Implantacijsko krvarenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • miljevićka20232024

Broj poruka: 69

Prijavi adminu

Cao cure trebam pomoc, menga mi je trebala stici danas ali imam samo smedu vecu mrljicu na gacicama i to vec drugi dan i malo pomjesano sa crvenim, moze li mi itko reci da li bi to moglo biti implantacijsko. 
    Ovulacija mi je bila 20.07 pa me zanima da li to moze biti to jer puse da se moze pojaviti u vrijeme ocekivane mjesecnice. 
    Lp i puno pusa saljem😘😘😘😘

• Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

cao cure treba mi pomoc kako se racuna menstruacija ako mije menstruacija na 27 dan zadnju mengu sam imala 22.07

Marina.25

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Tamara30

cao cure treba mi pomoc kako se racuna menstruacija ako mije menstruacija na 27 dan zadnju mengu sam imala 22.07

Znaci da ti ciklus traje 27 dana, prvi dan je prvi dan menstruacije a tako se racuna i za trudnocu, znaci sve pocinje od prvog dana zadnje menge.

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Tamara30

Prijavi adminu

pa to je jer neznam sad kad treba da dobijem 17 sam trebala ili meni pise u kalendar da mi kasni jedan dan u drugi kalendar mi pise da kasni dva dana tako da nemam poima 

Marina.25

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Tamara30

pa to je jer neznam sad kad treba da dobijem 17 sam trebala ili meni pise u kalendar da mi kasni jedan dan u drugi kalendar mi pise da kasni dva dana tako da nemam poima

Pa ako je na 27 znaci sad kasni vec drugi dan :)

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Tamara30

Prijavi adminu

joj hvala ti dobila sam 19 skroz malo ali to je nekako crveno roze  pa 20 sam imala normalno i 21 isto sam imala ali navecer je prestala i evo danas nema nista  cudna mije mens evo vec drugi mesec mije ovako  brine me to jr normalno moja menstruacija traje po 7-8 dana 

• MommyAnelatobe

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Lijepi pozdrav svima, 
    Trebala bih vaše mišljenje.
    Ciklusi mi traju 26 dana (zadnja dva mjeseca mjesecnica stigla na 24.dan) , suprug i ja radimo na djetetu.
    Sutra mi je 26.dan ciklusa odnosno dan kada bih trebala dobiti mjesecnicu, ovulacija je bila prije 12 dana, međutim napravila sam test jučer i danas (prima stick koji je osjetljiv već na 10iUl) imam kao pozitivan rezultat, dvije crtice, ali je testna crtica toliko blijeda da se jedva vidi golim okom,ali tu je, barem ja mislim da je tu.Ne znam kako bih mogla uploadati slike testa kako bi mi mogle reci što vi mislite? 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.