Sjela porodiljna naknada za 5.mjesec🥳🤑
.
Odnosi - mi jesmo i prije sluzbenog zavrsetka babinja, ali uz puuuuuno straha, jer nisam obavila jos bila pregled✋ sad cekamo priliku, meni bas je do mazenja, samo oboje legnemo navecer umorni ko' zemlja😴 gledala me teta na blagajni DMa cudno kad sam dosla s pelenama i kondomima🤣🤷♀️
.
Avama drzi se draga🧡
Ja danas obavila pregled, sve je dobro, napravili papu i sad cekamo rezultate. Sad je mjesec i dva dana od poroda. Od svih onih pitanja koje sam imala ja zaboravila pitati za odnose 😂😂😂 muz ce me zadaviti 😂
Vi ste cekale da prođe babinje ili ste i prije?
Mi bi rado 😂😂
Ja pokusala prije,ali nista. Sad evo imam menstruaciju i cekam iduci mj i pregled
Boljelo te?
Da i bilo mi je cudno pa smo stali😅
Mame koje imaju iskustva!
Moj sin se precudno ponaša od jučer. Inače nije preveliki spavač, a i jutros i sada je zaspao nalon par gutljaja boce za vrijeme jela, to mu ne sliči, što je sad to?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
https://ibb.co/q1G6QyP
Mama se danas počastila kupaćim od 400 kn 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ružice, i moj danas zaspi nakon 5 min sisanja. Može bit vrućina, skok.... Svasta nesto 🙉
Umalo sam napisala disanja umjesto sisanja, ali dovoljne su moje "tajnice" iz doba trudnoće 🤣🤣
Girl,lako za kupaci i 400 kn. Ono kaj ja vidim je da se Šuputica moze posramiti uz tvoju liniju🥰
Girl oooopaaa!!! 🤩🤩
Mi jesmo prije pregleda i nam je sex vrhunski al ja sam imala carski. Meni mood kvari jedino moja koza. Muzu nista 😅
Ruzica, mozda ti se mlijeko promijenilo ili je faza. U svakom slucaju uzivaj :) Evo i moj drijema. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji