Ja se planiram cijepiti, samo se nikako prijaviti 🤦 iako moram priznati da jedino što me koči je to što dojim, kako će djelovati na bebača, ima neke relevantne literature koja pobliže opisuje utjecaj cjepiva na male bebe koje sisaju
Valkris, vec sam pisala..radala sam svo troje pod dripom i sa prvo dvoje sam isla na taj uzv…a i sad moramo jer je bio tezi porod,stvarno je 😭 (spustala sam ga u porodajni prisilnim tiskanjem…i to se sve odvilo u 15.min ,znaci nije stigao postepeno se spustit. i moramo iskljucit moguca krvarenja. Iako je on motoricki za sad super..i drzanje i potrbuske i sve..ali moja pedijatrica voli provjerit na vrijeme.
Je, sjecam se sad da si pisala..
A do kad se ta eventualna krvarenja ocituju? Do kad jje dobro obaviti uzv?
Ja se ne mislim cijepiti dok god dojim..
Bdw sta je s Palonkicom? Jel se javljala slabo sam povatala sve,kako njen djecak jesu doma kako je na kraju proslo sve jel znate 🤔
Bdw sta je s Palonkicom? Jel se javljala slabo sam povatala sve,kako njen djecak jesu doma kako je na kraju proslo sve jel znate 🤔
Zadnje sto znamo je da je beba jos u bolnici i mora na operaciju. Ona se izdajala i nosi mlijeko. Nadam se da je sve pod kontrolom, nije se odavno javila 🙏❤
Baby P 03/21 💙
Valkris- mi smo radili taj uzv sa 2 mjeseca..nadam se da ce me i sad narucit cim prije. Najbolje je cim prije napravit uzv jer onda se moze odmah krenut s vjezbicama..jer tu di je bilo krvarenja jedan dio u razvoju ce kiksat...i kad se dode do tog vec je dosta kasno...teze je ispravit to nesto krivo...a znam ih dosta koji su vec u kasnijoj dobi otkrili da je bilo krvarenja. Moja seka je rodila na carski..a isto je bila na dripu prije i to...i malac je imao sitne tockice,mrljice na mozgu...kao da je krvario al nije...morali su ga pratit. Uglavnom bas mi je cudno da to ne salju svi pedijatri...jer porod na drip nikako nije prirodan i nece bit..
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Evo ka svoju bebu uspavljujem 3.put od 22.15
Cudno mi je kad place u uadnjih par dana nece sisu pocne jos vise plakati.
A na kraju kad mu uspijem dati papa.
I cijeli dan si cese desni s jezikom i s oba dvije sakice. I sad u polusnu ih stavlja u usta.
I jos ne mogu razumijeti da ponekad ne mogu umiriti svoju bebu dok place.
Puppeta nadam se i ja da je sve ok,bas se nekako oduzilo to
Palonkice ako nekad uspijes pocirit na forum javi se..nije ti lako sigurna sam biti rastrgana izmedu kuce,dice ,bolnice bebe zeno drzi se..sve ce to biti super samo eto treba izdržati ... 🙏🏻 Ti si zena za sva vremena 🥰
Bdw u cemu spavaju vase bebe posebno ove nase vršnjakinje ..mi dugi bodi i hlačice Al vruce je ajme pa se mislim i nocu je skinit u kratko nisam pametna,danju kratki bodi i tanke hlačice i carape imamo🥴😂
Mom jako mi je drago cuti da se javis,malecka je preslatka🥰
palonkica se nije javila dugo,a za bradavice ne znam kako pomoc..mislim da je moja seka imala problem s tim, idem bas pitat pa javim
Javljaj se dok mognes,bas si mi prirasla srcu i voljela bi da ostanemo u kontaktu🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji