Joj mame,
Prepale ste me s regresijom, kao da nisam dovoljno u panici!🤣🤦🏻♂️🤦🏻♂️.
I mene zanima je li regresija vezana uz plakanje po noći?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Joj mame,
Prepale ste me s regresijom, kao da nisam dovoljno u panici!🤣🤦🏻♂️🤦🏻♂️.
I mene zanima je li regresija vezana uz plakanje po noći?
https://takingcarababies.com/understanding-the-dreaded-four-month-sleep-regression/
Baby P 03/21 💙
Ja danas obavila pregled, sve je dobro, napravili papu i sad cekamo rezultate. Sad je mjesec i dva dana od poroda. Od svih onih pitanja koje sam imala ja zaboravila pitati za odnose 😂😂😂 muz ce me zadaviti 😂
Vi ste cekale da prođe babinje ili ste i prije?
Mi bi rado 😂😂

I moja malecka spava na meni preko dana,obozava to i to nam je povezanost jer ne dojimo. I bas se voli tak maziti. I na tati tak zaspe i umiri se..

Ja danas obavila pregled, sve je dobro, napravili papu i sad cekamo rezultate. Sad je mjesec i dva dana od poroda. Od svih onih pitanja koje sam imala ja zaboravila pitati za odnose 😂😂😂 muz ce me zadaviti 😂
Mi bi rado 😂😂
Ja pokusala prije,ali nista. Sad evo imam menstruaciju i cekam iduci mj i pregled

Ajme mame evo ja placem s njim, jer ne zeli ni sekunde lazat sam, sam oda ga nosim, nisam.mogla ni jesti. I evo sad mi se smije na krevetu. Bas da poludis
Mi bi rado 😂😂
Ja pokusala prije,ali nista. Sad evo imam menstruaciju i cekam iduci mj i pregled
Boljelo te?

Bas vas je lijepo citati :)
Girl, zavidim. I ja bi spavala 6 sati 😂
Moj danas ima idealan beba dan. Ujutro odmah u setnju laganu pa smo gugutali, papali, prematali se. Pajkio je na terasi 2 sata pa opet 2 sata pricanje, prematanje, igranje i evo opet spava.
Nije zaplakao ni jednom, mama naucila citat znakove gladi i umora donekle. 😌
.
Mene lagano trbuh boli, krvarenja skoro nista ali ono, nikakva sam i takvo je i mlijeko a meggle su me zvali. Zanimljivo kak se to brzo okrene. Tijelo je cudo. Uglavnom dala sam mu 120ml ad za sad. Vjerojatno cu navever isto jednu porciju.
.
I ja sam jedna od ovih koje dostavljaci sa "vidimo se" pozdravljuju 🙈🙈
Sjela porodiljna naknada za 5.mjesec🥳🤑
.
Odnosi - mi jesmo i prije sluzbenog zavrsetka babinja, ali uz puuuuuno straha, jer nisam obavila jos bila pregled✋ sad cekamo priliku, meni bas je do mazenja, samo oboje legnemo navecer umorni ko' zemlja😴 gledala me teta na blagajni DMa cudno kad sam dosla s pelenama i kondomima🤣🤷♀️
.
Avama drzi se draga🧡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji