Jedva nadoh ovu temu da ne otvaram novu 😅
Zanima me curke dali ste s 1 prelazili na br 2 AD? Vi kojima su bebaci stariji 😁
Zanima me curke dali ste s 1 prelazili na br 2 AD? Vi kojima su bebaci stariji 😁
Moj jucer napunio 6 mjeseci. Jos smo na 1 jer imamo kontrolu tek sa 10tak dana pa cu pitat pedijatra
Moj mali ima 5 mjeseci i dalje koristim Aptamil Pre plus sto jede kasice. Planiram kad napuni 6 mjeseci prijeci na 1 😊
Da ne odg pojedinacno.. Citala sam da postepeno treba preci i da je kao masnije, ali neki pedijatri kazu da ne treba.. Pa me to malo zbunjuje cemu ta dvojka
Drage mame
Kad su vase bebe pocele povecavati razmak između hranjenja?
Moja beba se javlja svakih 2 sata po danu i po noci, tek je mjesec dana star, jede cesce po manje, i znam da je malen jos ali kad bi se moglo ocekivat da jede vise i rjede
Drage mame
Moja beba se javlja svakih 2 sata po danu i po noci, tek je mjesec dana star, jede cesce po manje, i znam da je malen jos ali kad bi se moglo ocekivat da jede vise i rjede
Moja je sada tek nedavno pocela na svaka 2,3,3.5h kako kada, u pocetku je jela svako malo po malo
Drage mame
Moja je sada tek nedavno pocela na svaka 2,3,3.5h kako kada, u pocetku je jela svako malo po malo
Hvala ti na odgovoru
Kako si se nosila s umorom 😅
Meni je prva beba, sve još frisko, stalno ustajanje...
Znam da je svim mamama tako, pa se tijesnim bit ce lakse kasnije dok malo beba ojaca il dok ja otupim😆
Drage mame
Hvala ti na odgovoru
Kako si se nosila s umorom 😅
Meni je prva beba, sve još frisko, stalno ustajanje…
Znam da je svim mamama tako, pa se tijesnim bit ce lakse kasnije dok malo beba ojaca il dok ja otupim😆
Nisam ti neka za utjehu moja curka je samo spavala i jela s 2 mj se pocelo pogorsavati, ona je onda spavala 2 dana po noci sup i po danu i onda 2 dana po noci ne i tako u krug al kada je spavala po noci znala je 10,11,12h bez problema i tad bi se ja odmorila jednom je 5 dana i noci prespavala samo je jela sat vremena druzenja i nazad na spavanje tad sam se cisto i zazelila nje ☺️☺️ i onda poslje tj nedavno nije bas spavala po noci do jutra smo lumpovale al je cijele dane spavala 😂😂 tako da to sto nije spavala jedva sam izdrzavala uskako je muz a i nalazila se snaga nezz ni ja od kuda da sam to izdrzala 😂 ali kada bude veca uspostaviti cete vec ritam i bit ce lakse.. Kod mene je pravilo kad beba spava necu ju buditi i kad joj se spava ide spavati ne forsiram ju da bude budna po danu da bi spavala po noci, kad joj se spava neka spava
Zdravo drage zene.Moja je dojila ali vise ne,sad formula Aptamil. Ona sme da popije po uputstvu 4-5 flasica po 180ml. Jos ima 4.meseca. Medjutim njoj je to nekad malo,ali ja nekako uguram toliko i uspe da prodje dan sa tim. Smem li da dam vise recimo i 6tu dozu ako treba,ima li ko iskustva? Unapred hvala. :)
Zdravo drage zene.Moja je dojila ali vise ne,sad formula Aptamil. Ona sme da popije po uputstvu 4-5 flasica po 180ml. Jos ima 4.meseca. Medjutim njoj je to nekad malo,ali ja nekako uguram toliko i uspe da prodje dan sa tim. Smem li da dam vise recimo i 6tu dozu ako treba,ima li ko iskustva? Unapred hvala. :)
Pa ako joj je malo slobodno mozete, meni je pedijatar rekao ako beba zeli jos da joj normalno dam. Moj je isto pio vise nego sto je na toj kutiji.
Sortiraj odgovore
Najstariji