Moguća trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alex86
    24. Siječanj 2018. 10:04

Rekla doktorica sutra odmah kod ginekologa jer me boli kad me stisne kod pupka i pece. I da mozda ni nista al da idem

• Alex86
    24. Siječanj 2018. 14:59

Da li smeta jako djetetu kad smo tuzne i sl? 

• Matea1
    27. Siječanj 2018. 12:20

Ejj,pomagajte..zadnja M mi je krenula 15.1 i trajala je 5 dana..prije 3 mj sam prestala koristiti kontracepcijske pilule pa su mi se ciklusi pobrkali..zadnji mi je trajao 28 dana i po toj racunici meni je ovulacija 29.1 i jucer mi je bio plodni dan a imali smo odnos s metodom prekinutog snosaja s tim da nije svrsio u mene ali smo imali odnos za odnosom..nije bilo niti minute stanke.. kolike su mogucnosti da zatrudnim? Ima li koja sa takvim ili slicnim iskustvom? Dugo smo u vezi i bili bi stretni i da ostanemo trudni..ali sam bas znatizeljna sta vi mislite..hvala unaprijed 🤗

Omerta
    27. Siječanj 2018. 13:00

Aleksandra Matesic

Rekla doktorica sutra odmah kod ginekologa jer me boli kad me stisne kod pupka i pece. I da mozda ni nista al da idem

Ima li kakvih novosti Aleksandra??

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Matea1
    27. Siječanj 2018. 16:01

Ejj,pomagajte..zadnja M mi je krenula 15.1 i trajala je 5 dana..prije 3 mj sam prestala koristiti kontracepcijske pilule pa su mi se ciklusi pobrkali..zadnji mi je trajao 28 dana i po toj racunici meni je ovulacija 29.1 i jucer mi je bio plodni dan a imali smo odnos s metodom prekinutog snosaja s tim da nije svrsio u mene ali smo imali odnos za odnosom..nije bilo niti minute stanke.. kolike su mogucnosti da zatrudnim? Ima li koja sa takvim ili slicnim iskustvom? Dugo smo u vezi i bili bi stretni i da ostanemo trudni..ali sam bas znatizeljna sta vi mislite..hvala unaprijed 🤗 sori ako sam fulala temu 

Omerta
    27. Siječanj 2018. 20:11

Mislim da su mogucnosti vrlo male. Jedino sto sad mozes je pricekati sljedecu menstruaciju, pratiti simptome i ako eventualno bude kasnila, napraviti test. :)

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Matea1
    29. Siječanj 2018. 11:46

Hvala ti na odgovoru..:) 
    Vidjeti cu kroz 2 tjedna ako mi ciklus opet bude 28 dana kao prosli..
    Sva sam zbrkana te pilule cuda rade kada ih prestanes uzimati..vise neznam kako bi racunala..

• Alex86
    29. Siječanj 2018. 18:37

Trudna 5 tj sve ok

• Alex86
    29. Siječanj 2018. 18:38

Jedino sam tuzna jer moj dragi nije bas iskazao srecu

• Matea1
    03. Veljača 2018. 17:21

Heej evo mene opet! 
    Imali smo nezasticene odnose bas u plodnim danima i sad sam sva u tome dali postoji mogucnost trudnoce..danas mi je 3 dpo i izmjerim temperaturu jer sam se drugacije osjecala i pokaze mi 36,9..citala sam da se tenperatura povisi kada dode do oplodnje pa me zanima dali vi imate iskustva sa time? Nemogu se docekati jos tjedan dana da test napravim.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.