Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    02. Svibanj 2021. 20:25

NeverEver

Jagodica odlicno sto tako lijepo napredujete 😍😍
    Daj mi reci, 120ml je uobicajena doza za mj.dana? To ti je patronazna rekla? Moj malac je danas 3tj.star i on vise papa a nije debel i sad se pitam dal papa previse 😂 Imali smo goste i dala sam mu dudu (izdojeno), 150ml je popio i bio super 1h ali smo onda jos i dojili 20ak min. Za to vrijeme je iz druge cice izdojeno 100ml pa mislim da je on popio i vise al ok. Dakle oko 250ml u sat vremena i onda spava 3-4h i tak stalno i po noci i po danu.
    Za sad jos nemamo grceve..
    Citala sam da znas da je beba colic ako vristi neutjesno 3 sata najmanje 3 dana u tjednu, inace je nest drugo. Kod mog je dok zaplace samo glad ili podriganac u pitanju al fakat skoro i ne place. Jooooj strah me tih grcevaaaa!! Fakat pazim sta jedem ali to se dobije i dok sve radis kak treba..
    .
    Ja nisam imala koronu i stavljen mi je taj konac kaj se raspada..

Citam i ja ovdje 😅🙊 samo cu se ubacit za ovu kolicinu koju pojede...majcino i ad se ne usporeduju(jer je majcino brze i lakse probavljivo,a adaptiranom treba duze) pa ako on pojede tih 150 i uskoro trazi jos da doji to je sasvim normalno. Tak je i moj prozdrljivac isto...i nisam uopce ni gledala na kolicinu nit na kolko cesto...dok ne povrati znaci da mu je ok...!Dok adaptirano kad sam curki davala...to je bilo svaka 3-4h i nikad nije mogla vise od 120ml..ali nikad...i deckic mi je brze napredovao na cici nego ona na boci..al to je opet sve individualno. Sve super radis i samo nastavite...bas mi je drago da si uspjela s dojenjem i da ste se tako super uhodali 🤩🤩💙 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• avama
    02. Svibanj 2021. 21:25

Mame da li vase bebe hoce bit kod nekog da ih nosi ili zabavlja? Moj nema sanse odmah plac i to onako bas jako, ili ako odem van iz kuce i kad skuzi da me nema. Ili ako ga dam nekom da nesto napravim. Znamnda kasnije to bebe rade, ali sa 6 tj.?!

Jagodica125
    02. Svibanj 2021. 21:28

thera

Mi smo probali sa 120 ml malo prije,pojeo je mrvicu manje i pola je zavrsilo na zidu u hodniku😅 Plakala sam od smijeha😂

Ja sam umrla od smijeha, kad je malisa tokom papanja odjednom se smirio i prestao sisat. Ja ga onak gledam, kaj sad i odjednom curke moje, znaci odjednom takav mlaz mlijeka je bljucnuo, vodoskok🤣 
    .
    Bilo mi maloga zao, ali vidim da sve 5, stovise gleda on uokolo  ja i gidra nakon sto smo skuzili da je sve 5 umrli od smijeha🤣

Ines
    03. Svibanj 2021. 05:00

Caos mamite, kako ste provele noc?

Mi smo super, odrundala je od pola 12 do pola 5, mama zadovoljna 😊👍 evo sad se vec ponovno uspavljuje u kindicu uz vrtuljak, pa cemo jos bar do 7,8h odspavati. 

Nea 💗

Ines
    03. Svibanj 2021. 05:08

Jagodica - drago mi je da Fran lijepo napreduje 🥰 a sto se tice tebe i stresa, sve je to normalno. Vjerujem da je tebi jedino teze zbog svoje dijagnoze, ali bit ce to sve super 👍👍 samo polako i smireno koliko mozes.

