Mame koje ne doje nego koriste formulu/dohranu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2019. 01:44

Doris3101

Bok, ja bi trebala informacije. Tj točnije dal je okej to sta radim.
    Dosla sam jucer iz bolnice u kojoj su mi davali 20 mil po obroku bebi. Beba je bila histericna nije spavala samo plakala, i uvjerili su me da mu je 20 dosta.
    Danas je dosla patronazna i nahranila ga kako treva i rekla da mi je dijete bilo gladno i da je ono malo. Eh sad, on mi vec sad popije po 70/80. Jel to okej s obzirom da ima 3390.
    Kombiniram izdajanje i hipp comb.

Moja je u rodilistu jela dosta a to dosta je toliko da mi jednom preko noci pojela 125ml od ponoci do 5 i dalje je bila gladna, da bi mi babica dosla rec pa dijete hoce jos i pojela je 40ml to je bilo taj dan a poslje je jela na zahtjev, nisam ju ni dojila od pocetka na ad, al jela je puno vise neg li druge bebe i sad jede dosta, 150 do 180ml sa 2mj a sa mj dana je vec pocela jesti 150ml, i ne slusam nikog u vezi hranjenja pri mj dana dobila 1150kg a od prvog do 2 mj 1300 i sve je u granica premda jede vise, pa neces dijete pustiti da bude gladno samo ti daj jesti, jer kad dode skok u razvoju tad ce htjeti jos vise jesti 

Doris3101
    25. Listopad 2019. 04:34

Hvala puno! Jedino sta sam vjerovala u rodilistubda je dovoljno 20 kako su mi onr tamo rekle, da bi ispalo da mi ke dijete bilo gladno 4 dana zbog toga jer sam bila uvjerena da kako daju 20 da je dovoljno. Sve sam prepisala od grceva do svega dok danas nije dosla patronazna i rekla da je pregladan.
    4 dana histericnog placa i ne spavanja zbog njihovog "zeludac je premali ne smije vise od 20"

• Marina111
    25. Listopad 2019. 04:45

Doris napravi bebi 90-120 pa ćeš vidjeti koliko će pojesti . Možda jedan obrok pojede vise, drugi manje. Rodilište svašta napise i kaže samo da nas se rješi. Al 20 je ništa za bebu od 3 kile. Javi kako je 

Doris3101
    25. Listopad 2019. 14:52

Super je sad. Plače kad mu se jede bar mislim. Ne hranim tipa svaka 3 sata bas nego kad je gladan svaka 2 pa 3 pa 2 i pol ovisi kako spava. Jel to okek ili treba imat određeni sat pa ga stalno u usto vrijeme?
    A dajemo mu tu između 60-80 po obroku.
    Nadam se da je to okej s obzirom da ima 5 dana i 3400. Stolica i mokraca su mu super.čak i od spavamo tokom noci 😂

• Marina111
    25. Listopad 2019. 16:57

Ja dajem na zahtjev 

• Marina111
    25. Listopad 2019. 16:59

Ako spava pusti ga kad se probudi imaj spremno pa mu daj. Ne moraš točno svaki dan u isto vrijeme hraniti. Svi kažu slušaj djete sto ti govori 😊 ja još sad ne znam dal je mojoj dosta 🤣

kzeli
    26. Listopad 2019. 18:21

Matejaaa

Ja dajem na zahtjev

Nama je patronazna savjetovala da nam je najpametnije tako,  na pocetku smo tako a sad se bas ustalilo i trazi svaka 3-4 sata 

• Marina111
    27. Listopad 2019. 15:37

kzeli

Matejaaa

Ja dajem na zahtjev

Nama je patronazna savjetovala da nam je najpametnije tako, na pocetku smo tako a sad se bas ustalilo i trazi svaka 3-4 sata

Dal poslije svakog obroka zaspi ? 

kzeli
    27. Listopad 2019. 18:00

Ma ne,  nas decko jako slabo spava po danu...  2-3 puta mozda po 15-20 min...  

Zorana
    27. Listopad 2019. 19:01

Zdravooo mame,jedno pitanje,kakva su vam iskustva sa zubicima? Moja mala ima mesec i 17 dana,citala sam da od 3 meseca krecilu mada zna se desiti i ranije.. 
    Mala je krenula malo malo da sisa saku,i da balavi,kao da je muce zubici odnosno da je to svrbi... kakva su vasa iskustva,jel je moguce da su zubici? Hvala unapred!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.