Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    29. Ožujak 2021. 17:02

Smantana sam😅 hvala i Pupetta😀

bebolinka
    29. Ožujak 2021. 17:52

Ja ne povijam široko i ne radim nikakve vježbe 😲
    Nije mi ništa rekla patronažna da radim 🤷🏽‍♀️ 

• Ivancica90
    29. Ožujak 2021. 18:12

Hej mame, kak ste mi sve danas? Leo je lijepo spavo po noći, al ja nisam jer mužu pomažem sa završnim radom, jedva čekam da dovršimo pa da se naspavam 😁

.

Ja ne povijam široko, al radim vježbice za nogice, kukiće i rukice. Ono savijanje i pružanje nogica, bicikl, rastezanje kukića, dizanje i spuštanje ručica, savijanje, pljeskanje, okretanja na bok i trbuh. Sve za nogice baš voli i voli bit na trbuhu, ali okretanja i ručice sam kad je dobre volje. Nije mi niko reko da ih radim, al mislim da ne može štetiti. I kod ortopeda na pregledu je bilo sve uredu.

.

Pupetta meni je najbolji bio vrući tuš i kružno masiranje pod njim, onda bebača na tu cicu da cika i dok on vuče bi ja stiskala izvana prema bradavici, al da polako pomičem ruku. Ubiti s vanjske strane kvrge bi stisnula i onda ko da tu kvrgu prema bradavici guram, ako kužiš. Počela bi slabije pa pojačavala. To sam u nekom članku na rodi o zastoju mlijeka našla. I ako mi je bilo onak crveno od upale bi stavila kupus na pol sata, sat nakon kaj bi mi skroz ispraznio cicu. Nisam se usudila duže jer mi je u bolnici sestra rekla da može zaustavit mlijeko pa da ne stavljam duže od 2 sata i da obavezno stavljam na izdojenu.

busybee
    29. Ožujak 2021. 18:13

A to ti se dosta promijenilo. Cesto se to vise ne preporucuje.
    Ja radim to cisto jer sam otprije upoznata s tim, ali kao vise nije pod mus.
    Navodno se nigdje u eu vise ne povija siroko, ali ne moze stetiti

• EmEn9
    29. Ožujak 2021. 18:29

Ja isto tako povijam široko sa tetra pelenom i čiripom a vježbe ne radim nikakve jos. Neznam ni kada bi te vježbe uvrstila trenutno jer vecinom jede i spava. Jedino danas mi je nekako vise budan i ful često bi jeo a nemogu mu davat dohranu svakih sat dva tako da kombiniram dam mu dohranu  i onda ako jako place nakon sat ili dva mu dam cicu da se malo smiri i onda zaspe i tako. Neznam koliko je dobro ni dati cicu izmedu dohrane jer s tim remetim ono hranjenje na 3-4h ali neznam sta drugo kad place da je gladan 😉

pupetta
    29. Ožujak 2021. 18:40

Ivancice hvala puno, probat cu onda i ja tako, nadam se da cu se rijesiti toga, ne bih htjela da se skroz upali 
    Bebolinka ma vidis da tu svatko vodi svoju politiku, ne brini. Pogledaj na bebinom otpusnom pismu pise li ti sto vezano za vjezbe i siroko povijanje. Meni je to tamo pisalo pa je patronazna to napomenula 
    EmEn9 tako bi i ja na tvom mjestu napravila. Uostalom tko zna koliko on i navuce, mozda se i malo mazi i tjesi. Ako mislis da ce mu biti puno daj mu samo mrvu manje dohrane u iducem obroku pa ces vidjeti ako je gladan ili nije 

Baby P 03/21 💙

• EmEn9
    29. Ožujak 2021. 18:44

I da jučer mi nije nikako htio na cice ljutio se na njih i vrištao  i nikako se smirit i davala sam mu  bocu brz njih jer ih nije htio nikako prihvatit i najgora stvar od svega je sto ih on nije htio a nisu se ni punile i danas ujutro ono malo tvrđe kao malo se napunile i bas kazem mami reko vidi ovo nisu ni ful tvrde a jucer ih nije jeo i kazem ja ocito ostajem bez mlijeka zato se i ljutio onako jucer na njih ocito nije mogao povuc nista a danas ih pak bez problema prihvatio ali to reklo bi se između obroka od dohrane 🤣🤣 ali bolje i tako nego nikako. Reko ajde bar da malo popije da mu bude lakše kakati jer se nalijevam s kompotom od jabuka i sljiva i s čajem za dojenje od hippa i baby love-a pa da mu ipak bude malo lakse nego da je samo na dohrani.  🙂

• ružica
    29. Ožujak 2021. 18:44

Hej curke😘,

Ja sam pitala pedijatricu danas, rekla mi je široko povijanje samo ako je netko u obitelji imao problema s kukovima kao mlad...
    Pitanje, jesu li vam se muževi vratili na posao? 
    Moj počinje raditi nakon dopusta i godišnjeg i nije mi svejedno sama bitis bebačem gotovo cijeli dan...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• EmEn9
    29. Ožujak 2021. 18:49

Pupetta pa da kad u biti neznas sta drugo. 😊s obzirom na to da kad sam se izdajala cijeli dan sam uspjela izdojit 30ml iz svake😪 a on jede ponekad 90ml a ponekad 120ml tako da pretpostavljam ako on i bas vuče ne navuče baš pretjerano s obzirom na moju situaciju s mlijekom  🤣🤣 ali bar ga malo smiri ponekad a ponekad ih ne želi nikako. Tako da ja u biti idem dan po dan i za mene je svaki dan uspjeh kad i bar malo želi dok ima bar malo jos nešto u njima. 🤗😊 

• Ivancica90
    29. Ožujak 2021. 19:04

Ružice moj je bio doma tjedan i pol, nakon toga sam zvala sestru kak radi od doma da radi od mene jer tada još puno toga nisam mogla sama zbog reza. Pa je ona tjedan dana dolazila. Sad mi sam svekrva kad radi popodne donese ručak. Nije mi tolki problem bit sama s njim doma, osim kaj mi ne da jest 😅 Ja se doslovno približim kuhinji, on se dere, ko da ima neko šesto čulo. Na kraju smo uzeli maramu pa ga u nju stavim kad mi tak ne da jest i onda s njim. Ali moj muž radi do 2 i blizu pa je brzo doma, nismo solo doslovno cijeli dan. A i pozovem nekog od svojih ili njegovih ako nešto trebam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.