Avama imas nas puno ovdje koje nisu rodile na "termin", ne brini, tvoja beba zapravo je terminska i sve je pod kontrolom. Papat ce i rasti, nebitno na koji nacin, nemoj sebi stavljato preveliki presing tako rano, samo hrabro i bit ce sve odlicno
Ruzice odradit ces ti to kako spada, a kako i cure kazu, imas sigurno jos neku osobu od poovjerenja na koju mozes racunati ako nesto zagusti Moj muz radi od doma trenutno. Ne vidim ga previse jer ili radi ili obavlja stvari, ali pomogne koliko god moze i znam da mogu racunati na njega ako nesto zapne
Rita88 cestitke jos jednom i uzivajte u novim ulogama. Bome vam je i smijesno i zalosno s tim maskama i svemu sto vas je snaslo, ali imat cete se cemu smijati jedan dan. Ja sam saznala da sam trudna dok je muz imao koronu pa sam mu priopcila vijest i zagrlila ga za nogu. Eto, svega ima kod nas na forumu
Baby P 03/21 💙
Dobro jutro mame❤️,
TheTina, kakva je to ljuljačka, možeš li dati sliku i link gdje si ju kupila? Za bebe od koliko je to..
Netkonje spominjao i maramu, kakva je to marama?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Petra982 draga,
Hvala i tebi, čekamo tee❤️.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro cure, evo i mene malo. Zaredalo se par ludih dana pa nikako sve stici 😊
Mi smo jucer bile kod pedijatra. Curka je dobila u skoro 2 mj oko 2kg i narasla 6,5 cm. Dobile smo termin za cijepljenje i cekamo jos uzv kukova. Dobro napreduje i kaze da je sve ok.
.
Meni muz isto radi od doma tako da mi uskoci ako moram na wc ili dok pojedem ako mi mala ne da 😄 bile su mi prva 2 tjedna mama i svekrva i puno mi je znacila pomoc, ali bome pred kraj sam vec jedva cekala da odu da mozemo mi po svom 😁
.
Umrla sam na ovo o koroni i grljenju noge 😆😆😆 stvarno si kraljica Pupetta 😄
.
Mi isto koristimo ljulju i elasticnu maramu za nosenje i toplo preporucam ako zelite malo zabaviti bebu da si mozete nesto napraviti. Mene marama spasava, beba spava unutra, a ja imam slobodne ruke pa si mogu napraviti po stanu sta trebam.
Nasa ljulja je Joie Serina 2u1, a marama je Ergobaby Aura.
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Petra doći ćeš ti nama brzo 🤗🤗
.
Ja tesko sad pratim onu grupu di smo bile jer puno trudnice pišu kao sto smo i mi pisale dok smo jos bile trudne. 🤣🤣 sad je to malo teze 😁
.
Ja sad dobila kinderkraft ljuljačku 5 u 1 mislim da je Petra jednom objavila sliku da ima istu takvu. Za sada mi onaj lezeci dio kao košara ne treba jer mi je u kosari od kolica kad spava ali dobro mi dođe kad je budan ga malo stavim u onaj visoki položaj kao sjedeći ali ne sjedi nego leži jer ga nagnem natrag da ga vidim i malo gleda okolo ipak mi ga malo zao kad je budan stavit u kosaru jer nista ne vidi a ovako mu je zabavnije valjda 🤣🤣
.
Cure koje ste rodile prije mene ste prestale krvarit i dali ste se naručile na pregled kod gin onaj prvi poslije poroda??? Ja jos uvijek malo krvarim ali to je stvarno malo kao pred kraj menstruacije.
Rita a di si pa ti uspjela sad za porod koronu pokupit 🤣🤣🤣 Kako vam je, je vam loše, dali imate koronu na papiru ili stvarno imate neke simptome? Beba će se iznenadit ful kad za 2 tjedna skinete maske 🤣🤣🤣🤣 Ono ko su ovi ljudi 🤣🤣🤣
EmEn9 ja sam rodila 5.3 i jos uvijek imam kao bas pred kraj menstruacije,lagano krvarenje.
Narucena sam na pregled 2 mjeseca nakon poroda
Nama je ova noc bila nesto laksa, al i dalje uz grcice m,naprezanja i stenjanje. A ostalima?
Sortiraj odgovore
Najstariji