Rita, ovo sto su cure rekle - svaka vaga je razlicita i nemoj brinuti. Mi smo se igrom slucaja u tri dana vagali kod dvije pedijatrice. Na jednoj vagi je imala 4550, a na drugoj 4920. Ne vjerujem da je toliko dobila u 3 dana, nego da vage naravno nisu iste. Tako da... ne brini.
Dora, zanimljiva teorija sa oblacenjem, bas cu probati 🙂
Avama, moja je cura isto sa mnom najmirnija, cim je previse ljudi oko nje i nosanja i glasova i svega odmah je nervozna. Mi njima znacimo mir i utociste jer su jos uvijek premali za “previse zabave” i to ih cak ponekad i plasi, jer im previse stimulira mozak. Tako da je to normalno, tvoj malac trazi mamu, mir i sigurnost. Bebe ne placu zbog “manipulacije”, nego jer im nesto smeta, a prirodno je da su najmirnije kod mame.
Principessa, svaka cast za volju i popis! 💜 Kako si ti sa kolestazom? Nisam upratila jesi li jos u bolnici na cuvanju ili su te inducirali?
Jagodice, nisam sigurna da je to menga, to te mozda zateze jer se trbusna supljina i organi jos uvijek vracaju na svoje mjesto. Ali svasta je moguce.
H&m - ljudi moji ja sam jucer na nju potrosila “pola place”... ja jednostavno nisam mogla odoliti, nakupovala sam joj robice za ljeto, a to je tolikoooo slatko da poludis. Slikam vam poslje.
.
Ugodan i miran dan svima! 💓
Joj Kety hvala ti, ja vec ocajavam da mali previse jede a nije bucmast nest ekstra, vise je dugacki pa se brinem dal moje mlijeko ne valja..
.
Thera 😂😂😂 show i kod tebe znaci 😅
.
Mi smo nocas prvu noc bili budni od 1 do 5. Jeo je, kad sam ga podrignula se probudio pa je opet jeo i tak par puta 😂 nikak zaspat pa prematanje pa je jeo i tak. Nije puno plakao ni se grcio il nest, jednostavno nikak zaspat.
.
I ja nakupovala svega za ljeto, oreslatko mi bilo ali sam online u nextu uzela.
.
Hvala svima sta dijelite iskustva, ovo mi je bas korisno ovdje.. za trudnocu je bilo ali sad jos i vise. Nadam se da uzivate sa svojim bebicama koliko i ja. Mi se volimo cuvati, tatu oooobozava a prime ga i bake i deda i ne place. Najlakse zaspi na meni.. 😍
MissGraz moji nalazi su odlicni! Pustili su me doma, pijem terapiju ujutro i navecer, u petak sam u Trudnickoj na pregledu🥰
Sve se smirilo,samo se drzati dijete i sve bude okej.
Imam ja osjecaj da se ja vracam ili sranije ili u petak ostajem roditi🤣 beba se giba, ne znam jesam otvorena jer sam zadnje gledana u srijedu😅
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Moj sef spava. U kolicima😂 Cure moje,on preko dana ne spava nista. Jedva jedvice sam ga uspavala vozeci blatnjava kolica po stanu. Naravno da me ceka pranje poda nakon ovoga.
Uspjela sam doruckovati 5 sati nakon budenja. Mogu ja njega ostaviti da vristi ali dragi radi od doma u sobi do pa pokusavamo ne raditi toliko buku. Veselo nam je😅
Book cure,evo nas kod bake,ponedjeljak je i baka ne radi tako da nas 3 uzivamo 🥰 hvala sto ste me smirile s vaganjem i bebinom kilazom! Kombiniram joj i dojenje i ad , odnosno gledam nju kak mi se ponasa, jutros sam je lijepo nacicala i vidim da se najela jer je onako bila zadovoljna i ko mali bumbar! Kad mi krene plakati nakon dojenja i igrati se s cicama bezveze i navlacit ih onda dam ad (30 ili 60 ml) kako kad , najcesce 30 ml jer joj ovo bude previse! Odlucila sam se ne stresirat da bude iskljucivo samo dojenje jer me to izludilo i bila sam bas nesretna! Mozda joj i te gljivice na jeziku smetaju za cicanje pa navlaci bradavicu i ljuti se na nju! Samo zelim da mi je kcer sretna zadovoljna i sita normalno,tako da idem po instinktu!
Sto se tice drugih ljudi, moja nema problema s tim, voli zamor oko sebe! Voli kad se prica onak lagano normalno i ona utone tako u san!
