EmEn tvoj mali je za zenidbu vec! 🤩🤩
.
Julesica, ako dojis i on ne place nakon hranjenja ili ne gura ruke u usta ne moras dohranjivati.. cak i kad nama cice izgledaju mekano i prazno beba navuce. Osim ako imas neki drugi razlog ali ako beba papa ne vidim zasto jos i dohrana. S tim da pazi na kolicine kako su ti cure i rekle i pise na kutiji za dohranu koliko koji tjedan treba papat al to je naravno bez cicanja..
.
Nama bila patronazna zadnji put. Od proslog puta je dobio 300nest grama, 55 dnevno, ukupno smo u 20 dana doma dobili 900g. Samo dojimo i imali smo 2 dana skok u rastu ali sad se sve opet sposlozilo. Kupali smo ga vec par puta, pupak izgleda skroz normalno i kod nas nije fora da je patronazna prisutna prvi put al je nadgledao deda 😂 tak da smo imali nadzor i smijeh 😂
Moj mali spava dost na boku i zna mi onda promocit pelenica na tu stranu jer ocito puno piski a spava 4 sata. Da ga budim i prematam? Se to i vama dogadja? Mislim da nisam krivo stavila pelenu..
Meni se popisa barem jednom dnevno😂 Bili smo na pampersu,presli na babylove pelene za probu pa si sve razmisljam da nije mozda do pelena. Ja preskidam iako sam znala ako je skroz malo promocilo samo pelenu preskinuti. Ne vidim bas da se buni na mokro😂
Cure,sa cime vi perete pokakanu robu? To nejde dolje😅 Ostala je veeeeeelika zuta fleka. Jel ima spasa bodicu ili da bacam?
Cure,sa cime vi perete pokakanu robu? To nejde dolje😅 Ostala je veeeeeelika zuta fleka. Jel ima spasa bodicu ili da bacam?
Froch baby sprej, meni je super, naspricam, istrljam i u pranje, opere mi se cak, ako nije baš ogromni flek.
.
EmEn ajme koliki dečko 😍, kinderkraftica je zakon, mene je spasila 😄
Što se tice disanja citala sam da je normalno da imaju pauzu i od 10 sek da ne udahnu, nije mi se desilo ali eto 🤷🏼♀️
.
Neva nama je u startu isto na boku promakalo na pocetku, otkad smo presli na pamp.premium 2, rijetko promoci, samo pazi da dobro izvuces one rubove, ako mislis da si je krivo stavila.
.
Evo jedan osmijeh za tete: https://ibb.co/ygzYWPQ
Meni se popisa barem jednom dnevno😂 Bili smo na pampersu,presli na babylove pelene za probu pa si sve razmisljam da nije mozda do pelena. Ja preskidam iako sam znala ako je skroz malo promocilo samo pelenu preskinuti. Ne vidim bas da se buni na mokro😂
Meni ako se ne opere od prve, opere se iz druge ili treće + ako staviš na sunce i najgora fleka izblijedi. Čula sam to odavno ali nikad probala, mislila gluposti, ali evo jučer isprobano jer je umuljao meni najdraži pidžamicu mu i stavila na sunce i sve otišlo što je ostalo nakon pranja.
Emen9, to sam pedijatricu putala na prvom pregledu, rekla nema brige da to svi rade..
Moj naprimjer kao malo stane disati a onda odjednom uzdahne triput...
Cure, vidim da spominjete Kinderkraft ljulju, jeli čemu, koristi li vam i kada? Moj kad je budan neće više u krevetu biti a ja ga ne mogu nositi što radi obveza što radi leđa.. sviđa li im se?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Inače,
Mi uskoro punimo 2 mjeseca. Iskreno mogu reći da sam tek ima par dana počela uživati s malenim.
Do sada mi je bilo dosta stresno, od kada su lijepa vremena osjećam se bolje m, onako u stanu zatvorena s njegovim plačem...
Nekako je i lakše s njima kad vidiš da su ojačali zar ne?
Danas smo napunili 8 tjedana i čekamo da počmu grčevi popuštati🙏🙏.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Ja svog podrignem i da onda se razbudi pa povuce jos par puta. Obicno se podrigne jednom odmah i jos jednom zacas a cula sam da sto se vise podrigne manje zraka zavrsi u crijevima a to je dobro za grceve. Al da, istu nedoumicu imam i ja jer bi bilo lakse ne podrignut ga nego pustit da spava..
NevaEva, i nama propušta na boku, 3 sata mi izdrže Puffies i Pampers, sve duže je predugo...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
MareiKate,Ridja,hvala na savjetu,probat cu. Fleka je na cijeloj zadnjoj strani😂
Sortiraj odgovore
Najstariji