zaboravila sam napisati da imam akutnu.tj kronicno bolesnu stitnjacu dijagnoza hipotireoza-HASHIMOTOV tyeroditis....vec godinama se lijecim ali uzim terapiju redovno pa mislim da to ne utjece na trudnocu...znam neke zene isto koje imaju bolesnu stitnjacu kao ja pa su normalno rodile,trudnoca bila sasvim urdna i bebe zdrave i vesele...
Dobrodosla draga uuu1545 ..imala sam i ja tako nekaj slicnog sto se tice tog "krvarenja", potrosila 7 testova u roku 5 dana i negativni svi do jednog bili. E sad meni ti je moj ginic reko da je to pod "normalnim", kao da vrijeme utjece na to ( to je bilo lani u 3 mj) ..pa stres, ovo ono..Al ja pod stresom bas i nisam, a malo mi je cudno to za vrijeme, ali uglavnom dao mi je tablete koje nisam pila i za mj dana sam dobila normalno...
Sad u tvom slucaju voljela bih da je implatacijsko , jer nismo sve zene iste…. Slazem se sa curama napravi opet test i ako nista direkt kod ginica!!!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Nisam nisam nazalost ...nakon spontanog (3 mj trudnoce...prije 2 godine) al bude valjda jednog dana ...Samo pozitiva i naravno hopa cupa i nadam se da bude urodilo plodom
Tako naravno i tebi zelim da se opustis i polagano
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Sortiraj odgovore
Najstariji