Mom, ja sam u pubertetu imala pune ruke bradavica, tako da znam sto tvoja curica misli kad ne zeli ispruzit ruku… meni je pomogao dusik, a ovo za kapulu sam cula, ali nisam probala, tata moj je probao i pomoglo mu je. Nadam se da cete ih se uskoro rijesti. 😘
Girl, pa ti goriiiis 🔥🔥
Kupaci - imate neki prijedlog gdje kupiti dobar kupaci, ali da je visokog struka, da prekriva strije i rez i da gornji dio odgovara dojiljama 😅
Stanje kod nas - malo bolje. Moguce da je sve ono bilo zbog promjene okoline. Jucer smo se vratile doma (cijelo vrijeme smo bile kod mojih), malo je bilo placa pred spavanje, ali na kraju je prihvatila svoj krevetic i zaspala samostalno u njemu, budila se oko 1 i 3, pa u 6. Tako da sam sad skroz zbunjena, moguce da je jadnom dijetetu bilo do okoline jednostavno. A i ja sam doma opustenija gdje ne dobivam sto i jedan savjet i sto i jednu kritiku dnevno, nego radim kako me volja, pa predpostavljam da osjeca i moju mirniju energiju. Eto, bolje je, ali ne zelim se veseliti previse, da me opet ne bi sokiralo. 😅
Palonkice, javi nam se! Nadam se da je sve ok.
Ines nismo te odavno culi, kako ste vi?
Cijepljenje - ako se sjecate meni je muz imao Coronu dok sam ja bila trudna. Nisam imala nijednog simptoma i mislila sam da me to zaobislo. Medjutim, nedavno sam vadila antitijela i imam ih. Znaci prebolila sam, a da nemam pojma. Ako je to bilo u trudnoci, onda i moja cura ima antitijela. Da mi ju nije zao bockati, bas bih provjerila. Tako da se sad ne planiram cijepti, eventualno tamo na jesen/zimu.
Robica za spavanje - nasla sam neke super pidjamice kratkih rukava u H&M-u, ona spava u njima ili u bodicu kratkih rukava, bosa. Pokrijem je laganom dekicom.
Opcenito ona meni vec nosi robicu za 6mj i vise, ima 7kg. Sutra moram u shopping jer joj nemam vise sta obuci, doslovno preko noci preraste.
Mame s vise djece vec sam pisala da vam se divim! Treba vam svake godine uplatiti 5 dana wellness i spa!
.
Hvala sto ste me bodrile zadnjih dana! 💜
Sto se odnosa tice - mi smo ih imali nakon prvog pregleda, znaci nekih cca 4-5 tj iza poroda. Meni su bili uzaaaasno bolni iako sam rodila na carski. Predpostavljam zato sto bas u trudnoci i nismo imali odnose zbog svih komplikacija i svega, pa je ovo bilo skoro kao da nam je prvi put. 😅 nakon cca 3 puta me prestalo boliti, a i malo sam se psihicki opustila sa tijelom i svime, pa nam je postalo 🔝
Osim sto mi sada fali spontanosti, jer nam sad doslovno dodje k’o poslovni dogovor - “sutra u 11 kad ona zaspe”. Hahaha 😅
Bradavice - kako ona postaje veca i snaznija, to su mi bradavice sve bolnije i bolnije. Jos kad se uhvati igrati s njima, pustati iz usta sto puta i povlaciti, ja sve zvizde prebrojin. Purelan ne pomaze vise… ima neko prijedlog kako da to bude manje bolno? Hladni oblozi ili?
Mame pomoc. Jucer moja cura fino papala i nije bljuckala, danas opet nonstop bljucka i stuca. Podize ju za podrigivanje. Navecer popije ad na bocicu u lijepo podrigne, a kad sisa znam ju po 10 min nositi i nista 🙆.
I da, svaki put kad ju podignem da podrigne krene stucati, sta radim krivo?
.
Ja se isto divim vama s vise djece, kod mene kaos doslovno, muz kaze da ce pocistiti ali samo odgađa i nakraju ja jos i to uz malu i sve ostalo.
Jel imao tko od vasih soor? Kaze pedijatrica strugati to s jezika, s cime najbolje?
Gazica umocena u kamilicu bas ne skida.
.
Mi cemo sad pokusati da seksom. Nadam se da se nece raspuknuti dolje ovo di je sav otisel, a osjecaj si ne mogu ni zamisliti. Nadam se da nece biti bolno.
Mame pomoc. Jucer moja cura fino papala i nije bljuckala, danas opet nonstop bljucka i stuca. Podize ju za podrigivanje. Navecer popije ad na bocicu u lijepo podrigne, a kad sisa znam ju po 10 min nositi i nista 🙆.
I da, svaki put kad ju podignem da podrigne krene stucati, sta radim krivo?
.
Ja se isto divim vama s vise djece, kod mene kaos doslovno, muz kaze da ce pocistiti ali samo odgađa i nakraju ja jos i to uz malu i sve ostalo.
Jel imao tko od vasih soor? Kaze pedijatrica strugati to s jezika, s cime najbolje?
Gazica umocena u kamilicu bas ne skida.
.
Mi cemo sad pokusati da seksom. Nadam se da se nece raspuknuti dolje ovo di je sav otisel, a osjecaj si ne mogu ni zamisliti. Nadam se da nece biti bolno.
Moj imao soor. Nismo ničim strugali, to su gljivice, moj rekao da se to lijeci. Dobili rojazol gel, i prošlo kroz par dana.
Za gljivice se bebama propisuje rojazol gel.
Sex - mi smo neki dan napokon nakon vise od 6 mj ( da, toliko jer nas je prvo bilo strah u trudnoći, pa smo bili kod mojih i nismo se mogli opustiti, sada smo u svom stanu i uživamo 🥳) I bilo je predobro, jedino sam ja osjetila da me zateze/pecka/smeta dolje gdje su me rezali pa smo mijenjali poze 😁 I da, ja stvarno osjetim da sam sira dolje 😔 pitala sam njega jel on to kuzi, kaže da ne, da se ni ne sjeća kak je bilo prije 🤣🤣🤣 sinoć sam si išla stavljati vaginaletu i znam kak mi je bilo prije dok sam stavljala npr.tampon, sad je stvarno šire 😔
Lonmi- moja curka je imala soor i dobila sam rojazol i stavljala sam ga na gazicu i onda omotala prst oko gaze i zatim sam s prstom strugala kolko sam mogla to s jezika...nista strasno brzo smo rijesili. S obzirom da dojis...moras stavljat rojazol na bradavice isto..onu nervozu sto si spominjala kad je na prsima je moguce od tih gljivica..99% jer njih to smeta po jeziku i ustima..i naravno nakon svakog koristenja sad bocica i duda moras prokuhat...da to rijesis.
Probaj kad ju dizes da ju ne nunas gore dolje..drzi ju mirno i podrignut ce.,bez stucanja 😊
Bebanomoje, - ne brini ,stisnut ce se 🙈🙈🙈🙈 treba vremena..ipak je tuda prosla beba...ali iz iskustva,vrati se to na staro..probaj cim vise kegela radit i vjezbe za dno zdjelice i bit ce super..
Ja cu kroz par dana krenut s vjezbicama..da cim prije utegnem to dolje...💪 s odnosima cu deff pricekat 2,3 mjeseca..jer porod nije bio lak i ne treba mi bediranje ak nece ic i sl. 🤭😅
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Bradavice - kako ona postaje veca i snaznija, to su mi bradavice sve bolnije i bolnije. Jos kad se uhvati igrati s njima, pustati iz usta sto puta i povlaciti, ja sve zvizde prebrojin. Purelan ne pomaze vise… ima neko prijedlog kako da to bude manje bolno? Hladni oblozi ili?
Jel te boli od pocetka,kao nije prestalo bolit il je sad pocelo ponovo?
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Bebanomoje, - ne brini ,stisnut ce se 🙈🙈🙈🙈 treba vremena..ipak je tuda prosla beba…ali iz iskustva,vrati se to na staro..probaj cim vise kegela radit i vjezbe za dno zdjelice i bit ce super..
Ja cu kroz par dana krenut s vjezbicama..da cim prije utegnem to dolje…💪 s odnosima cu deff pricekat 2,3 mjeseca..jer porod nije bio lak i ne treba mi bediranje ak nece ic i sl. 🤭😅
Kako se ono kaže - iz tvojih usta, u Božje uši 😁 kegelove sam radila jer sam imala fazu nakon poroda kad mi je mokraca bježala i stvarno je proslo. Morat cu opet 😁
Curke nama danas dan koma...😩 danas mi bas fali moj zivot prije sina i to mi je jako tesko priznati... #momguilt
.
Zavidim trenutacno onim mladim zenama koje imaju samo sebe, citav dan im se vrti oko sebe, zao mi je sto to vrijeme ja nisam iskoristila u potpunosti kad sam mogla...🥺
.
Nece spavati mali dulje od 5min, samo ruke ruke ruke, a vruce mu je na rukama, znoji se on i ja, pa nunaj, budi se po 100 puta, kupila sam pelene babylove 3 koje su mu prevelike (pise od 4-9kg, on ima 6 pa sam mislila bude okej, ali ne), osijecam se kao totalbi promasaj i pitam se tko mi je povjerio sina...🤦♀️
.
Odnos smo imali sinoc i bilo je super🤤🥰🤗 istina nismo od 10.mj prosle godine, pa je bilo kao prvi put, ali sve polako i razne poze, divota🤩 valjda zato danas placam danak s malim nikako na zelenu granu 🤯
.
I ja se moram narucit za cijepljenje...
.
Girl - komad si😻
.
Mom divna ti je Pia
.
Mame s vise djece... kapa dolje...
Sortiraj odgovore
Najstariji