Implantacijsko krvarenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

uuu1545

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

hej evo me taman pijem kavu i vidim tvoju poruku...ma joj pa znam da vi niste ovdje lijecnici i pa sta sad?ipak je lijepo ako nista drugo barem iskustva ili misljenja razmijenjivati zar ne?aproudy Mama kaze mi ovdje nismo lijecnici pa znam to jako dobro a ustalom ne moze tvrditi 100% mozda bas ima i neka lijecnica koja je po struci a rodila i imaju djecu pa je medu nama nitak se ne zna...
    draga luki hvala sta me podrzavas odlucila sam da samo idem hrabro naprijed i pozitiva,pozitiva....to je ono naj naj bitnije zar ne?

uuu1545

Prijavi adminu

proudy Mama od testa je proslo samo 3 dana.mislis da je to rano jos?

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Samo pozitivno. :)

14.06.2014. L ♥

uuu1545

Prijavi adminu

ma nego sta...bit ce to sve ok...a i ti si me moram priznati bas onako pozitivno ohrabrila jel imas isto kao i ja glupi hashimoto i bebeic zdrava...bas mi je drago zbog tebe...znaci sve je moguce

uuu1545

Prijavi adminu

hej curke ima li koja od vas slican problemcic kao ja?????????????????

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Sve i da je ovdje netko ginekolog preko foruma ti sigurno ne moze reci jesi li trudna ili ne. Odi ginekologu, kod njega ces dobiti odgovore na sve sto te muci. Neka ti napravi uzv i betu i problem rijesen.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

Slažem se s proudmomy....mi ovdje sve samo možemo nagađati...a kolko znam nema ginekologa među nama...iako bi nam ponekad dobro došao :)  ali opet...odi dr,odradi pregled pa ćeš znati na čemu si

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

nama bi ovdje trebao i ginekolog i doktor opće prakse i psiholog  i urolog i specijalist za sve ostale moguće bolest hehheheh draga moja uuu1545 najbolje idući tj kod ginića

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

Slažem se mare...a ni nutricionist ne bi bio na odmet

uuu1545

Prijavi adminu

joj curke i mame hvala svima na odgovorima.......ipak iako sam NOVA no forumu nadam se da i dalje ostajemo u kontaktu na nasem forumicu.....u svakom slucaju naravno da cu morati ginicu pa vas izvjestavam i dalje  , nije na odmet neki  jos komentar..puse svima

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.