Kakanje je jednom dnevno, al je i dalje plinovi muce i vidim kolko se grci radi toga, bas joj smeta ,al dobro i to ce proci!
Pricipessa hvala na popisu , bome nas ima❣
Drago mi je da smo sve ovdje i da dijelimo iskustva, bas sam sretna radi toga! 💞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Evo i mog u kolicima u boravku. Muz radi od doma, noc je bila vesela, morala sam malog nekam prebacit makar se muz uopce ne buni na nist ali da ima malo mira. Citam da je skok od 7.-14.dana pa od 3.do 6.tj., mozda ulazimo u to (danas 22 dana stari) jer bi papao puno a pajki mu se malo..
Mi cure moje obavile prvi kupanac!🥳🤗🥰 okej, malisa je prourlao citavo iskustvo uz svesrdnu pomoc patronazne sestre (nove koja je btw diiivna 😍👭), cak je rekla da je jedan od rijetkih bebaca koji ne uzivaju u cop-copu😉
.
Tezak je 4730g, dobio je 300 grama od zadnjeg vaganja, pupak je super, on je i dalje zilava i aktivna bebica 💙👶
.
Jedino za izdvojit - ovo je sada vec 4."nova" patronazna sestra, svaki put dodje nova i totalno druga "nauka", ono kaj su prijasnje zagovarale, sad ne valja, pa sad ti znaj kako postupiti🤯
.
Inace je malisa skoro pa citavo jutro progrintao, zaspe na 5-10 min pa opet dizi, nosi ovo ono.
.
Moram priznati da me ucinila bas ponosnom cinjenica da je kod patronazne bio toliko nemiran, kako se ona kretala po sobi s njim, on mene pogledom prati i urla🤣 i da mi ga patronazna, on me onak "duboko" pogleda, uzdahne, primiri se i zaspe 🤣😴
.
Sljedece je pregled kod pedijatrice u srijedu🤗👩🏼⚕️🏥
.
Mene nekako pecka mjehur, bolucka grlo, zima mi, znam da je od neispavanosti 😵 budem se pocsastila danas sa baklavom🥳
Nama je prvi kupanac sutra😊 S obzirom na vristanje kad ga peremo blazinicama mislim da ni on nece biti jedan od kupaca😂
NevaEva,lijepo je cut da nisam jedina koja kolica fura po stanu😅 Dobro je dok u kolicima nije upaljen fen ili za njih pristekan usisavac😂 Snalazimo se kako znamo i umijemo.
Ja sutra imam ‘izlazak’ ,moram ici registrirati auto,nadam se da ce malac izdrzati s tatom.
Sto se tice skokova,onda smo mi(nadam se) prvi prezivjeli. Jedino imam osjecaj da traje vec tjedan dana minimalno😅
Pozdrav curke.
Mi smo imali vikend ispunjen šetnjama, druženjem kod bake, malo doma i tako, tata je tu pa je sve lakse, makar meni Vam se cini da je drugaciji kad je tata doma, valjda mu je falio, pa je manje spavao preko dana i samo bi se druzio, plesao, nosio okolo da gleda 🥰 danas je vec tata na poslu a on evo spava lijepo u komadu. Jucer je bio dosta nervozan kod bake, mislim da osjeti promjenu i bas je u jednom trenu jako plakao, nisam navikla da place jako ali doma se smirio i sve super.
.
Kupanje, mi ga kupamo svaka dva dana, prije spavanja, voli se kupat, sav se umiri i uživa, jedino ne voli bit zamotan u ručnik, tu se uznemiri, poslije krevet, cisti i naklopan i spavanje 😊
.
Jučer sam testirala kako je pojesti grah😂 bome je cijelu noć prduckao, malo se promeškolji, prdne i spavanac 😂
.
Neznam jel njega isto poceo zubić mucit, dolje na zubalu ima jednu bijelu tvrdu tocku i stalno gura rukicu i slini po njoj, nije to radio do sada, 17.5 imamo pedijatricu pa ću baš pitati 🤷🏼♀️
.
Nama je sutra 7 tjedana i mogu reć da nisam osjetila neki skok sa 6 tjedana, možda zakašnjelo dođe, a možda je to bilo jučer kad nije htio spavat i plakio kod babe, neznam ni sama 😏
.
Super mi je citat da se sve dobro snalazite i da su vam bebaci super 🥰 i žao mi je što su i neke borbe sa grčićima i naprezanjem, držim fige da to prođe i da napokon odahnete 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji