Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    05. Svibanj 2021. 15:17

https://ibb.co/TWdcGZv
    https://ibb.co/bRD9Lqj
    https://ibb.co/2ZWM7C9

Evo i nas malo😊

• MissGraz
    05. Svibanj 2021. 15:20

Neva, takodjer propusti na boku ako ju ne presvucem. Jednostavno kad se “napuni” ne moze vise upijati koja god da je pelena, pampers ova ili ona... tako da ja svojoj curi negdje na pola noci mijenjam pelenu obavezno. 
    .
    Thera, ja ulijem ocat umjesto omeksivaca i perem na 90, sve fleke odu i one najvece i najtvrdokornije, a odjeca bude mekana jako. Za miris se ne boj, roba “mirise svjeze”. 

Oleovit, mi takodjer pijemo 2 kapi dnevno. 

05. Svibanj 2021. 15:24

ružica

Emen9, to sam pedijatricu putala na prvom pregledu, rekla nema brige da to svi rade..
    Moj naprimjer kao malo stane disati a onda odjednom uzdahne triput…
    Cure, vidim da spominjete Kinderkraft ljulju, jeli čemu, koristi li vam i kada? Moj kad je budan neće više u krevetu biti a ja ga ne mogu nositi što radi obveza što radi leđa.. sviđa li im se?

Ova kinderkraft što mi imamo je kao 5u1, od mini kindaca do stolice, sa mobilom i samo se pomaknu dolje kao ti nogari pa se pretvori u njihaljku, ali moraš ručno, mene spasilo jer sam ga kad je bio manji i puno spVao samo spustila u to u boravku, nisam ga morala nosit u spavacu u kindac,a sad kao ta polulezeci stolac super dode za ostavit ga ovako dok nesto radim, pod nadzorom ofc. A kod svekra i svekrve ima bas ljuljacku na struju i to mu je super, miran je u tome i ljulja se, jos i svira pa on uziva pratit iz toga.
    Baš mi je drago da ide na bolje napokon, sada ce prestat i grcici pa ces odmorit i biti mirnija, samo hrabro 🤗

• NeverEver
    05. Svibanj 2021. 16:06

ružica

Inače,

Mi uskoro punimo 2 mjeseca. Iskreno mogu reći da sam tek ima par dana počela uživati s malenim.
    Do sada mi je bilo dosta stresno, od kada su lijepa vremena osjećam se bolje m, onako u stanu zatvorena s njegovim plačem…
    Nekako je i lakše s njima kad vidiš da su ojačali zar ne?
    Danas smo napunili 8 tjedana i čekamo da počmu grčevi popuštati🙏🙏.

• julesica
    05. Svibanj 2021. 17:17

Mamice pomagajte 🙏 stavljam malog na prsa svakih cca 2,5 sata, svi u bolnici i patronažna su mi rekli da imam mlijeka, jer su mi kao grudi tvrde i nabrekla, no nije neka razlika, inače su mi zapravo takve. Ja sam se pokušavala izdojiti baš da vidim jel mali ima što za papati, i nakon što prodje prvih par kapi, ne izlazi ništa, uspijem izdvojiti mozda dvije male zličice. Znači li to da mlijeka zapravo nema ili krivo izdajam, probala sam i ručno i izdajalicom. Je li netko imao sličan problem? A opet dala sam malom dohranu, i bljucnuo je većinu 🙍 bojim se da mi je gladan 😔 

• NeverEver
    05. Svibanj 2021. 17:25

julesica

Mamice pomagajte 🙏 stavljam malog na prsa svakih cca 2,5 sata, svi u bolnici i patronažna su mi rekli da imam mlijeka, jer su mi kao grudi tvrde i nabrekla, no nije neka razlika, inače su mi zapravo takve. Ja sam se pokušavala izdojiti baš da vidim jel mali ima što za papati, i nakon što prodje prvih par kapi, ne izlazi ništa, uspijem izdvojiti mozda dvije male zličice. Znači li to da mlijeka zapravo nema ili krivo izdajam, probala sam i ručno i izdajalicom. Je li netko imao sličan problem? A opet dala sam malom dohranu, i bljucnuo je većinu 🙍 bojim se da mi je gladan 😔

Ako je bljucnuo nije gladan, mozda je previse sit. Moj navuce mlijelka nakon 3 podoja i dok je sve mekano i ja ni kap ne istisnem, on povuce par puta i skoro se zaguti kak krene. Mozda i nemas vise mlijeka, moje je skromno trotjedno iskustvo da mlijeka uvijek ima i da je steta sta sise nisu prozirne jer bi ja voljela tocno znat kolko popije 😂😂

kety992
    05. Svibanj 2021. 17:36

julesica

Ako je bljucnuo,nije gladan...a izdajanje kod nekih zena jednostavno ne ide...moja sestra doji vec 8 mjeseci a nije ni kap izdojila u tih 8 mjeseci...ako on aktivno vuce ..piski,kaka...imas mlijeka...samo moras poradit na laksem otpustu mlijeka...prije i tokom podoja malo masirat i prije podoja stavit topli krpicu preko dojke da kanalici lakse otpuste mlijeko...
    Nemam iskustva kad ne curi,jer sam ja imala jak otpust i curilo na sve strane al su me ucili da to sto opisujes nije mjerilo dal ima il ne...opusti se cim vise dok dojis i bit ce ok 😊

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• julesica
    05. Svibanj 2021. 17:37

NeverEver

julesica

Ako je bljucnuo nije gladan, mozda je previse sit. Moj navuce mlijelka nakon 3 podoja i dok je sve mekano i ja ni kap ne istisnem, on povuce par puta i skoro se zaguti kak krene. Mozda i nemas vise mlijeka, moje je skromno trotjedno iskustvo da mlijeka uvijek ima i da je steta sta sise nisu prozirne jer bi ja voljela tocno znat kolko popije 😂😂

Hvala ti. Ma zbunjuje me sve to, jer npr. pokako se jučer 4 puta, znači da ipak papa nešto, a opet grudi mi evo sad djeluju baš teško, ali nakon tih prvih par kapi ne izlazi ništa. Bilo bi odlično da su prozirne 🤣🤣

05. Svibanj 2021. 17:51

julesica

NeverEver

julesica

Hvala ti. Ma zbunjuje me sve to, jer npr. pokako se jučer 4 puta, znači da ipak papa nešto, a opet grudi mi evo sad djeluju baš teško, ali nakon tih prvih par kapi ne izlazi ništa. Bilo bi odlično da su prozirne 🤣🤣

Ma nemože izdajalica napravit usisi kako oni mogu, ja isto mogu izdojit dosta samo ako su mi cice bas dugo da ih ne papa, tipa po noci, preko dana slabo taj vakum izvuce, dok neke mogu napunit 3 bocice 😄
    Dok vidiš da mu se mice celjust i oko sljepoocnice, uice si on fino. Dok god ima dosta popiskanih i pokakanih pelena znaci da dobro jede. Ja sam se isto uplasila da moj ne jede dosta, jer 5 do max 10 minuta cica, ali posto imam jak let down kad krene, on to isisa jako brzo, znam kad mi je puna cica, nakon njegovih 5 min, prazna, pa sam se prestala plasiti 😄

Principessa🌺
    05. Svibanj 2021. 17:52

Bebice su pravi bomboncekiii😻😻😻😻

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.