Implantacijsko krvarenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

dodo8

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Postovane, za pocetak saljem svima ljepe pozdrave, nova sam i nadam se da cete mi pomoci razjasnit. Dakle ja i decko imamo djelomicne zasticene odnose, zadnja m mi je bila od 2-6.4 sve normalno e sad sljedeca je trebala doci tek 2.5 uvijek je tocna ne kasni i ne uranjava. Prije 2-3 dana sam postala osjetljiva na bradavice i to je normalno i povecan apetit sve stima no medutim danas 28.4 dobila sam lagano krvarenje al krenulo je sa smedim iscjetkom kao kad m zavrsava, nije obilno kao obicno, nema bolova kao kad dobijem m sad je normalna krv ali i dalje ne svacam zasto je tako pocelo i 4 dana prije nego sto je trebalo krvarit? Hvala Vam svima :)

Filotea

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

Meni je dan prije nego sto sam dobila krenulo tako,kad sam se obrisala na papiru je bilo smedih tragova. Bolio me trbuh kao kad trebam dobiti. Bila sam uvjerena da cu sutra dan dobit kad sam i trebala,no medutim nisam. Navecer napravila test a kad ono || crtice To je moje iskustvo 

Filotea

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

*dan prije nego sto sam trebala dobiti

• maricap

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

upit
    pozzz
    imam 32 godine i dijete od 5 godina ,radimo na dijetetu
     Ciklus mi je inace 36 dana al ovaj put sam dobila 28 dan a to nisam nikada do sada prvi dan mi je bio dovoljan jedan ulozak a drugu treci i cetvrti dan mini tampon
    Odnose smo imali u tih 28 dana 20 puta 
    mislim da postoji mogucnost trudnoce 11.9
    molim vas odgovor sta mislite

mono1111

Broj poruka: 3142

Prijavi adminu

Odgovoreno ti je na temi koju si postavila.

Aidicaa

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Ženice, molim za brz odgovor.
    Zadnju mengu sam imala 15.3. znači trebam dobiti 13og. Ali prije dva dana mi se pojavilo 2 ili 3 tačkice svijetlo smeđeg na dnevnom ulošku, i kao prozirna sluz, ali jednom. Tokom tana ništa, naredno jutro opet 3 flekice i. ništa. Jel moguće da je kmplantacijsko krvarenje. Radimo na bebi 7 mjeseci. Nemam bolova u stomaku, ali grudi me užasno bole, i malo su otekle. Spava mi se. Ako pijem malčice više tečnost stalno u wc, i noge me bole.

Broj poruka: 4311

Prijavi adminu

Mallaa .

Ženice, molim za brz odgovor.
    Zadnju mengu sam imala 15.3. znači trebam dobiti 13og. Ali prije dva dana mi se pojavilo 2 ili 3 tačkice svijetlo smeđeg na dnevnom ulošku, i kao prozirna sluz, ali jednom. Tokom tana ništa, naredno jutro opet 3 flekice i. ništa. Jel moguće da je kmplantacijsko krvarenje. Radimo na bebi 7 mjeseci. Nemam bolova u stomaku, ali grudi me užasno bole, i malo su otekle. Spava mi se. Ako pijem malčice više tečnost stalno u wc, i noge me bole.

Moguće, napravi test s prvom jutarnjom mokraćom, neki osjetljiviji, koji može i prije kašnjenja m pokazati, npr clearblue. Sretno.

Aidicaa

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Hvala ti Ena, ako neko ima iskustvi sa tim ,molim vas podijelite sa mnom, bojim se da je rano za test. A do sada mi se ovo nije pojavljivalo.

Broj poruka: 4311

Prijavi adminu

Mallaa .

Hvala ti Ena, ako neko ima iskustvi sa tim ,molim vas podijelite sa mnom, bojim se da je rano za test. A do sada mi se ovo nije pojavljivalo.

Do tad pročitaj malo unatrag postove,možda pročitaš nešto zanimljivo što ti može pomoći...

Ssanja

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Meni to izgleda kao implantacijsko krvarenje, ali mislim da je bolje još malo sačekati sa testom, bar do dana kad bi trebalo doći do ciklusa, a ako se radi ranije onda neki osjetljiviji test sa prvim jutarnjim urinom. S tim da ako se radi ranije i bude negativan obavezno ponoviti ukoliko ciklus izostane. Sretno 😊

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.