Doris napravi bebi 90-120 pa ćeš vidjeti koliko će pojesti . Možda jedan obrok pojede vise, drugi manje. Rodilište svašta napise i kaže samo da nas se rješi. Al 20 je ništa za bebu od 3 kile. Javi kako je
Ako spava pusti ga kad se probudi imaj spremno pa mu daj. Ne moraš točno svaki dan u isto vrijeme hraniti. Svi kažu slušaj djete sto ti govori 😊 ja još sad ne znam dal je mojoj dosta 🤣
Ja dajem na zahtjev
Nama je patronazna savjetovala da nam je najpametnije tako, na pocetku smo tako a sad se bas ustalilo i trazi svaka 3-4 sata
Ja dajem na zahtjev
Nama je patronazna savjetovala da nam je najpametnije tako, na pocetku smo tako a sad se bas ustalilo i trazi svaka 3-4 sata
Dal poslije svakog obroka zaspi ?
Ma ne, nas decko jako slabo spava po danu... 2-3 puta mozda po 15-20 min...
Zdravooo mame,jedno pitanje,kakva su vam iskustva sa zubicima? Moja mala ima mesec i 17 dana,citala sam da od 3 meseca krecilu mada zna se desiti i ranije..
Mala je krenula malo malo da sisa saku,i da balavi,kao da je muce zubici odnosno da je to svrbi... kakva su vasa iskustva,jel je moguce da su zubici? Hvala unapred!
Isto tako i moja i dosta slini . Zna se probuditi iz sna i drečati ko luda
Zdravooo mame,jedno pitanje,kakva su vam iskustva sa zubicima? Moja mala ima mesec i 17 dana,citala sam da od 3 meseca krecilu mada zna se desiti i ranije..
Mala je krenula malo malo da sisa saku,i da balavi,kao da je muce zubici odnosno da je to svrbi… kakva su vasa iskustva,jel je moguce da su zubici? Hvala unapred!
I moj tako radi, mislim da ce mu takodjer zubi 😭😭 Star je 2,5 mjeseca, bas mi ga zao kad ga svrbi i place, odmah se i meni place 😭
I nas mali jako slini, i to od nekih 2-3 tjedna kad je imao je bas poceo jako slinit i znao se povremeno ispovracat nakon jela bas zbog te sline mozda 3-4 do sad al bas slinavoooo... Nego jel vasi piju caj? Moj mali je otkrio caj i lud je za njim, mazne sveukupno 2 i pol deci na cijeli dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji