Pristici- kakvi su vasi klinci kaj se tice ciscenja od hormona i koliko to otprilike traje? Mi kao da imamo tinejdera u tijelu male bebe. Bas je imao cisto lice i onda je nakon par dana krenulo.
NevaEva,tnx za steznike. Ni meni se nakon bacenih 400 kn ne daje opet toliko novaca.
Pitala sam danas patronaznu za kupanje u kadi(svoje,ne maleckog) i rekla mi je da se mogu kupati kad prestanem krvariti. Za mengu nemam pojma,znam samo price da ako ne dojite prije dodje. Ja jos krvarim ali slabije i onako smedje je.
Moj mali je isto Mišo 🤣🤣
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ja sam prestala krvarit i prije koji dan opet počela. Malo me to zabrinulo
Doduse, nije puno, al svejedno
Jagodica, ja sam imala carski i ne krvavim vise a i kad jesam je u biti bilo za dnevni ulozak. Evo vec 5 dana nista, znaci u bolnici da, dosta, 3 dana pa cca 12 za dnevni, i onda nista. Dojim pa ne ocekujem mengu jos ali se moze desit.
.
Kilaza - identicno kao kod There. Vagala sam se dok sam dosla doma, ravno 10kg sam imala manje (on je bio skoro 4), u iducih 10ak dana otislo 5 bez vjezbanja i iceg i trenutno sam na +2. Meni se cini sve isto kao prike poroda osim sto imam malo trbuhs, mrvicu viska koze i strije po trbuhu. Cice su mi vece za cca broj.
.
Pristici - kod mog se smanjilo zadnja 4, 5 dana. Jos je prosli tj.bio pun.
Girl,
Jesi li sigirna da to nisi dobila menstruaciju? Meninje tako bilo.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Moj nije Mišo al je blizu 😂😂 kod nas ide ovak: evo mene moji ljudi dosla sam vam na bevandu!!!!
Hej, drage mame! Nadam se da ste dobro
I moj mali je Miso, pa i ja isto pjevam "Svi pjevajuuuu" kad napravi taj potez Njega taj Moorov refleks bas cesto probudi iz sna.
Swaddle - moj malac obozava biti stisnut i zamotan. Ja ga cesto umotam u dekicu pa ga nunam. Tako mi brze zaspe i duze spava. Nisam kupila onu klasicnu swaddle dekicu jer vecina ide do 60 cm, a mi cemo to ubrzo prerasti.
Pristici - trenutno ima na jednom dijelu obraza, kao da se osuo od necega. Ali mislim da mu je to od znoja kako zaspe meni na rukama
Kile - kad sam dosla kuci iz bolnice imala sam 4 kg manje nego kad sam ostala trudna. Sad sam vratila jos 2 kile i hvala Bogu da jesam. Ne znam kako sam se tako puno osusila, al jako sam lose izgledala.
Krvarenje - ja ne krvarim vec neko vrijeme, ali dosta dugo mi se provlaci onaj svijetli zuckasti iscjedak sto dolazi na kraju, nikako da ga se rijesim...
Nosic - nama malac jos ne hropta, ali primijetim tu i tamo neke smrkljice. Isto koristim Nivea fiziolosku, uspricam par kapi u jednu nosnicu dok je mali na boku i onda usisem malom pumpicom. Zasad nije bilo potrebe za usisavacem
Baby P 03/21 💙
Girl,
Jesi li sigirna da to nisi dobila menstruaciju? Meninje tako bilo.
Hmm.. Vidis, to mi nije uopće palo na pamet jer dojim. Moguće je da sam dobila iako dojim? 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji