Moguća trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    15. Siječanj 2018. 17:41

ivana23

Cure da vam javim danas sam bila na prvom pregledu 6tj+3 srceko normalno radi malo se vidjelo ipak je još rano 😀

Ivana23, super! Ja ću na pregledu biti 6+1, pa možda ipak ne bude prerano čuti srce.. Ali to je tek za 10 danaa...Pridruži nam se na Jesenjim bebama 2018!

• Jamay
    16. Siječanj 2018. 21:15

Pozdrav svima..nova sam i prvi put na ovakvim forumima 😊treba mi pomoc..ovako zadnja men 20.12.17 poslije toga odnos bez zastite 6.01.18 ciklus mi je inace neredovan i varira izmedju 32 i 36 cak dana..osjecam se strasno umorno al ok zna se desiti..moram na wc svako malo ali i dosta pijem tecnosti..a da razdrazljiva sam maksimalno al i to zna biti u pms..ostalo sve normalno al eto neki cudan osjecaj ipak prisutan..da li je rano za test iii kad ga mogu napraviti 😊

• Alex86
    21. Siječanj 2018. 15:41

Meni kasni 6 dan. Dojke me bole natekle...nisan bas gladna imam tmp.37.5 vec duze vrijeme. Ne ide mi na povracanje i nista mi ne smrdi a boli me di je jetra i sad di je desni jajnik...ne stalno i umorna sam zglobovi me bole takoder ruke noge..sutra cu napravit test..

• Alex86
    21. Siječanj 2018. 15:41

Molim misljenje! Sve jedem normalno...

Mya
    21. Siječanj 2018. 15:46

Test

Mya
    21. Siječanj 2018. 15:48

Svi su pouzdani za bilo koje doba dana

• Alex86
    21. Siječanj 2018. 17:51

E sad imam temp 38.jel moguce da ni dosla menga zbog neke upale? 

• Alex86
    21. Siječanj 2018. 17:58

Sutra idem kod doktora i odmah se narucit kod ginekologa. Jer me muci ova temp.cjeli dan lezim i sve me boli. 

Mya
    21. Siječanj 2018. 17:59

Ja bi prvo po test ako ne bude pozitivan moze biti ono sta se dogada dvije do tri godine da kasni ciklus,a upale vjerojatno bi neke simptome osjecala,moze biti i ne mora ili je pad imuniteta..svašta nesto moze biti,a po test mozes proci gdje god,muller,dm,ljekarne pa bar nesto od opcija da isključis..temp.mi nije jasna da ti ne pada.testiranje

Mya
    21. Siječanj 2018. 17:59

Ili gripa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.