hej cure pozrav svima!ja sam nova i nadam se da vas ima koje cete mi pomoci sa svojim odgovorima,iskustvima ili misljenjima ma sta god...naime sitacija je slijedeca i to me uzasno muci..ovako...mengu sam trbala dobiti 27.10 no kasnila je dva dana ako je to uopce i bila prava menga...jer 29.10.sadm dobila nek ful cudno krvarenje koje nije uopce bilo kao menga koje sam uvijek imala do sada...krvarenje je bilo prilicno oskudno a nakon 3 dana sam dobila smedi iscjedak i to je to..radila sam test na trudnocu prije par dana i egativan je nazalost a zadnji odnos sa muzem sam imala 26.10 pa eto sad vise niti sama ne znam dali postoji mogucnost da sam ipak trudna ili ne?ima li netko slicno iskustvo?ja sam uzasno zbunjena.curke pliz odgovorite mi nesto i sorry na ovak duzem postu...al sta cu kad me to muci.pozz svima
hej cure pozrav svima!ja sam nova i nadam se da vas ima koje cete mi pomoci sa svojim odgovorima,iskustvima ili misljenjima ma sta god…naime sitacija je slijedeca i to me uzasno muci..ovako…mengu sam trbala dobiti 27.10 no kasnila je dva dana ako je to uopce i bila prava menga…jer 29.10.sadm dobila nek ful cudno krvarenje koje nije uopce bilo kao menga koje sam uvijek imala do sada…krvarenje je bilo prilicno oskudno a nakon 3 dana sam dobila smedi iscjedak i to je to..radila sam test na trudnocu prije par dana i egativan je nazalost a zadnji odnos sa muzem sam imala 26.10 pa eto sad vise niti sama ne znam dali postoji mogucnost da sam ipak trudna ili ne?ima li netko slicno iskustvo?ja sam uzasno zbunjena.curke pliz odgovorite mi nesto i sorry na ovak duzem postu…al sta cu kad me to muci.pozz svima
dobro došla, sigurna sam da ćeš ovdje naći odgovore na sva pitanja kaj te muče.. nisam bila u tvojoj situaciji, nisam doktor pa ne znam ali svakako bi rekla da si test napravila prerano. čak i da jesi trudna ( a za to navijamo ili) to se baš isti dan ne bi pokazalo na testu.. probaj ponoviti test sad za koji dan.. sretno, nadam se da ima koja cura sa pametnijim odgovorom od mene
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji