Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    18. Lipanj 2021. 17:06

Jagodica ja da. Imat ce mali bar kakva-takva antitijela jer dojim jos. Cekam da me pozovu. 

🌺Principessa🌺
    18. Lipanj 2021. 17:21

Jagodica125

E da vas pitam… se planirate cijepiti? Protiv korone of korz🤣

Ja ne.. dok god ne moram.

• thera
    18. Lipanj 2021. 18:23

Ja tek kad Šuputica ode u inozemstvo. Onda cu i ja morati a nemam covid putovnicu😂
    Šalim se,za sad nemam u planu ali kad tad ce nas natjerati na taj nacin

mom_of_4
    18. Lipanj 2021. 19:00

Drage mamite imam pitanjce..zna li koja od vas provjeren recept za uklanjanje bradavica.Moja Rita ima na dlanu jednu koje se nikako rijesit vec 2 mj vodila sam je “paliti” dva puta vec i guba se neda a zaj mi diteta vise mucit je pece je to jako kada joj dušikom kapa.jel ima sta prirodno da pokušam ako znate spasite 🙏🏻

Emmie
    18. Lipanj 2021. 19:34

Mom_of_4 evo nešto. Ne znam da li si već probala ili ne. Raspitaj se prvo, pa odluči.⚘

https://prirucnik.hr/salicilna-kiselina-savjeti-za-uklanjanje-bradavica/

kety992
    18. Lipanj 2021. 19:38

Pozdrav mamice 🥰🌞 mi obavili prvi pregled 😊 jos nema mjesec dana ali tako nas je narucila.
    Decko ima 5,150 kg😊 ..sve je super,moramo obavit uzv kukova i uzv mozga.i slj kontrola sa 2 mj. 😊😊 
    Danas je bas vruce...i samim time je i nervozan dosta,sad spava pa ce bit bolje kad se probudi...nadam se 🙈🙈🥵

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• MissGraz
    18. Lipanj 2021. 19:42

mom_of_4

Drage mamite imam pitanjce..zna li koja od vas provjeren recept za uklanjanje bradavica.Moja Rita ima na dlanu jednu koje se nikako rijesit vec 2 mj vodila sam je “paliti” dva puta vec i guba se neda a zaj mi diteta vise mucit je pece je to jako kada joj dušikom kapa.jel ima sta prirodno da pokušam ako znate spasite 🙏🏻

Kapula na to, motati po par sati dnevno par dana, navodno pomaze. 🤷‍♀️ 

Valkris
    18. Lipanj 2021. 20:20

kety992

Pozdrav mamice 🥰🌞 mi obavili prvi pregled 😊 jos nema mjesec dana ali tako nas je narucila.
    Decko ima 5,150 kg😊 ..sve je super,moramo obavit uzv kukova i uzv mozga.i slj kontrola sa 2 mj. 😊😊
    Danas je bas vruce…i samim time je i nervozan dosta,sad spava pa ce bit bolje kad se probudi…nadam se 🙈🙈🥵

Zasto uzv mozga?
    Mi moramo na pregled sluha, jer u otpusnom oismu pise da nema odaziva na lijevo uho. A nitko mi to spomenuo nije u bolnici 😡

kety992
    18. Lipanj 2021. 20:54

Valkris, vec sam pisala..radala sam svo troje pod dripom i sa prvo dvoje sam isla na taj uzv...a i sad moramo jer je bio tezi porod,stvarno je 😭 (spustala sam ga u porodajni prisilnim tiskanjem...i to se sve odvilo u 15.min ,znaci nije stigao postepeno se spustit. i moramo iskljucit moguca krvarenja. Iako je on motoricki za sad super..i drzanje i potrbuske i sve..ali moja pedijatrica voli provjerit na vrijeme.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

mom_of_4
    18. Lipanj 2021. 21:10

Probat cu sve samo da nestane i da pokušamo
    Izbjeći ponovno “paljenje” bili smo privatno kod dr.Grmuše ali nista za sad,dok recimo starija kci je imala na stopalu proslo lito i iz prve joj  je proslo nakon jednog paljenja🥴 dusa me boli jer moja mrva se srami i ne zeli dati ruku zbog kako ona kaze bradavicetine😩 ..s dicom uvik stres jos ako si panicar ko ja onda te sve stresira,kaze moj muz  koliku dramu ti uspijes napravit od obicne bradavice ne zelim niti pomisliti da je neznam sta kako bi reagirala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.