Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    04. Svibanj 2021. 06:13

Mame dobro jutro,

Maleni dosta hropti na nos, molim Vas pomoć što i kako da radim? Nedavno sam kupila pumpicu onu Lola, služi li  to čemu? Što mi je činiti?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MareiKate
    04. Svibanj 2021. 07:03

Jutro cure. Ružice, špricni mu fiziološke u nos ili ako imaš aqua Maris baby ili sterimar i nakon toga izvuci s tom pumpicom. Meni je ta pumpica bila ok za prvu curku ali sad mi nije dobra, izvlačimo s onim nastavkom za usisavač, to mi je lakše i bolje. Više izvuče a i lakše se pere nakon korištenja...

• MissGraz
    04. Svibanj 2021. 07:40

ružica

Mame dobro jutro,

Maleni dosta hropti na nos, molim Vas pomoć što i kako da radim? Nedavno sam kupila pumpicu onu Lola, služi li to čemu? Što mi je činiti?

Ja najprije u svaku nosnicu ulijem dvi-tri kapljice fizioloske da omeksa to unutra da bude lakse izvuci (kupila sam onu nivea baby, zgodna je za koristenje skroz) i onda tim Lola aspiratorom izvucem smrklje i prljavstinu. Moja cura isto svako jutro dosta hropti na nos, vjerujem da se nakupi toga u nosu od suhog zraka, prasine u zraku, bljuckanja... i mi svako jutro tako ocistimo nosic i ne bude problema. 

• avama
    04. Svibanj 2021. 08:55

Nama.je dr rekla da spava na povisenom i onda ne bude nista u nosicu, a cim je na ravnom bude. I meni je najbolje s bastavkom za usisavac 

• avama
    04. Svibanj 2021. 08:57

Sinoc kad je napokon zaspao spavao je odn10.30 do 3.30. I omda kao nesto ne bi spavao, pa sam ga stavila kod nas.u krevet i spavao je do 8. Evo sad se opet bori s papanjem.

• EmEn9
    04. Svibanj 2021. 10:40

Moj isto ima začepljen nos preko noci a preko dana nista i jednu noc sam probala s tom lola izvući da moze jest jer ga je smetalo ali nista ne ide ja ne kuzim to kako izvlačit s tim uglavnom nista ne izlazi. Tako da cu danas probat s nastavkom za usisavac da vidimo dal ce sta izac. 

• ružica
    04. Svibanj 2021. 10:42

Curke hvala.
    Napravila sam tako, nije baš ništa posebno izašlo.
    Joj šoka noćas, muž me budi čuješ li ti kako mali hropti, stvarno je bilo užasno. Koliki stres kad su naši maleni u pitanju.
    Ja vam samo brojim dane koliko on ima i kontam svaki dan smo bliže prestanku grčeva, negdje sam čitala da su najjači od 6-8 tjedna, za dva dana ulazimo u 9 tjedan pa se nadam... tražim uhvatiti se za bilo što...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• EmEn9
    04. Svibanj 2021. 10:42

Mi se jos uvijek mučimo i s tjemenicom. Sad mu je vec puno bolje od mustelinog ulja i musteline pjene za tjemenicu ali ima toga jos tako da ga kupamo svaki dan zbog toga jer čim ga jedan dan ne okupamo odmah se ta tjemenica više zaljepi a sad smo vec  na dobrom putu da je se rjesimo 😉

• ružica
    04. Svibanj 2021. 10:57

Emen9 kako je maleni, ma nije vrag da ti je i dalje onako dobar!!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Mimica2
    04. Svibanj 2021. 11:12

Pozdrav cure! Kao prvo, čestitam vam na vašim srečicama pored vas 🥰
    Pošto ste sve friške, novopečene, možda mi možete dati odgovor na moje pitanje. Odnosi se zapravo više na mame koje primjenjuju swaddling. 
    Dakle, da li funkcionira u praksi? Umatate li bebe ili ste odustale jer više vole mahati rukicama?  Hvala vam 💕

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.