Žao mi je
ali samo hrabro haprijed, ne znam u kakvoj si situaciji, koliko dugo radite na bebi...
ja sam se nagledala minusića ali fala bogu kad samo i mm i ja stali na balun i malo ohladili glavu došao nam plusić
samo se nemoj previše sekirat
Dobrodosla draga uuu1545 ..imala sam i ja tako nekaj slicnog sto se tice tog "krvarenja", potrosila 7 testova u roku 5 dana i negativni svi do jednog bili. E sad meni ti je moj ginic reko da je to pod "normalnim", kao da vrijeme utjece na to ( to je bilo lani u 3 mj) ..pa stres, ovo ono..Al ja pod stresom bas i nisam, a malo mi je cudno to za vrijeme, ali uglavnom dao mi je tablete koje nisam pila i za mj dana sam dobila normalno...
Sad u tvom slucaju voljela bih da je implatacijsko , jer nismo sve zene iste…. Slazem se sa curama napravi opet test i ako nista direkt kod ginica!!!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Draga uuu1545,vidjela sam na klokanici cijeli forum i tekst o trudnoci i štitnjaci.potrazi,mozda ces naci krisnih info
Želim ti čim prije jedan ++
:-)
hvala vam na odgovorima i sta ste uz mene...draga mainicice ova tvoja zadnja recenica me bas nekako dirnula u srce....
uuu1545
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Nisam nisam nazalost ...nakon spontanog (3 mj trudnoce...prije 2 godine) al bude valjda jednog dana
...Samo pozitiva i naravno hopa cupa i nadam se da bude urodilo plodom
Tako naravno i tebi zelim da se opustis i polagano
Sortiraj odgovore
Najstariji