Implantacijsko krvarenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    08. Studeni 2014. 09:49

Samo pozitivno. :)

14.06.2014. L ♥

uuu1545
    08. Studeni 2014. 11:33

hej curke ima li koja od vas slican problemcic kao ja?????????????????

08. Studeni 2014. 12:33

Sve i da je ovdje netko ginekolog preko foruma ti sigurno ne moze reci jesi li trudna ili ne. Odi ginekologu, kod njega ces dobiti odgovore na sve sto te muci. Neka ti napravi uzv i betu i problem rijesen.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    08. Studeni 2014. 12:53

Slažem se s proudmomy....mi ovdje sve samo možemo nagađati...a kolko znam nema ginekologa među nama...iako bi nam ponekad dobro došao :)  ali opet...odi dr,odradi pregled pa ćeš znati na čemu si

mare27
    08. Studeni 2014. 12:57

nama bi ovdje trebao i ginekolog i doktor opće prakse i psiholog  i urolog i specijalist za sve ostale moguće bolest hehheheh draga moja uuu1545 najbolje idući tj kod ginića

cloudy
    08. Studeni 2014. 13:09

Slažem se mare...a ni nutricionist ne bi bio na odmet

uuu1545
    08. Studeni 2014. 14:14

joj curke i mame hvala svima na odgovorima.......ipak iako sam NOVA no forumu nadam se da i dalje ostajemo u kontaktu na nasem forumicu.....u svakom slucaju naravno da cu morati ginicu pa vas izvjestavam i dalje  , nije na odmet neki  jos komentar..puse svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.