Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    04. Svibanj 2021. 13:19

Pristici- kakvi su vasi klinci kaj se tice ciscenja od hormona i koliko to otprilike traje? Mi kao da imamo tinejdera u tijelu male bebe. Bas je imao cisto lice i onda je nakon par dana krenulo. 

• thera
    04. Svibanj 2021. 13:23

NevaEva,tnx za steznike. Ni meni se nakon bacenih 400 kn ne daje opet toliko novaca. 
    Pitala sam danas patronaznu za kupanje u kadi(svoje,ne maleckog) i rekla mi je da se mogu kupati kad prestanem krvariti. Za mengu nemam pojma,znam samo price da ako ne dojite prije dodje. Ja jos krvarim ali slabije i onako smedje je. 

Girl1234
    04. Svibanj 2021. 13:55

Moj mali je isto Mišo 🤣🤣

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    04. Svibanj 2021. 13:59

Ja sam prestala krvarit i prije koji dan opet počela. Malo me to zabrinulo

Girl1234
    04. Svibanj 2021. 14:00

Doduse, nije puno, al svejedno 

• NeverEver
    04. Svibanj 2021. 14:11

Jagodica, ja sam imala carski i ne krvavim vise a i kad jesam je u biti bilo za dnevni ulozak. Evo vec 5 dana nista, znaci u bolnici da, dosta, 3 dana pa cca 12 za dnevni, i onda nista. Dojim pa ne ocekujem mengu jos ali se moze desit.
    .
    Kilaza - identicno kao kod There. Vagala sam se dok sam dosla doma, ravno 10kg sam imala manje (on je bio skoro 4), u iducih 10ak dana otislo 5 bez vjezbanja i iceg i trenutno sam na +2. Meni se cini sve isto kao prike poroda osim sto imam malo trbuhs, mrvicu viska koze i strije po trbuhu. Cice su mi vece za cca broj. 
    .
    Pristici - kod mog se smanjilo zadnja 4, 5 dana. Jos je prosli tj.bio pun.

• ružica
    04. Svibanj 2021. 15:28

Girl,

Jesi li sigirna da to nisi dobila menstruaciju? Meninje tako bilo. 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Dora2021
    04. Svibanj 2021. 15:46

Moj nije Mišo al je blizu 😂😂 kod nas ide ovak: evo mene moji ljudi dosla sam vam na bevandu!!!! 

pupetta
    04. Svibanj 2021. 15:53

Hej, drage mame! Nadam se da ste dobro 
    I moj mali je Miso, pa i ja isto pjevam "Svi pjevajuuuu" kad napravi taj potez  Njega taj Moorov refleks bas cesto probudi iz sna.
    Swaddle - moj malac obozava biti stisnut i zamotan. Ja ga cesto umotam u dekicu pa ga nunam. Tako mi brze zaspe i duze spava.  Nisam kupila onu klasicnu swaddle dekicu jer vecina ide do 60 cm, a mi cemo to ubrzo prerasti. 
    Pristici - trenutno ima na jednom dijelu obraza, kao da se osuo od necega. Ali mislim da mu je to od znoja kako zaspe meni na rukama 
    Kile - kad sam dosla kuci iz bolnice imala sam 4 kg manje nego kad sam ostala trudna. Sad sam vratila jos 2 kile i hvala Bogu da jesam. Ne znam kako sam se tako puno osusila, al jako sam lose izgledala.
    Krvarenje - ja ne krvarim vec neko vrijeme, ali dosta dugo mi se provlaci onaj svijetli zuckasti iscjedak sto dolazi na kraju, nikako da ga se rijesim...
    Nosic - nama malac jos ne hropta, ali primijetim tu i tamo neke smrkljice. Isto koristim Nivea fiziolosku, uspricam par kapi u jednu nosnicu dok je mali na boku i onda usisem malom pumpicom. Zasad nije bilo potrebe za usisavacem 

Baby P 03/21 💙

Girl1234
    04. Svibanj 2021. 16:19

ružica

Girl,

Jesi li sigirna da to nisi dobila menstruaciju? Meninje tako bilo.

Hmm.. Vidis, to mi nije uopće palo na pamet jer dojim. Moguće je da sam dobila iako dojim? 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.