I cepici,ali to tek ako nema stolicu 10 dana. Do tada je po njima sve normalno. Nadam se da necu dozivjeti u praksi jer sumnjam da cu izdrzati 10 dana😰
Hvalaa, theraaa
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Uspio se pokakiti 💪
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure, pitanje. Ja sam imala carski, bila je spinalna.. I stavljene su mi neke metalne kvacice umjesto sava i to sutra idem micat… Ima neko iskustva sa tim? Kakav ce osjecaj bit kad se maknu? U Petrovoj sam bila..
Pojma nemam, ja sam isto u petrovoj bila na carskom (spinalna) al sam imala one konce koji sami ispadaju.
Ocito sam ja neka posebna 🤭🤭🤭🤭
Ma mozda bi i meni to stavili, al ja sam bila pozitivna na koronu pa valjda kak sam morala bit u izolaciji onda su mi te konce stavili da ne moram na kontrolu ic 🤷♀️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Mamice i bebice, bok!👋
.
Malisa lijepo napreduje, dobiva na tezini, prerasta robicu iz sata u sat🤗 sutra nam po zadnji put dolazi patronazna, da naaapokon obavimo prvi kupanac🙏 a u srijedu imamo prvi pregled kod pedijatrice 👩⚕️🏥
.
Jucer smo bili u prvoj setnji po ulici, dok je bilo lijepo vrijeme🌞😎
.
A predvecer smo imali prvi "napad kolika"🤯 znaci takav plac cure moje ja jos nisam dozivjela 😱 izbezumljena sam bila, probala sve i svasta, srce mi se slama kad vidim kako se muci, a to... "sve normalno"...🥺 dajem BioGaia kapi, kaka i piski redovito👌
.
Papamo i dalje 120ml AD-a, svaka 3 do 3ipol sata, vec se skoro sam probudi. Presli smo na babylove 2 pelene🥳, one za 3-6kg, bolje mu sjedaju nego 1ica🤷♀️
.
Mene rez jos maaalo zateze kod napora, tipa danas kad sam ves stavljala prat (sagnuta), stedim se koliko mogu🤷♀️
.
Zaspao je sad nakon nosenja na rukama, ovo vrijeme "za sebe" mi je svetinja🤣
.
E da, po noci losije funkcioniram, ne znam jel to od neispavanosti ili stresa (jucer me potres probudio, srce mi bilo u grlu), ali osijecam dosta jake i nagle promjene raspolozenja, pa planiram ako se to nastavi k svojoj psihijatrici na kontrolu, prije nego izmaknem kontroli😵
.
Uglavnom, bude sve dobro, samo dan po dan😇 dobrodosle nove mamice ako vas ima👭🥰🤗
E da - inace je malisa jaaako aktivan i kako ga svi opisuju... zilav 🤗 vec se sad okrece sam s trbuha na bok, s ledja na bok i glavicu vec sad taaako lijepo drzi da su 3 razlicite patronazne koje su nam bile ostale bez teksta misleci da smo par mjeseci stari, a mi tek sljedeci tjedan punimo mjesec dana🥳🤗🥰
Jagodica odlicno sto tako lijepo napredujete 😍😍
Daj mi reci, 120ml je uobicajena doza za mj.dana? To ti je patronazna rekla? Moj malac je danas 3tj.star i on vise papa a nije debel i sad se pitam dal papa previse 😂 Imali smo goste i dala sam mu dudu (izdojeno), 150ml je popio i bio super 1h ali smo onda jos i dojili 20ak min. Za to vrijeme je iz druge cice izdojeno 100ml pa mislim da je on popio i vise al ok. Dakle oko 250ml u sat vremena i onda spava 3-4h i tak stalno i po noci i po danu.
Za sad jos nemamo grceve..
Citala sam da znas da je beba colic ako vristi neutjesno 3 sata najmanje 3 dana u tjednu, inace je nest drugo. Kod mog je dok zaplace samo glad ili podriganac u pitanju al fakat skoro i ne place. Jooooj strah me tih grcevaaaa!! Fakat pazim sta jedem ali to se dobije i dok sve radis kak treba..
.
Ja nisam imala koronu i stavljen mi je taj konac kaj se raspada..
Moj za sad papa 100 ml l(izdojeno ili ad,ovisi koliko skupim cega) svakih 3-4 sata,+ ponekad sisa ali to ne uspijemo cesto. Ako i uspijemo vise spava na sisi nego sto vuce. Kad je pospan onda mu ni 5 sati ne treba nista. Nekako imam osjecaj da mu je to premalo(danas smo 2 tjedna),a opet,doma je u tjedan dana dobio skoro pola kile pa me frka da ne pretjeramo.
Danas smo isli u drugi kvart na kavu,dosli do tamo,vadimo ga iz autosjedalice a kad ono popisan uzduz i poprijeko😂 Naravno da smo mi uzeli sve osim rezervnih hlacica i bodica. I nista,nazad u auto,preskidanje,pa opet u auto na kavu. Sva sreca nismo negdje daleko otisli. Ucimo jos😊
Jucer i danas popodne je cendrav uzasno. Nemam osjecaj da ga muce grcevi ni probava. Jednostavno odbija spavati cijeli dan. I onda je ljut,mlatara rukicama i nogama,vristi iz petnih zila. Jedva cekam sutra kad ostanem sama s njim😅
A navecer kad se konacno smiri dijete za pozeljet. Kad se onako lijepo nasmije zaboravimo u trenu sva ova nosanja i plac kroz dan❤️
Cure ja sam danas svoju vagala i ima 4440 grama a u srijedu je kod pedijatrice imala 4510 g , pada na tezini! Skuzila sam da mi po noci slabo jede , neda joj se vuc cicu pa zaspi , ocito gladna zaspi! Borim se sa svojim cicama, dajem joj , ona lijepo cica i onda odjednom pocne vuc bradavicu i ispustat je, tako i na drugoj cici! Ne kuzim dal vec isprazni pa nije dovoljno, onda joj dam jos 30 ml dohrane ako place jer ne bude sita! Malo da se pojadam 😅
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure ja sam danas svoju vagala i ima 4440 grama a u srijedu je kod pedijatrice imala 4510 g , pada na tezini! Skuzila sam da mi po noci slabo jede , neda joj se vuc cicu pa zaspi , ocito gladna zaspi! Borim se sa svojim cicama, dajem joj , ona lijepo cica i onda odjednom pocne vuc bradavicu i ispustat je, tako i na drugoj cici! Ne kuzim dal vec isprazni pa nije dovoljno, onda joj dam jos 30 ml dohrane ako place jer ne bude sita! Malo da se pojadam 😅
E, al uzmi u obzir da su sve vage razlicite. Meni, kad je dosla patronazna prvi dan, rekla je da ce bebu odmah izvagati, tako da ona moze pratit po svojoj vagi kako napreduje... Rekla je njena vaga pokazuje tako, da dodje kolegica sa svojom vagom, njena bi pokazala opet drukcije.... Tako da moze bit i do toga
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji