test pokazao pozitivno 4 dana prije izostanka menstruacije i to onaj jeftini po 15 kn
Mozda ovaj?
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pomagala-zdravlje-i-njega/medicinski-proizvodi/testovi-trudnocu-i-ovulaciju/test-za-trudnocu-gravignost-mini-1642/
I meni se u prvoj trudnoci pokazao pouzdanim. 😊 Ima i gravignost duo, dva u pakiranju, taj sam ja uzela pa sam testirala na dan izostanka i dan poslje, jako lijepo su se vidjele linije, jos dan danas ih cuvam, a proslo je 5 godina. 😄 Sad (ne) cekam m, pa ako ne dodje mozda vec sutra odem do ljekarne. Sretno svima!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav cure ovako prosli mjesec sam imala M 7.4 i radili smo na bebi, stim da 3.5 do 5.5 sam malo krvarila svetla krv ,radila sam dva testa negativna sta vi mislite o tome dali postoji mogucnost trudnoce ali da je prerano test radjan hvala za idgovorw
Pozdraav svimaa... Nisam baš novaa ali ajde da i tu pitam... Ovako imali smo ja i moj dragi spolne odnose zadnji dan moje menstruacije taj zadnji dan bio je bez krvi bez ičega...te je bio i ejakulacije... U pondejeljak je isto bio odnos sa ejakulacijom taman prije početka plodnih dana.... E sad me zanima da li bi moglo doći do trudnoće pošto mi je O bila jučer sudeči po iscjedku. Hvala vam.
Pozdraav svimaa… Nisam baš novaa ali ajde da i tu pitam… Ovako imali smo ja i moj dragi spolne odnose zadnji dan moje menstruacije taj zadnji dan bio je bez krvi bez ičega…te je bio i ejakulacije… U pondejeljak je isto bio odnos sa ejakulacijom taman prije početka plodnih dana…. E sad me zanima da li bi moglo doći do trudnoće pošto mi je O bila jučer sudeči po iscjedku. Hvala vam.
Spermici mogu da žive u maternici i jajovodima i do 5 dana tako da je moguce. Sretno
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozdraav svimaa… Nisam baš novaa ali ajde da i tu pitam… Ovako imali smo ja i moj dragi spolne odnose zadnji dan moje menstruacije taj zadnji dan bio je bez krvi bez ičega…te je bio i ejakulacije… U pondejeljak je isto bio odnos sa ejakulacijom taman prije početka plodnih dana…. E sad me zanima da li bi moglo doći do trudnoće pošto mi je O bila jučer sudeči po iscjedku. Hvala vam.
Spermici mogu da žive u maternici i jajovodima i do 5 dana tako da je moguce. Sretno
Hvala😘
Pozdrav drage moje ,ljepo vas je vidjeti u tolikoj pozitivi ...
Evo ovako ja i decko radimo na bebi mijesec prosli od prvog plodnog dana do zadnjeg se nisam skidala sa njega 😂🤦♀️ i sad imam pitanje menstruaciju moram dobiti 10.2 a jucer mi je pocelo neko malo krvarenje roskasto i danas krv ali nije ko kad imam mensteuaciju nego malo samo da napom3nem nikad mi se to nije desavalo imam uredno 28 dana do m3nskruacije svaki mijesec... pa me strah sta bi to moglo biti
Zdravo zene, sad sam naisla na vas.
Naime, imala sam oskudnu menstruaciju na dan ocekivane. Trajala je 3 dana, oskudno, iako traje 5 dana. Danas, na 4 dan posle menstruacije sam uradila kucni test i pokazao je blijedo vidljivu drugu crticu.
Da li je moguce da sam trudna i pored menstruacije.
Pisite mi iskustva.
Hvala 🤗
Zdravo zene, sad sam naisla na vas.
Naime, imala sam oskudnu menstruaciju na dan ocekivane. Trajala je 3 dana, oskudno, iako traje 5 dana. Danas, na 4 dan posle menstruacije sam uradila kucni test i pokazao je blijedo vidljivu drugu crticu.
Da li je moguce da sam trudna i pored menstruacije.
Pisite mi iskustva.
Hvala 🤗
Vjerojatno i nije bila menstruacija vec implantacijsko krvarenje, ono je oskudno, događa se otprilike u vrijems ocekivane menstruacije i kratko traje. Ponovi test sa prvim jutarnjim urinom, ali i blijeda crta znaci trudnocu.
Zabrinuta moze biti implantacijsko krvarenje također, ovisi kad je bila ovulacija.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji