Implantacijsko krvarenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Aidicaa

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Hvala, čitala sam, ali nisam se utješila, nadam se da je to to. Inače imam dva spontana, pa jedva čekam da ugledam ponovo =

Aidicaa

Prijavi adminu

Hvala vam, super ste. Nisam očekivala tako brz odgovor. I da, jedem često, budem gladna sve mi mogla pojesti, ali samo što počnem sita sam

Aidicaa

Prijavi adminu

Žene moje, ja malo prije radila test evo slike. Jel moguće 2 dana prije menge pozitivam, jasno se vidi druga, gotovo je jednaka kao prva crtica

Broj poruka: 4311

Prijavi adminu

Mallaa .

Žene moje, ja malo prije radila test evo slike. Jel moguće 2 dana prije menge pozitivam, jasno se vidi druga, gotovo je jednaka kao prva crtica

Čestitam draga, ovo je pozitivan test😍😍

Ssanja

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Naravno da je moguće  čestitam od srca 

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Cestitam! 

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Aidicaa

Prijavi adminu

Hvala vam mnogo, ali nemam sretni vijesti. Bila kod doktora, on vidi zadebljanje u maternici, ali može biti i menstruacija koja dolazi i trudnoca. Kontrola za 5 dana, i u cetvrtak beta. Test je bio 3 dana prije menge.
    Jel se kome slično desilo?

Ssanja

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Još je prerano za odlazak ginekologu jer ništa se ne može vidjeti tako rano. Po meni trebalo bi uraditi betu na očekivani dan ciklusa, ponoviti je nakon 48h i ukoliko je pozitivna i dupla se opustiti se do 6-7 sedmice i tek tad ići na pregled. Znam da je teško biti strpljiv i dočekati to, al to je jedino što možeš 😊 beta mora dostići minimalno vrijednost 1000 da bi se nešto vidjelo na uzv. Tvoja trudnoća je baš rana, opustiti se, budi pozitivna i sve će biti kako treba 😊

Broj poruka: 4311

Prijavi adminu

Slažem se, puno je prerano da bi se pregledom moglo vidjeti,opusti se i uživaj, naoružaj se strpljenjem i pričekaj 😀

Aidicaa

Prijavi adminu

Hjoj drage moje, nakon dva spontana se mnogo bojkm. Još je rekao da se baš vide dvije crtice na testu, da dođem za 5 dana da vidi jel plod uopste j maternici, dali da ponovim test?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.