Isto tako i moja i dosta slini . Zna se probuditi iz sna i drečati ko luda
Zdravooo mame,jedno pitanje,kakva su vam iskustva sa zubicima? Moja mala ima mesec i 17 dana,citala sam da od 3 meseca krecilu mada zna se desiti i ranije..
Mala je krenula malo malo da sisa saku,i da balavi,kao da je muce zubici odnosno da je to svrbi… kakva su vasa iskustva,jel je moguce da su zubici? Hvala unapred!
I moj tako radi, mislim da ce mu takodjer zubi 😭😭 Star je 2,5 mjeseca, bas mi ga zao kad ga svrbi i place, odmah se i meni place 😭
I nas mali jako slini, i to od nekih 2-3 tjedna kad je imao je bas poceo jako slinit i znao se povremeno ispovracat nakon jela bas zbog te sline mozda 3-4 do sad al bas slinavoooo... Nego jel vasi piju caj? Moj mali je otkrio caj i lud je za njim, mazne sveukupno 2 i pol deci na cijeli dan...
Meni je patronažna rekla nek mu dajem čaj ili vodu, ali frajer ne želi ni vodu ni čaj od komorača...za tako male bebe koji bi bio još pametan izbor?
I mi smo trenutno u fazi promijene hrane...idemo sa Beauty baby Pre na Hipp1 iz razloga što mu je ovo počelo biti preslabo i jer tu marku imam samo u Mulleru, a nekad im bude nestašica...e sad, hoće li mu Hipp pasati, ne znam...jučer sam mu dala jedan obrok i malo ga je mučio trbušćić, vjerojatno jer je ova sad formula jača...
Mi dajemo Hipp combiotik 1 i odlican nam je, dajemo i hipp caj od komoraca, anisa i kima zuto pakiranje hipp, probaj taj caj jako fino mirise, nije ni nas odmah prihvatio bacala sam caj par dana jer je znao popit malo al sad se bas navukao i bas ga voli.
Mi dajemo Hipp combiotik 1 i odlican nam je, dajemo i hipp caj od komoraca, anisa i kima zuto pakiranje hipp, probaj taj caj jako fino mirise, nije ni nas odmah prihvatio bacala sam caj par dana jer je znao popit malo al sad se bas navukao i bas ga voli.
Taj sam i uzela, ali popije malo samo ako je jaaaaako gladan i da je caj topao...
Ja svojoj opće ne dajem vodu niti čaj. Dobiva 2x dnevno mojeg mlijeka ostalo formula. Sad smo na Nanu 1 al bi se prebacili na babylove al ne znam kako će reagirati . Moja se bas trgne iz sna i place , jedva ju smirim i sva se zacrveni i ispruži nogice sad dal su grčevi ili zubi ?
Ja svojoj opće ne dajem vodu niti čaj. Dobiva 2x dnevno mojeg mlijeka ostalo formula. Sad smo na Nanu 1 al bi se prebacili na babylove al ne znam kako će reagirati . Moja se bas trgne iz sna i place , jedva ju smirim i sva se zacrveni i ispruži nogice sad dal su grčevi ili zubi ?
Nama su grcevi bili svaki dan od pola 7-7 do 9... I tako 2 mj, moguce da je to malo stomacic al nisu grčevi mozda neki blagi... Kod grceva im nemozes pomoc nas je tako scaki dan urlao 2 i pol sata sa 2-3 pauze i dok ne dode 9 nije prestajao i onda se prorijedilo pred kraj svaki drugi dan i samo prestalo
Taj sam i uzela, ali popije malo samo ako je jaaaaako gladan i da je caj topao…
Samo ti njemu daj nek se navikava da ce morat pit nesto osim mlijeka, kasnije budu zedni od dohrane pa nrk ima naviku pit... Ja sam znala napocetku po malo istresem u bocicu 30-40 vode i jednu vrecicu na 3 dana cisto da se navikne
Jel se kojoj od vas nakon hranjenje beba grči kao da kaka? Počne se savijat? I onda stucanje?
Čitam i vidim da mozw imat veze sa dijafragmom i da se zeludac siri tako pa zato ti simptomi.
Nakon svakog jela borba sa savijanjem. Mi smo na hippu i ne znam dal bi mozda na novalac presla. 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji