Drage moje, zanima me da li je neka od vas imala slicmo iskustvo? Naime, u februaru sam imala biohemijsku trudocu. U martu redovan ciklus... Treceg aprila sam trebala da dobijem menstruaciju, koja je inace uvijek redovna, na 26-27-i dan... Medjutim, nema je jos uvijek... Suprug i ja smo imali nezasticene odnose. Dakle, mogla je trudnoca da se desi, ali dva testa koja sam uradila su negtivna... drugi je radjen prije tri dana. Da napomenem da mi se negdje na 14-i dan ciklusa pojavilo blago rozo krvarenje, nakon toga blago smedje, dva dana i od tada nista... Svakodnevno povremeno osjetim blago ziganje pri dnu stomaka, kao da ce da krene, ali nista... grudi su blago otecene... do sada mi nikada nije kasnila m, sem u trudnoci. Imam sina od dvije godine.
Menstruacija mi kasnila tjedan dana i sve je upucivalo na trudnocu i na kraju dobijem menstruaciju,zasto se to desava,to mi je vec drugi put tako,
Dobar dan imam redovito menstrualne cikluse..al ovaj mj mi kasni dva dana i odlucila sam napravit test koji mi je pokaza svitlu crticu pa me sad to malo buni jeli trudnoca il ne ?
Dobar dan imam redovito menstrualne cikluse..al ovaj mj mi kasni dva dana i odlucila sam napravit test koji mi je pokaza svitlu crticu pa me sad to malo buni jeli trudnoca il ne ?
Je, to je pozitivno, čestitam😍😍
Pozdrav svima! Evo imam jedno pitanje? Muz i ja radimo na bebi , zadnja mj je bila 13.4,ovulacija mi je bila 27. 4 sto sam i vidila,, znaci jedno 5 dan prije ovulacije smo imali odnose i na dan ovulacije, i dan posle o, simptome bas nemam neke, malo me koji put probo me u donjem djelu trbuha i malo gore vise iznad, neki dan sam imala metalni okus u ustima, ali samo taj dan, mj trebam dobit 10.5, sad dali da u radim test ili da cekam mj?
Pozdrav svima! Evo imam jedno pitanje? Muz i ja radimo na bebi , zadnja mj je bila 13.4,ovulacija mi je bila 27. 4 sto sam i vidila,, znaci jedno 5 dan prije ovulacije smo imali odnose i na dan ovulacije, i dan posle o, simptome bas nemam neke, malo me koji put probo me u donjem djelu trbuha i malo gore vise iznad, neki dan sam imala metalni okus u ustima, ali samo taj dan, mj trebam dobit 10.5, sad dali da u radim test ili da cekam mj?
Iz krvi se vec moze vidjeti za 7 dana,za test moras cekati bar 14 do 15 dana....
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Meni je test pokazao pozitivno 4 dana prije izostanka menstruacije i to onaj jeftini po 15 kn
Sortiraj odgovore
Najstariji