gle draga meni su ti nakon spontanog rekli da imam problema sa stitnjacom, posto sam pretila, a i nakon spontanog ciklusi su do 50 dana i vise. isla na sve moguce pretrage sve je u najboljem redu! Pa su rekli da imam Policisticke jajnike pa eto nemam ni to fala Bogu ;)
A ti draga moja naprafi test u pon ako opet nist odi ginicu i budes mirna znam i ja sam isto ludila ono malo kapne pa 2 dana nis potrosila testove i nis tak da napravi jos jedan i ginicu
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
uuu1545,
Prije svega tesko da ces naci nekoga sa identicnim slucajem kao sto je tvoj, a sve i da nadjes razlog cudnog krvarenja ne mora biti isti. Koliko je proslo od kada si radila test? Ako je proslo vise od tj dana, ponovi ga. I nakon njega odi ginicu kakav god da bio. Mi ovdje te mozemo savjetovati i dati ti potporu, ali imaj na umu da lijecnici nismo, a samo ti lijecnik moze dati tocan i konkretan odgovor. Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji