Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    29. Ožujak 2021. 19:32

Moj nije bio doma jer  ima jako puno posla a ima svoju firmu tako da bolje da radi 😁 pa je moja mama ostala doma i ona mi pomaze i bas sam joj danas rekla da moze ic na posao polako da probam sama ali nece da me ostavi samu jer da jos ne izgledam dobro 🤣🤣 u biti meni najvise zbog kuhanja i zbog toga sto netko mora ostat s njim dok odem po manju u skolu. Tako da planiram sad kad  krenu praznici ostat sama onda necu morat nigdje vozat da joj kazem da sad stvarno moze na posao a ja cu probat skuhat djeci a kuca nek ostane za čistit i pospremat za vikend. I onda nakon praznika njega u auto i jaje i krecemo vozanje u skolu i i iz skole 🤣🤣 bit ce zanimljivo pogotovo ako budem morala ic po neku od njih a on spava i onda probudi ga i kreni🤣🤪

• avama
    29. Ožujak 2021. 19:50

Evo i mene ovdje nas Leon je stigao 3 tjedna prije 23.3. I otpusten je s 2420 kg, sada se doma borimo da polako dobijemo na kilazi. Tesko je i zahtijevno i stalno razmisnjam da sam mogla izdrzat do kraja (ali ja sam zadnja 3 tj radila po kuci, imali smo majstore i eto nestala plodna voda). Samo da pocinje dobivati ma kilazi

bebolinka
    29. Ožujak 2021. 19:56

Ružice uspjet ćeš ti to, vjeruj mi nekad je lakše sama nego kad je još netko tu. Meni su prvi tjedan pomagale i mama, i svekrva i muž ja poludila, osjećala sam se beskorisno. Bolje mi je sad kad svi rade😁
    ..
    Avama cestitammmm ❤️ Dobiti ceee, ne brini se 🥰🥰 samo pozitivno razmišljaj i budi opuštena odmah će lakše ići ☺️☺️

• Ivancica90
    29. Ožujak 2021. 20:31

Avama čestitam 🥰 Važno je da ste vi ok, nemoj se zamarat time što je došao ranije, možda bi tako bilo i da si ležala. 3 tjedna ranije je sa 37 tjedana? To se već smatra da je rođen u terminu. Sad ćete vi doma to nadoknadit 😃

• EmEn9
    29. Ožujak 2021. 20:56

Avama čestitammm. 🎊🎉🎊🎉 dobit ce na kilazi ne brini samo polako i smireno 🤗

Rita88
    29. Ožujak 2021. 21:19

Hej cure slabo vas citam, jucer smo izasle iz bolnice, pa se polako privikamo jedna na drugu , muz i ja smo ko lolek i bolek, sudaramo se , tolko smo nespretni da je to strasno 🤣 al se i postenski nasmijemo 😄 sinoc je bila nasa prva neprospavana noc , slusas jel dise, svaki trzaj na njen zvuk, pa dojenje i tu polako dobivamo sve vise mlijeka u cicama uglavnom zahtjevno 🤣 jos smo oboje pod koronom pa sve s maskom radimo oko nje, nit vidim s tom maskom nit cujem 🤣 svekrva mi dosta pomaze oko vesa, kuhanja, ciscenje pupka, dodje mi ko patronazna s obzirom da ne mogu dobiti patronaznu jer imam koronu 🤷‍♀️ sve u svemu zanimljivo, obecajem da cu vas sve citat samo da se uhodamo malo ❣ pusa svim mamama i bebama ❣❣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• BruNa
    29. Ožujak 2021. 21:37

Avama nemoj se sekirat da si ti kriva. Evo i ja rodila u 37 tjednu,spontano pukao vodenjak, a nisam nista radila,tako da, sve je tako kako je moralo biti

• ružica
    29. Ožujak 2021. 21:47

Avama,

Čestitke i dobrodošla!😍
    Biti će maleni ok, 3 tjedna ranije si rodila a to je terminska trudnoća! Javljaj nam stanje❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• avama
    29. Ožujak 2021. 22:07

Hvala cure, da 3 tjedna prije. Budim ga za hranjenje, samo da pocne dobivati na kilazi.

TheTina
    29. Ožujak 2021. 22:11

Avama cestitam i ne brini, moja je rodena 5 tjedana ranije i u 3 tjedna je dobila 1,040 g i sve je super, lijepo napreduje. Tak bude i tvoj, samo pozitivno kak su i cure rekle 🥰
    .
    Moj muz je bio doma s nama dva tjedna i bili smo sami nas dvoje i nitko nam oko niceg nije pomagao i kad se vratio radit, ja sam nastavila sve sama dalje. Bebica mi je prioritet, a ostalo kolko stignem, al posto je stvarno curka odlicna sve zivo stignem napravit dok ona odmara. Sad ju vec znam stavit u ljuljacku kad je budna  i samnom je u kuhinji dok kuham 😃.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.