zaboravila sam napisati da imam akutnu.tj kronicno bolesnu stitnjacu dijagnoza hipotireoza-HASHIMOTOV tyeroditis….vec godinama se lijecim ali uzim terapiju redovno pa mislim da to ne utjece na trudnocu…znam neke zene isto koje imaju bolesnu stitnjacu kao ja pa su normalno rodile,trudnoca bila sasvim urdna i bebe zdrave i vesele…
Isto hashimoto, trudnoca prosla uredno I bebonja zdrava I vesela beba. :)) Jesu ti hormoni uredni pod terapijom? Inace kazu da mora biti ispod 3.5 TSH da bi ostala trudna, iako je meni bio malo povisen kad sam ostala trudna. Sretno! Biti ce plus, samo opusteno I bez stresa kako su I ostale cure rekle :)))
14.06.2014. L ♥
o pa dobro znaci tek ste poceli ajmo tak rec ;) ... Ma ja ti drzim fige i saljem pozitivne vibre za implatacijsko, a ako nsbude nista, onda neka bude iduci mjesec tvoj mjesec , da nas razveselis sa plusicem ;) <3
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
draga luki hvala puno na odgovoru..hormoni su za sada pod kontrolom ali ponekad osciliraju gore-dolje...tako da moram svako malo vaditi krv...drago me je da je vasa bebica zdrava i vesela...a taj test sam radila i negativan je ne znam vidjet cemo imala sam neko cudno krvarenje pa me znaim sta ce dalje biti....nadam se da jos netko ima kao i ja slucaj sa tim znakovima pomalo cudnim..ali u svako slucaju hvala svima sa korisnim savjetima i odgovorima...negdje sam citala da samo oko 2% trudnica ima hashimotov tier.
draga luki hvala puno na odgovoru..hormoni su za sada pod kontrolom ali ponekad osciliraju gore-dolje…tako da moram svako malo vaditi krv…drago me je da je vasa bebica zdrava i vesela…a taj test sam radila i negativan je ne znam vidjet cemo imala sam neko cudno krvarenje pa me znaim sta ce dalje biti….nadam se da jos netko ima kao i ja slucaj sa tim znakovima pomalo cudnim..ali u svako slucaju hvala svima sa korisnim savjetima i odgovorima…negdje sam citala da samo oko 2% trudnica ima hashimotov tier.
Joj ti ludi hormoni cas hiper cas hipo. Inace imas redovite menstruacije?
Moguce je da je impl. krvarenje samo sto je jos premala kolicina beta hcg da bi test bio pozitivan. Svakako probaj ponoviti test za par dana.
Stres dosta utjece na menstruaciju, tako da neki put kasni ili urani cisto radi stresa. Evo ja sam znala prokrvarit na dan dva kad bi se iznervirala jako. Nadam se da ce biti jedan veliki plus
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji