Mame koje ne doje nego koriste formulu/dohranu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    23. Listopad 2019. 11:24

Koliko vam mjesecno dobijaju malci? Moj je rodjen sa 4140, iz bolnice izasli sa 3830 i sad smo vec na 4500...znaci da ce dok ne napuni mj dana nabit kilu ako ne i vise 

kzeli
    23. Listopad 2019. 12:33

Nekih kilicu i pol je znao dobit svaki mjesec

• Petra05
    23. Listopad 2019. 12:58

Prvi mj dobio 1.5kg ravnih, doduse on je roden sa 3kg

• Marina111
    24. Listopad 2019. 13:55

Mame dal koristite na količina košaru ili jaje ? 

zadranka86
    24. Listopad 2019. 14:10

Petra05

zadranka86

Ima li ode nespavalica kao kod nas..mi skoro 10mj.ali on je cudo nevideno..jede navecer bocu u 10 evo ga opet oko ponoc nekadd oko ure pa opet tamo oko 3-4h pa opet oko 7h..pedica nam jecrekla kakvo hranjene nocu on je vec velik i nije mu potriba i kao uz to buco je..ali on ionako spava uzasno nocu da mu jos i ovo iznacim aprobala sam to je onda psihijatrija i spavanje nula bodova..iako i ovo je katastrofa on se probudi pa place pa se vrti pa dok zaspe pa onda trazi jesti 0a eto ga opet za pola sta sat..jedna noc u tjednu bude mirna i ja tu noc ne spavam jer se konstantno budim i gledam jel dise jer je to za mene neobicno da spava…ja san probala sve i rutine i sve i bija je ok jedno par mj.budio se na svako 3 ure pojeo i zaspaa sad je to plac nervoza da ne kazem da je tamo oko 4h vec mokar i upisan probala i pelene razne vece manje ove one daba sve…moj problem zvuci vrlo zapetljan ali ja nekako funkcioniram iako zaista je iscrpljujuce ja uvik mislim probala san sve i zaista nezz u cemu grisim…evo ako koja mama ima sto za kom.rado cu poslusat…🤣😱🙄🤔🙊

evoo nas, nespavalica ogromna, nekad je bolji period da mi spava cijelu noc ili se budi 1-2 puta, a nekad imamo tjedne da se od 10 do 2 ujutro probudi milijun puta u placu, ali moj ne trazi bocu po noci, nema tu pomoći nazalost, probavala sve i svašta i on 5 dana bude dobar pa 25 19448 budenja, psihijatrija zagarantirana

Suosjecam🤣🤣🤣🤣psihijatrija..NEMA NAM POMOCII...😂😂

url=https://lilypie.com]

PatyDi
    24. Listopad 2019. 14:31

Da li je koja na AD Pre? Ili ste bili na tome pa presli na 1? Zanima me da li je dijete stvarno duze sito ako nije na Pre? 

Doris3101
    24. Listopad 2019. 21:27

Bok, ja bi trebala informacije. Tj točnije dal je okej to sta radim.
    Dosla sam jucer iz bolnice u kojoj su mi davali 20 mil po obroku bebi. Beba je bila histericna nije spavala samo plakala, i uvjerili su me da mu je 20 dosta. 
    Danas je dosla patronazna i nahranila ga kako treva i rekla da mi je dijete bilo gladno i da je ono malo. Eh sad, on mi vec sad popije po 70/80. Jel to okej s obzirom da ima 3390.
    Kombiniram izdajanje i hipp comb. 

so1991
    24. Listopad 2019. 22:28

DijMar

Da li je koja na AD Pre? Ili ste bili na tome pa presli na 1? Zanima me da li je dijete stvarno duze sito ako nije na Pre?

DijMar

Pozdrav, moja beba pije Aptamil Pre, star je 2 mjeseca i 10 dana i sit je od toga. Pedijatar mi je preporucio da ga ostavim na AD pre. Pred neki dan sam isprobala 1 posto nisam bila nesto sigurna i uglavnom isto je bilo, tj ista vremenska razlika.

• Marina111
    25. Listopad 2019. 01:15

Doris moja je rođena sa 2760 te u rodilištu pala na 2540 davali joj na bočicu 60-70. Sa 3600 mi jede između 90-120. S time da mi bljucka. U rodilištu svašta napišu. Mislim da je to dosta , mala je to još beba ili slozi vise. Na pola podrigni i probaj dati dalje. 20 je stvarno premalo . Meni rekli da bi optimalno bilo 60, jer sam rekla da mi pojela 40 ...da je to malo 

• Marina111
    25. Listopad 2019. 01:24

Mame ja bi sa Nana 1 prešla na babylove. Dal koja to koristi ? I kako postepeno prelaziti na drugu hranu ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.