Slazem se s nekime tko je napisao da se ne prate jednako dojene i bebe na AD-u kad su ml u pitanju. Eto moja sad sa 2 i pol mj najvise sto je pojela po obroku je 150ml. I kad sam pitala pedicu jel to okej, kaze ona ma to je odlicno cim je ona presla 5kg to je i vise nego dovoljno. Tako da se razlicito gleda kod dojenih i beba na AD-u 😊

Nea 💗

Ines
    03. Svibanj 2021. 05:11

Ruzica - uff ne znam sta bi ti pametno rekla osim izdrzi 💪💪💗 moja hvala Bogu nije nesto pretjerano niti imala, al iskreno sad su nam crijeva vec i sazrela, pa ih stvarno ni ne primjecujem da ih jos ima. 

Nea 💗

Ines
    03. Svibanj 2021. 05:13

Avama - daa bez problema. Kod muza, bake jedne i druge, kume, moja voli bit kod dosta njih. Ono kad ju netko drugi nosa ili igra se s njom, a to nisam ja, onda me trazi pogledom, ali ne place i ne histerizira. Mi smo ju naucili da se navikne bar na bake ako nista drugo, al nema ona problem ni kad ju netko ovako drugi uzme 💗

Nea 💗

Principessa🌺
    03. Svibanj 2021. 05:17

Evo curke da i kod vas stavim popis rodenih bebica🥰
    Ne znam ko sve fali, pisala sam kako se ko javljao na onoj temi
    Ako tko zeli na popis,samo javite🤩🥰
    .
    💖POPIS ROĐENIH BEBA💖
    Lady_E- 05.02- Una💖
    Ivancica90- 12.02- Leo 💖
    Korra- 17.02- Theo💖
    TheTina- 19.02- Cura💖
    Ines- 20.02- Nea 💖
    Emmie- 16.02- Ayaat 💖
    Ninnach- 24.02 - Sara 💖
    MissGraz- 24.02 Cura💖
    Elly94- 03.03- Lucas 💖
    Fancy- 04.03 Cura💖
    Gita_kc- 05.03- Mak💖
    MareiKate- 06.03- Josip💖
    Bebolinka- 07.03 Cura💖
    Bubica1- 08.03- Sara💖
    Bajo- 08.03- Marija💖
    EmEn9- 10.03- Lukas💖
    Ružica- 11.03 Dečko💖
    Pupetta- 14.03 Dečko💖
    Blossom- 15.03 Lorena💖
    Ridja- 16.03 Jan💖
    Avama- 23.03 Leon💖
    Girl1234- 25.03 Teo💖
    Rita88- 25.03 Ena💖
    Nadi_- 29.03 Dečko💖
    Bebanomoje- 30.03 Lejla💖
    Zara01- 30.03 Ria💖
    Dora2021- 03.04 Dora💖
    Elledanse- 05.04 Ela💖
    Jagodica123- 06.04 Fran💖
    Kontesa1- 06.04 Dvije cure💖
    NevaEva- 11.04 Valerian💖
    Lala- 13.04 Cura💖
    Babyboy- 18.04 Dečko💖
    Thera- 18.04 Saša💖
    Mar93- 23.04 Maro💖
    Ruska1986- 24.04 Katarina💖
    Nikac- 24.04 Darla💖
    Palonkica- 27.04 Marin💖
    Mateja91- 30.04 Ana💖
    Julesica- 30.04 Adrian💖
    Erika33- 01.05 Šimun💖
    Lea23- 02.05 Nicole💖
    J3ll3na- 02.05 Oliver💖

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• ružica
    03. Svibanj 2021. 06:30

Dobro jutro mame❤️,

Ines, čitam tvoje postove o malenoj i mogu ti samo reći uživaj....
    Nemam što nego izdržati ali vjeruj nije lako. Noćas se od 2 sata savija, stenje, grči, muči a sve kao u snu.
    Kako to slušati i spavati?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    03. Svibanj 2021. 06:32

Jedno pitanje,

Maleni mi unatrag dva tri dana ima redovitiju stolicu(i dalje se jako muči) ali je bar ima, znači li to da crijeva sazrijevaju odnosno da bi se  grčevi skoro mogli smanjiti?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.