Bdw u cemu spavaju vase bebe posebno ove nase vršnjakinje ..mi dugi bodi i hlačice Al vruce je ajme pa se mislim i nocu je skinit u kratko nisam pametna,danju kratki bodi i tanke hlačice i carape imamo🥴😂
Moja je isto tako,po noci dugi bodi i hlacice, a po danu je u kratkom bodiju, nekad ima hlacice a nekad ne
Drage mamite imam pitanjce..zna li koja od vas provjeren recept za uklanjanje bradavica.Moja Rita ima na dlanu jednu koje se nikako rijesit vec 2 mj vodila sam je “paliti” dva puta vec i guba se neda a zaj mi diteta vise mucit je pece je to jako kada joj dušikom kapa.jel ima sta prirodno da pokušam ako znate spasite 🙏🏻
Dragom otislo od smokvinog mlijeka (trgali smo one nezrele i sa tim mlijekom), samo jedna nije otisla a nju je rijesio sa zmijskom travom tzv. rosopas stabiljka se otkine i sa tim sokom
Mom jako mi je drago cuti da se javis,malecka je preslatka🥰
palonkica se nije javila dugo,a za bradavice ne znam kako pomoc..mislim da je moja seka imala problem s tim, idem bas pitat pa javim
Javljaj se dok mognes,bas si mi prirasla srcu i voljela bi da ostanemo u kontaktu🥰
❤️
Hvala na savjetima pokusat cu sa smokvinim mlijekom a citala sam dosta za rosopas ovu biljku il kako vec Al Di cu nac ubrat Uff sigurno je bolje da uberem pa mažem nego ove kupovne kapi itd..morat cu angazirat babe sa sela 😂😂
Principessa ajme i ja se veselim doci na forum bas mi falite,fale mi poruke podrske i nase piskaranje kroz trudnocu ,iscekivanje pregleda jedino sta mi ne fali je tlakomjer ja mislim da se anaAn i Emmie slazu samnom 😂😂😂
Jooj pa nisam bas bebe vam vidila a osjecam
Se ko da sam im teta 😂😂 doslovno...tako mi
I treba kad me nema stoljece cilo na forumu .🤭
Napokon gotova skola,nadam se malo vise vremena da cu imat..sama sam većinu dana s njih 4, Mogu rec da sam zrela za psihijatriju .Pia me veći dio dana okupira i nemam vremena za njih,Rita zeli da spavam s njom u njenom krevetu pa ako
je ne legnem na vrime cca 21:30 krece show .....u isto vrime ova ovamo vristi i trazi sisu..Gabi i Ivan se “kolju “ znaci dode mi vristat..tako da neman vrimena napit se doslovno...evo sad sam legla,upalila perilice sudja i robe,oprala pod i cao do sutra kad cu sve jovo na novo.
Ovo san se malo pojadala 😂
Al dobro je proc ce ka i sve do sad.🥰
Ajme divim se vama s vise djece.
Moj spava u kratkom bosiu i nekad hlacice, a po danu samo bodi kratki ili bez rukava.
A sakice stavlja cijelu noc u usta
Jutro, mame. Želim vam ugodan vikend 💛🌞
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Moj spava u kratkom bodiću i tankim hlačicama, mi smo na zapadnoj strani pa nam navečer udara sunce u boravak i jako je vruće. Pa ga onda presvučem, ostavim samo u peleni dok papa pa onda s njim u sobu gdje je hladnije i tek ga tamo obučem. Ako se po noći stan ohladi onda zatvorim jedan od prozora ili ako se on popiša ionako ga presvlačim pa mu obučem dugo. Uglavnom komplikacije 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji