Bok, ja bi trebala informacije. Tj točnije dal je okej to sta radim.
Dosla sam jucer iz bolnice u kojoj su mi davali 20 mil po obroku bebi. Beba je bila histericna nije spavala samo plakala, i uvjerili su me da mu je 20 dosta.
Danas je dosla patronazna i nahranila ga kako treva i rekla da mi je dijete bilo gladno i da je ono malo. Eh sad, on mi vec sad popije po 70/80. Jel to okej s obzirom da ima 3390.
Kombiniram izdajanje i hipp comb.
Moja je u rodilistu jela dosta a to dosta je toliko da mi jednom preko noci pojela 125ml od ponoci do 5 i dalje je bila gladna, da bi mi babica dosla rec pa dijete hoce jos i pojela je 40ml to je bilo taj dan a poslje je jela na zahtjev, nisam ju ni dojila od pocetka na ad, al jela je puno vise neg li druge bebe i sad jede dosta, 150 do 180ml sa 2mj a sa mj dana je vec pocela jesti 150ml, i ne slusam nikog u vezi hranjenja pri mj dana dobila 1150kg a od prvog do 2 mj 1300 i sve je u granica premda jede vise, pa neces dijete pustiti da bude gladno samo ti daj jesti, jer kad dode skok u razvoju tad ce htjeti jos vise jesti
Hvala puno! Jedino sta sam vjerovala u rodilistubda je dovoljno 20 kako su mi onr tamo rekle, da bi ispalo da mi ke dijete bilo gladno 4 dana zbog toga jer sam bila uvjerena da kako daju 20 da je dovoljno. Sve sam prepisala od grceva do svega dok danas nije dosla patronazna i rekla da je pregladan.
4 dana histericnog placa i ne spavanja zbog njihovog "zeludac je premali ne smije vise od 20"
Doris napravi bebi 90-120 pa ćeš vidjeti koliko će pojesti . Možda jedan obrok pojede vise, drugi manje. Rodilište svašta napise i kaže samo da nas se rješi. Al 20 je ništa za bebu od 3 kile. Javi kako je
Super je sad. Plače kad mu se jede bar mislim. Ne hranim tipa svaka 3 sata bas nego kad je gladan svaka 2 pa 3 pa 2 i pol ovisi kako spava. Jel to okek ili treba imat određeni sat pa ga stalno u usto vrijeme?
A dajemo mu tu između 60-80 po obroku.
Nadam se da je to okej s obzirom da ima 5 dana i 3400. Stolica i mokraca su mu super.čak i od spavamo tokom noci 😂
Ako spava pusti ga kad se probudi imaj spremno pa mu daj. Ne moraš točno svaki dan u isto vrijeme hraniti. Svi kažu slušaj djete sto ti govori 😊 ja još sad ne znam dal je mojoj dosta 🤣
Ja dajem na zahtjev
Nama je patronazna savjetovala da nam je najpametnije tako, na pocetku smo tako a sad se bas ustalilo i trazi svaka 3-4 sata
Ja dajem na zahtjev
Nama je patronazna savjetovala da nam je najpametnije tako, na pocetku smo tako a sad se bas ustalilo i trazi svaka 3-4 sata
Dal poslije svakog obroka zaspi ?
Ma ne, nas decko jako slabo spava po danu... 2-3 puta mozda po 15-20 min...
Zdravooo mame,jedno pitanje,kakva su vam iskustva sa zubicima? Moja mala ima mesec i 17 dana,citala sam da od 3 meseca krecilu mada zna se desiti i ranije..
Mala je krenula malo malo da sisa saku,i da balavi,kao da je muce zubici odnosno da je to svrbi... kakva su vasa iskustva,jel je moguce da su zubici? Hvala unapred!
Sortiraj odgovore
Najstariji