Bok mamice 🌞🌞🌞 nadam se da vam nije strasan dan...osim sto je vruce 🥵 iako ja volim ovakvo vrijeme...beba u bodi samo i barem znam.da mu nije hladno.
Moji dvoje starijih uzivaju u dvoristu u hladu..a ja i bebac cemo uskoro kod njih..
Ne bediram vas...al moj tak lijepo spava po noci od kad smo dosli doma...totalno drugacija beba od prvo dvoje 🙃 evo proslu noc...zadnji podoj 15 do 12...spavao je do 6h ujutro..probala sam ga probudit i odbijao je ...presvukla ga 2x...digla da podrigne al jednostavno mu se spavalo. Od 6 do 7 je cickao i nastavio spavat do 10 sa bracom starijim.🥰 od kad je budan stalno se nacicava al to smo vec navikli...imao je jednu turu spavanja od 13 do 14 i 40 i od onda jos papa 😊🤭
Nadam se da ce nastavit tako spavat i dalje 😅🤣
Ja sam pripremila sve za pregled sutra i uredila kucu...ostatak dana lagano 😊
Stres i iscrpljenost- mogu rec da sam nakon ovog 3.poroda najstabilnija...psihicki...fizicki manje.
Iako je on jako zahtjevan po danu...stalno trazi jesti, ako ga spustim place u kolicima...muza nema doma od 7 do 7,pola 8 navecer..sama hendlam s njih troje..kuham i cistim...eto muz cuva dok se otusiram i uredim..ali stvarno sam smirena i bas bez stresa...eto ni jednom se jos nisam nazivcirala od kad smo doma....💪💪
Drzim vam fige da vam cim prije produ te muke..nespavanje,grcevi i ostalo...💗
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Hvala drage cure, s vama je sve lakse nekako ♥️
.
Pupetta, 😘
sad je u fazi da joj bijela buka nista ne pomaze, cak imam osjecaj da joj smeta, a recimo dok spava na meni isto se meskolji i nervira… tako da bas vise nemam opcija osim molit se da ovi skokovi sto prije prodju i da ne skrenem s uma.
Kety, stvarno si zmaj, divim ti se kako hendlas s njih troje. Tebi i svima vama s vise djece.
Prezivjet cu onda i ja valjda, heh.
Hvala drage cure, s vama je sve lakse nekako ♥️
.
Pupetta, 😘
sad je u fazi da joj bijela buka nista ne pomaze, cak imam osjecaj da joj smeta, a recimo dok spava na meni isto se meskolji i nervira… tako da bas vise nemam opcija osim molit se da ovi skokovi sto prije prodju i da ne skrenem s uma.
Kety, stvarno si zmaj, divim ti se kako hendlas s njih troje. Tebi i svima vama s vise djece.
Prezivjet cu onda i ja valjda, heh.
Proci ce 💪💪💪 i prezivjet ces 💗 kaze mama troje djece😅😅🤭 samo hrabro,svaki dan korak po korak 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
MissGraz proći će to sve. Htjela sam ti samo reći, kad si ti pisala kako ti navečer obavljaš sve kad beba spava, pomalo sam ti zavidjela, jer se moj oduvijek navečer budi non stop ako ja nisam kraj njega. Također, ujutro se budi oko 6 pa se ne mogu ustati prije njega i napraviti nešto. Takva mi je bila i prva kćer i ona se još uvijek budi najkasnije u 6:30 🙄 treba smanjiti očekivanja, bit će ti lakše. Ja imam dvoje i kažem mlađi se budi ako nisam kraj njega, starija traži pažnju da zaspe a taman kad se njoj spava on ima faze deranja bez prestanka. Ja često ni zube ne operem navečer ako nema muža doma, nego ih perem nekad kasno poslijepodne, pa eto kao bar da sam ih prije oprala. Ali znam da će proći i sad mi je s drugim puno lakše nego s prvom jer sam smanjila očekivanja i svoja i tuđa. Tako sam se slatko nasmijala kad su cure pisale o boljem spavanju nakon 4 mjeseca, jer ne poznajem takav primjer. Tada postaje gore, jer bebe mogu puno više, taj razvoj i mogućnosti koje imaju ih razbuđuju. Moja prva je imala fazu da bi se ustala u 3 ujutro i ordinirala po kinderbetu i htjela se igrati, jer joj je bilo fora da može ustati, da može dohvatiti stvari itd. Ne želim vas ubedirati ali najbolje rješenje je da smanjite očekivanja. Ne kažem da ne postoji primjer da neka beba spava super, možda tvoja baš bude, ali evo sve frendice koje znam i njihova djeca (uglavnom su to isključivo dojena djeca pa ne znam da li ova na AD imaju iste faze ili je kod njih to u manjem obujmu jer općenito rjeđe jedu noću) nakon četvrtog ili devetog mjeseca kreće buđenje na svakih sat do dva. Moj sinoć prvi put nakon dva mjeseca nije zaspao odmah nakon dojenja oko 1 ujutro i doslovno mi je glava htjela eksplodirati jer moguće da nije iznimka nego kreće ludilo 🤯🤣
Cure moje kako vi hendlate s ovom okolinom. Kad moji dođu 🤦♂️. Koji su to komentari, pitanja. Ja poludim.
