Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    14. Travanj 2023. 13:00

Žene može pomoć za 4 dana trebam dobiti a test na lh 40 je pozitivan... sto to znaci? Ovulacija je prošla ne vjerujem da ju opet imam.  Znači li to da imam policisticne jajnika.  12. I 13. dan sam ulovila pek i i imala odnose. 14 dan je već bio test negativan. Danas mi je 25 dan ciklusa opet mi je test na lh pozitivan 100posto.

Tratinčica123
    14. Travanj 2023. 14:41

Maus

Žene može pomoć za 4 dana trebam dobiti a test na lh 40 je pozitivan… sto to znaci? Ovulacija je prošla ne vjerujem da ju opet imam. Znači li to da imam policisticne jajnika. 12. I 13. dan sam ulovila pek i i imala odnose. 14 dan je već bio test negativan. Danas mi je 25 dan ciklusa opet mi je test na lh pozitivan 100posto.

Lh trakica može biti pozitivna pred dolazak M. 
    Ako imaš slike, stavi da pogledamo🤷‍♀️
    Znaju Lh trakice biti pozitivne kad je trudnoća u pitanju, ali tad već i test na T bude pozitivan. 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Maus
    14. Travanj 2023. 17:26

Tratinčica123

Maus

Žene može pomoć za 4 dana trebam dobiti a test na lh 40 je pozitivan… sto to znaci? Ovulacija je prošla ne vjerujem da ju opet imam. Znači li to da imam policisticne jajnika. 12. I 13. dan sam ulovila pek i i imala odnose. 14 dan je već bio test negativan. Danas mi je 25 dan ciklusa opet mi je test na lh pozitivan 100posto.

Lh trakica može biti pozitivna pred dolazak M.
    Ako imaš slike, stavi da pogledamo🤷‍♀️
    Znaju Lh trakice biti pozitivne kad je trudnoća u pitanju, ali tad već i test na T bude pozitivan.

Test je onaj digitalni i pokazao smajlica dva puta 11. i 12. dan ciklusa. 13.dan ciklusa je bio negativan. I danas probam ..on opet pokazao smajlića.  Nisam znala da se lh povećava pred mengu onda je opravdano. Već sam mislila da sam bezveze to kupovala

Selmaa34
    14. Travanj 2023. 18:36

thinkpurple

Selmaa sad nam je 7 mjeseci trebalo uz pracenje trakica. U tih 7 mj su bile 2 biokemijske i evo treca sreca kad smo mislili da nema sanse jer je O bila rano, dobro da sam testove nosila i testirala na putu i pokrili jednom na brzinu na putu dok je dijete spavalo u wc bez romantike 🤣
    Mozda je to recept 😝
    .
    Sretno svima!

Hvala na odgovoru. Uspjesnu trudnocu ti zelim.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

sisy
    14. Travanj 2023. 19:38

thinkpurple

Selmaa sad nam je 7 mjeseci trebalo uz pracenje trakica. U tih 7 mj su bile 2 biokemijske i evo treca sreca kad smo mislili da nema sanse jer je O bila rano, dobro da sam testove nosila i testirala na putu i pokrili jednom na brzinu na putu dok je dijete spavalo u wc bez romantike 🤣
    Mozda je to recept 😝
    .
    Sretno svima!

Hej, koliko rano ti je bila O, na koji dan dc?
    Ja imam problem sa uranjenim O, ne bude mi js kvalitetna.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

sisy
    14. Travanj 2023. 21:07

thinkpurple

Sisy 10 dc mi je bio pik na trakici, taj dan smo pokrili, znaci max 12dc je bila O. A na 22 dc / 10dpo sam vec imala jako laganu crtu na testu. Ful kratki ciklus, ja sam mislila da nis od njega ili da ce opet bit biokemijska jer je 14 dpo krenula sukrvica pa sam vadila betu i vec je bila 2091. Ja kazem, fakat nema pravila, moraju se poklopit sve zvijezde ocito. 🤷‍♀️
    Selmaaa hvala 😊

Ja imam uvijek uranjene O, na 9-10 dc.
    I dr kaze da su nekvalitetne js tada, jer ne stignu sazrijeti. To mi je i logično nekako jer sam zatrudnila i bila je biokemijska, valjda zbog nekvalitetne js. I sada cemo pikušati sa Femarom, kao eto da produžimo folik.fazu i da bude js kvalitetnija. 
    Uvijek sam mislila da mi je zapravo kratka lut.faza, jer su mi ciklusi uvijek točni na 23d, onda sam zatrudnila na 7dc, jednim jedinim odnosom taj mjesec.
    Mnogo čitam forume, pa sam primjetila da je dosta žena zatrudnilo sa ranijom ovulacijom i rodile su zdravu djecu. Dakle nekada ipak moze biti kvalitetna js i zdrava, bez greske, ali moj dr kaze da ipak ne treba raditi djecu na takvim js i da se potpomognrmo. Ali hajde ti sad budi pametan. Meni se ovaj mj radila beba jako, i imala sam lijep folikul od 23mm, mogla sam ta dva dana iza pokriti, ali dr rekao ne, neka, sljedeći ciklus uz Femaru. I nisam MM dala blizu. Valjda oni znaju bolje. Hajde budi pametan.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Aneee
    15. Travanj 2023. 05:59

Mom2one I kod mene se na 5+3 nije vidila srcana akcija pa eno djeca zdrav I ziv...a krvarenje ako nije bilo prije onda je od pregleda. Nadam se da stane ubrzo to krvarenje 🙏🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• angela1108
    15. Travanj 2023. 12:27

Mom2one jel prestalo krvarenje ? 
    A sad jedno glupo pitanje🙈. Može li mi netko izračunati koliko sam trenutno trudna? Kad tipkam ove kalkulatore uvijek pita zadnju menstruaciju a kod mene su neredovite. Ovulacija je bila 20.03 a test pozitivan 01.04 ...
    Lunolila jel bilo vatreno sinoć 🤭

Selmaa34
    15. Travanj 2023. 13:00

angela1108

Mom2one jel prestalo krvarenje ?
    A sad jedno glupo pitanje🙈. Može li mi netko izračunati koliko sam trenutno trudna? Kad tipkam ove kalkulatore uvijek pita zadnju menstruaciju a kod mene su neredovite. Ovulacija je bila 20.03 a test pozitivan 01.04 …
    Lunolilajel bilo vatreno sinoć 🤭

Upisi u google -Due date calculator babycenter- i odaberi conception date.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Mom2One
    15. Travanj 2023. 13:00

Prestalo je krvarenje jucer ujutro. U dogovoru s mojim privatnim, rekao je da dodem samo da mi kratko napravi ultrazvuk u slucaju da je doslo do pobacaja uslijed krvarenja. 
    Pregledao, nije vise vidio krvarenje, na uzv je vidio gestacijsku, zv i sitan odjek ploda ali doslovno ako ga zamisli na tom mjestu. ( to je bilo jucer). Stavio dijagnozu prijeteci pobacaj, nastavljam sa duphastonima i relativnim mirovanjem. Na nicem sam. 
    angela1108 trudnocu racunas od prvog dana zadnje menstruacije, neovisno kad je bila. Za primjer mene, zadnja mi je bila 7.3., danas sam 5+4. Tako i sebi izracunas. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.