Moj nije bio doma jer ima jako puno posla a ima svoju firmu tako da bolje da radi 😁 pa je moja mama ostala doma i ona mi pomaze i bas sam joj danas rekla da moze ic na posao polako da probam sama ali nece da me ostavi samu jer da jos ne izgledam dobro 🤣🤣 u biti meni najvise zbog kuhanja i zbog toga sto netko mora ostat s njim dok odem po manju u skolu. Tako da planiram sad kad krenu praznici ostat sama onda necu morat nigdje vozat da joj kazem da sad stvarno moze na posao a ja cu probat skuhat djeci a kuca nek ostane za čistit i pospremat za vikend. I onda nakon praznika njega u auto i jaje i krecemo vozanje u skolu i i iz skole 🤣🤣 bit ce zanimljivo pogotovo ako budem morala ic po neku od njih a on spava i onda probudi ga i kreni🤣🤪
Evo i mene ovdje nas Leon je stigao 3 tjedna prije 23.3. I otpusten je s 2420 kg, sada se doma borimo da polako dobijemo na kilazi. Tesko je i zahtijevno i stalno razmisnjam da sam mogla izdrzat do kraja (ali ja sam zadnja 3 tj radila po kuci, imali smo majstore i eto nestala plodna voda). Samo da pocinje dobivati ma kilazi
Ružice uspjet ćeš ti to, vjeruj mi nekad je lakše sama nego kad je još netko tu. Meni su prvi tjedan pomagale i mama, i svekrva i muž ja poludila, osjećala sam se beskorisno. Bolje mi je sad kad svi rade😁
..
Avama cestitammmm ❤️ Dobiti ceee, ne brini se 🥰🥰 samo pozitivno razmišljaj i budi opuštena odmah će lakše ići ☺️☺️
Avama čestitam 🥰 Važno je da ste vi ok, nemoj se zamarat time što je došao ranije, možda bi tako bilo i da si ležala. 3 tjedna ranije je sa 37 tjedana? To se već smatra da je rođen u terminu. Sad ćete vi doma to nadoknadit 😃
Avama čestitammm. 🎊🎉🎊🎉 dobit ce na kilazi ne brini samo polako i smireno 🤗
Hej cure slabo vas citam, jucer smo izasle iz bolnice, pa se polako privikamo jedna na drugu , muz i ja smo ko lolek i bolek, sudaramo se , tolko smo nespretni da je to strasno 🤣 al se i postenski nasmijemo 😄 sinoc je bila nasa prva neprospavana noc , slusas jel dise, svaki trzaj na njen zvuk, pa dojenje i tu polako dobivamo sve vise mlijeka u cicama uglavnom zahtjevno 🤣 jos smo oboje pod koronom pa sve s maskom radimo oko nje, nit vidim s tom maskom nit cujem 🤣 svekrva mi dosta pomaze oko vesa, kuhanja, ciscenje pupka, dodje mi ko patronazna s obzirom da ne mogu dobiti patronaznu jer imam koronu 🤷♀️ sve u svemu zanimljivo, obecajem da cu vas sve citat samo da se uhodamo malo ❣ pusa svim mamama i bebama ❣❣
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Avama nemoj se sekirat da si ti kriva. Evo i ja rodila u 37 tjednu,spontano pukao vodenjak, a nisam nista radila,tako da, sve je tako kako je moralo biti
Avama,
Čestitke i dobrodošla!😍
Biti će maleni ok, 3 tjedna ranije si rodila a to je terminska trudnoća! Javljaj nam stanje❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Hvala cure, da 3 tjedna prije. Budim ga za hranjenje, samo da pocne dobivati na kilazi.
Avama cestitam i ne brini, moja je rodena 5 tjedana ranije i u 3 tjedna je dobila 1,040 g i sve je super, lijepo napreduje. Tak bude i tvoj, samo pozitivno kak su i cure rekle 🥰
.
Moj muz je bio doma s nama dva tjedna i bili smo sami nas dvoje i nitko nam oko niceg nije pomagao i kad se vratio radit, ja sam nastavila sve sama dalje. Bebica mi je prioritet, a ostalo kolko stignem, al posto je stvarno curka odlicna sve zivo stignem napravit dok ona odmara. Sad ju vec znam stavit u ljuljacku kad je budna i samnom je u kuhinji dok kuham 😃.
Sortiraj odgovore
Najstariji