A jel ju moras presvuci, jel mora sad jesti, kud sad ides. Pa sta ja moram nekome izvjestaj pisati o tome.
Ne dijete ce cijeli dan biti u jednoj peleni i nece jesti da ju ti gledas vani na terasi, pa koji k.....
Bas to MareiKate sam sama sa sobom jucer “rijesavala”. Smanjiti ocekivanja! Muz mi govori - ma bit ce bolje, ma ovo ono… ja mu kazem - ne zelim zamisljati nista, niti ocekivati, jer ce meni samo biti gore ako to ne bude tako. Sad me jednostavno svladao nabildani stres sve ove mjesece skupa sa hormonima… proci ce… pa ce doci zubici 🤭🤷♀️
MissGraz,
Jako mi je teško čitati tvoj post, jer po njemu vidim koliko ti je teško, a i sama sam često u tom stanju.
Pa i sada, imam probleme neke zdravstvene koje treba riješiti ali doslovno ne stignem jer nema tko pricuvati malenog. Ne kažem da moźda ne bi, ali ni oni nemaju vremena. Jutros sam imala živćani slom oko toga.
Milijon puta sam mislila da nisam sposobna biti majka, a onda se sjetim da me tko krivo ne shvati, ali tko je sve odgojio djecu i rečem e pa onda mogu i ja.
Znam koliko mi od vas cura ovdje znače riječi utjehe, doslovno ste me spasile puno puta i dale motiv za dalje.
Što misliš jeli to kakav skok ili?
ZAPAMTI, sve su to samo faze, i nakon tih jako teških dana, dolaze puno ljepši, predivni dani.
Mislim da je vrijeme da ti i ja odemo na kavu😍.
Tu smo za tebe, kao i ti za nas😍.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure moje kako vi hendlate s ovom okolinom. Kad moji dođu 🤦♂️. Koji su to komentari, pitanja. Ja poludim.
A jel ju moras presvuci, jel mora sad jesti, kud sad ides. Pa sta ja moram nekome izvjestaj pisati o tome.
Ne dijete ce cijeli dan biti u jednoj peleni i nece jesti da ju ti gledas vani na terasi, pa koji k…..
Ostala ti duzna sliku pristeva 😂😂
Ovako je sad
https://ibb.co/Fznpznm
A ovako je bilo(u najboljoj fazi)
https://ibb.co/TbvkkRD
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
P.s. Evo ja od sve muke ne mogu ne nasmijati se na to da je našoj EmEn9 neugodno od dostavljača🤣🤣😍.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
I hear you sista (MissGraz)! Zarobljeno.. to je ta rijec. Volim ga brate mili za poludit kak mi Graso reko al da je lako brinut o bebi 0/24.. bas i nije. Imam i ja svoje mracne momente, nisi jedina.
Moj se tako smije samo dok ga pogledam a dok mu nest kazem se ubije od gukanja. To me drzi na zivotu sad. Hvala nebesima na ovoj njegovoj vedroj fazi.
https://ibb.co/FKgRXv3
Sortiraj odgovore
Najstariji