Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    18. Lipanj 2021. 12:08

Joj mame,
    Prepale ste me s regresijom, kao da nisam dovoljno u panici!🤣🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️.
    I mene zanima je li regresija vezana uz plakanje po noći?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

pupetta
    18. Lipanj 2021. 12:29

ružica

Joj mame,
    Prepale ste me s regresijom, kao da nisam dovoljno u panici!🤣🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️.
    I mene zanima je li regresija vezana uz plakanje po noći?

https://takingcarababies.com/understanding-the-dreaded-four-month-sleep-regression/

Baby P 03/21 💙

Lonmi
    18. Lipanj 2021. 12:29

Ja danas obavila pregled, sve je dobro, napravili papu i sad cekamo rezultate. Sad je mjesec i dva dana od poroda. Od svih onih pitanja koje sam imala ja zaboravila pitati za odnose 😂😂😂 muz ce me zadaviti 😂
    Vi ste cekale da prođe babinje ili ste i prije?
    Mi bi rado 😂😂

🌺Principessa🌺
    18. Lipanj 2021. 12:50

I moja malecka spava na meni preko dana,obozava to i to nam je povezanost jer ne dojimo. I bas se voli tak maziti. I na tati tak zaspe i umiri se..

🌺Principessa🌺
    18. Lipanj 2021. 12:50

Lonmi

Ja danas obavila pregled, sve je dobro, napravili papu i sad cekamo rezultate. Sad je mjesec i dva dana od poroda. Od svih onih pitanja koje sam imala ja zaboravila pitati za odnose 😂😂😂 muz ce me zadaviti 😂
    Mi bi rado 😂😂

Ja pokusala prije,ali nista. Sad evo imam menstruaciju i cekam iduci mj i pregled

• avama
    18. Lipanj 2021. 14:41

Ajme mame evo ja placem s njim, jer ne zeli ni sekunde lazat sam, sam oda ga nosim, nisam.mogla ni jesti. I evo sad mi se smije na krevetu. Bas da poludis

Lonmi
    18. Lipanj 2021. 14:43

🌺Principessa🌺

Lonmi

Mi bi rado 😂😂

Ja pokusala prije,ali nista. Sad evo imam menstruaciju i cekam iduci mj i pregled

Boljelo te? 

• NeverEver
    18. Lipanj 2021. 15:19

Bas vas je lijepo citati :)
    Girl, zavidim. I ja bi spavala 6 sati 😂 
    Moj danas ima idealan beba dan. Ujutro odmah u setnju laganu pa smo gugutali, papali, prematali se. Pajkio je na terasi 2 sata pa opet 2 sata pricanje, prematanje, igranje i evo opet spava.
    Nije zaplakao ni jednom, mama naucila citat znakove gladi i umora donekle. 😌
    .
    Mene lagano trbuh boli, krvarenja skoro nista ali ono, nikakva sam i takvo je i mlijeko a meggle su me zvali. Zanimljivo kak se to brzo okrene. Tijelo je cudo. Uglavnom dala sam mu 120ml ad za sad. Vjerojatno cu navever isto jednu porciju.
    .
    I ja sam jedna od ovih koje dostavljaci sa "vidimo se" pozdravljuju 🙈🙈

• NeverEver
    18. Lipanj 2021. 15:22

*pozdravljaju
    Jedva cekam moooooore ☺☺☺

Jagodica125
    18. Lipanj 2021. 15:27

Sjela porodiljna naknada za 5.mjesec🥳🤑
    .
    Odnosi - mi jesmo i prije sluzbenog zavrsetka babinja, ali uz puuuuuno straha, jer nisam obavila jos bila pregled✋ sad cekamo priliku, meni bas je do mazenja, samo oboje legnemo navecer umorni ko' zemlja😴 gledala me teta na blagajni DMa cudno kad sam dosla s pelenama i kondomima🤣🤷‍♀️
    .
    Avama drzi se draga🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI