Mame koje ne doje nego koriste formulu/dohranu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Siječanj 2020. 15:56

Jedva nadoh ovu temu da ne otvaram novu 😅 
    Zanima me curke dali ste s 1 prelazili na br 2 AD? Vi kojima su bebaci stariji 😁

MiniCooper26
    10. Siječanj 2020. 21:12

ayla

Zanima me curke dali ste s 1 prelazili na br 2 AD? Vi kojima su bebaci stariji 😁

Moj jucer napunio 6 mjeseci. Jos smo na 1 jer imamo kontrolu tek sa 10tak dana pa cu pitat pedijatra

so1991
    10. Siječanj 2020. 21:42

ayla

Moj mali ima 5 mjeseci i dalje koristim Aptamil Pre plus sto jede kasice. Planiram kad napuni 6 mjeseci prijeci na 1 😊

10. Siječanj 2020. 21:53

Da ne odg pojedinacno.. Citala sam da postepeno treba preci i da je kao masnije, ali neki pedijatri kazu da ne treba.. Pa me to malo zbunjuje cemu ta dvojka 

• pink01
    16. Siječanj 2020. 10:17

Drage mame
    Kad su vase bebe pocele povecavati razmak između hranjenja?
    Moja beba se javlja svakih 2 sata po danu i po noci, tek je mjesec dana star, jede cesce po manje, i znam da je malen jos ali kad bi se moglo ocekivat da jede vise i rjede

16. Siječanj 2020. 17:02

pink01

Drage mame
    Moja beba se javlja svakih 2 sata po danu i po noci, tek je mjesec dana star, jede cesce po manje, i znam da je malen jos ali kad bi se moglo ocekivat da jede vise i rjede

Moja je sada tek nedavno pocela  na svaka 2,3,3.5h kako kada, u pocetku je jela svako malo po malo 

• pink01
    16. Siječanj 2020. 17:07

ayla

pink01

Drage mame

Moja je sada tek nedavno pocela na svaka 2,3,3.5h kako kada, u pocetku je jela svako malo po malo

Hvala ti na odgovoru
    Kako si se nosila s umorom 😅
    Meni je prva beba, sve još frisko, stalno ustajanje...
    Znam da je svim mamama tako, pa se tijesnim bit ce lakse kasnije dok malo beba ojaca il dok ja otupim😆

16. Siječanj 2020. 17:13

pink01

ayla

pink01

Drage mame

Moja je sada tek nedavno pocela na svaka 2,3,3.5h kako kada, u pocetku je jela svako malo po malo

Hvala ti na odgovoru
    Kako si se nosila s umorom 😅
    Meni je prva beba, sve još frisko, stalno ustajanje…
    Znam da je svim mamama tako, pa se tijesnim bit ce lakse kasnije dok malo beba ojaca il dok ja otupim😆

Nisam ti neka za utjehu moja curka je samo spavala i jela s 2 mj se pocelo pogorsavati, ona je onda spavala 2 dana po noci sup i po danu i onda 2 dana po noci ne i tako u krug al kada je spavala po noci znala je 10,11,12h bez problema i tad bi se ja odmorila jednom je 5 dana i noci prespavala samo je jela sat vremena druzenja i nazad na spavanje tad sam se cisto i zazelila nje ☺️☺️ i onda poslje tj nedavno nije bas spavala po noci do jutra smo lumpovale al je cijele dane spavala 😂😂 tako da to sto nije spavala jedva sam izdrzavala uskako je muz a i nalazila se snaga nezz ni ja od kuda da sam to izdrzala 😂 ali kada bude veca uspostaviti cete vec ritam i bit ce lakse.. Kod mene je pravilo kad beba spava necu ju buditi i kad joj se spava ide spavati ne forsiram ju da bude budna po danu da bi spavala po noci, kad joj se spava neka spava 

Zorana
    02. Veljača 2020. 08:24

Zdravo drage zene.Moja je dojila ali vise ne,sad formula Aptamil. Ona sme da popije po uputstvu 4-5 flasica po 180ml. Jos ima 4.meseca. Medjutim njoj je to nekad malo,ali ja nekako uguram toliko i uspe da prodje dan sa tim. Smem li da dam vise recimo i 6tu dozu ako treba,ima li ko iskustva? Unapred hvala. :)

so1991
    02. Veljača 2020. 13:22

Zorana

Zdravo drage zene.Moja je dojila ali vise ne,sad formula Aptamil. Ona sme da popije po uputstvu 4-5 flasica po 180ml. Jos ima 4.meseca. Medjutim njoj je to nekad malo,ali ja nekako uguram toliko i uspe da prodje dan sa tim. Smem li da dam vise recimo i 6tu dozu ako treba,ima li ko iskustva? Unapred hvala. :)

Pa ako joj je malo slobodno mozete, meni je pedijatar rekao ako beba zeli jos da joj normalno dam. Moj je isto pio vise nego sto je na toj kutiji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.