Implantacijsko krvarenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    07. Studeni 2014. 19:07

Žao mi je 
    ali samo hrabro haprijed, ne znam u kakvoj si situaciji, koliko dugo radite na bebi...
    ja sam se nagledala minusića ali fala bogu kad samo i mm i ja stali na balun i malo ohladili glavu došao nam plusić 
    samo se nemoj previše sekirat

Marincica
    07. Studeni 2014. 19:36

Dobrodosla draga uuu1545 ..imala sam i ja tako nekaj slicnog sto se tice tog "krvarenja", potrosila 7 testova u roku 5 dana i negativni svi do jednog bili. E sad meni ti je moj ginic reko da je to pod "normalnim", kao da vrijeme utjece na to ( to je bilo lani u 3 mj) ..pa stres, ovo ono..Al ja pod stresom bas i nisam, a malo mi je cudno to za vrijeme, ali uglavnom dao mi je tablete koje nisam pila i za mj dana sam dobila normalno...
    Sad u tvom slucaju voljela bih da je implatacijsko , jer nismo sve zene iste…. Slazem se sa curama napravi opet test i ako nista direkt kod ginica!!!

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Madrugada
    07. Studeni 2014. 19:38

Draga uuu1545,vidjela sam na klokanici cijeli forum i tekst o trudnoci i štitnjaci.potrazi,mozda ces naci krisnih info
    Želim ti čim prije jedan ++
    :-)

uuu1545
    07. Studeni 2014. 19:44

hvala vam na odgovorima i sta ste uz mene...draga mainicice ova tvoja zadnja recenica me bas nekako dirnula u srce....

Marincica
    07. Studeni 2014. 19:45

uuu1545

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

uuu1545
    07. Studeni 2014. 19:46

cekaj smijem pitati jesi zatrudnila u meduvremenu ili?

Marincica
    07. Studeni 2014. 19:49

Nisam nisam nazalost ...nakon spontanog (3 mj trudnoce...prije 2 godine) al bude valjda jednog dana ...Samo pozitiva i naravno hopa cupa i nadam se da bude urodilo plodom 
    Tako naravno i tebi zelim da se opustis i polagano 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.