Evo mene.
Stiga mi je nalaz.
https://ibb.co/x801BCw .
06.04 je bilo 567.70.
Ali mene neÅ”to muÄi, ne znam tko bi to mogao znati, jeste li skužili koja je u mene mjerna jedinica U/L.
A gledam po internetu i piŔu intervali mlU/L.
Jel ovo znaÄi da je beta puno manja da se "pravilno " napravila?
Da li uvijek u istom labu radiÅ” betu?
Koji si dpo?
Uvijek isti.
Danas sam 22 DPO
Draga, da li postoji moguÄnost da imaÅ” blizanaÄku trudnoÄu, da li vam ima netko u obitelji blizance, ili si možda iÅ”la na stimulatio ovulacije?
A ne mora znaÄiti ta visoka beta niÅ”ta, možda jednistavno imaÅ” jednu bebu i visoku betu.
NiŔta od navedenog.
Ma naruÄila sam se u Äetvrtak na ultrazvuk pa Äu vidjeti kakva je situacija. Nema svrhe da se optereÄujem s betomš
Javi kako proslo danas, sretno š¤š
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy š¶š»šš£
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Bebolina i Trish nadam se iskreno da smo skupa na proljetnim bebama š„°š„° morate vi zabraniti muževima terene dok oni ne odrade svoješšš
I ostalim starima curama želim da se dogodi plusiÄš¤
.
Cuuree moje stare koje znate situaciju, upravo su me zvali iz hzzo, sve je odobreno, sutra ili prekosutra Äe nam poslati na adresu rijeÅ”enješ„³š„³š„³
Äestitam, ja prijavljujem 1 DC! š
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Äestitam na plusicima
Oko bete se nemojte previÅ”e brinuti, msm da Äete se samo izluditi ako budete proucavale toliko sve. Ako neÅ”to nije u redu to Äe vam gin i reci. Ionako vi tu sad trenutno niÅ”ta ne možete utjecati osim stresa koji može naÅ”koditi. Na vama je samo da napravite termin za prvi pregled i Äekate.Ā
.Ā
TratinÄicaĀ Ā bliži se i taj mjesec š vjerujm da je uzbuÄenje na vrhuncu. Drago mi je da se muž oporavio i da je sve kao i prije š
I oko posvajanja da ide sve glatko kao i do sad šš¼š
š±š¼āāļø 29 god
š§š» 31 god
š¶ š2021š
01.2022. krenuli na bebu br.2 šš¼š¤
Za M i negativne testove mi je bas žao cure...ali idemo dalje šŖš½
š±š¼āāļø 29 god
š§š» 31 god
š¶ š2021š
01.2022. krenuli na bebu br.2 šš¼š¤
Tratincice odlicne vijesti!!
Thinkpurple, koliko ste vi pokusavali? Vidim da smo tu sa godinama, a i prvo dijete nam je tu negdje. š„°
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Evo mene.
Stiga mi je nalaz.
https://ibb.co/x801BCw .
06.04 je bilo 567.70.
Ali mene neÅ”to muÄi, ne znam tko bi to mogao znati, jeste li skužili koja je u mene mjerna jedinica U/L.
A gledam po internetu i piŔu intervali mlU/L.
Jel ovo znaÄi da je beta puno manja da se "pravilno " napravila?
Da li uvijek u istom labu radiÅ” betu?
Koji si dpo?
Uvijek isti.
Danas sam 22 DPO
Draga, da li postoji moguÄnost da imaÅ” blizanaÄku trudnoÄu, da li vam ima netko u obitelji blizance, ili si možda iÅ”la na stimulatio ovulacije?
A ne mora znaÄiti ta visoka beta niÅ”ta, možda jednistavno imaÅ” jednu bebu i visoku betu.
NiŔta od navedenog.
Ma naruÄila sam se u Äetvrtak na ultrazvuk pa Äu vidjeti kakva je situacija. Nema svrhe da se optereÄujem s betomš
Javi kako proslo danas, sretno š¤š.
Ma nisam danas ni stigla otiÄi. Bila sam naruÄena Al s obzirom na ovu situaciju u Splitu trebala sam sve ove dane prekovremeno radit š. Tako da nemam pojma Å”ta je s mojom trudnoÄom, i dalje nemam apsolutno nikakvih simptoma š
https://ibb.co/6ZHFMV2
Nalaz od maloprije, trudnoca 5+2, hematoma ni niceg nije vidjela. Dosla doma, sad ful krvarim. Bolovi menstrualni. Ne nadam se nicem dobrom šŖ
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
I ja se iskreno nadam. Muci me isto sto nije vidjela srcanu akciju, tj.misli da ju je uhvatila u jednom trenutku ali nije sigurna. Kaze da je jos jako rano.Ā
I jos to krvarenje i bolovi.Ā
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Mom2one 92 nadam se da Äe sve biti u redu š¤
A meni jucer ginekologinja veli ovulacija kroz 2-3 dana..ja sva sretna..trakica 13dc tamna (ne ko kontrolna i naravno nadam se najboljem š) i onda jucer (14dc) popiskim trakicu kad ono takav pad, da veci pad ne moze biti..zbunjena sam totalno šµāš«
I ja se iskreno nadam. Muci me isto sto nije vidjela srcanu akciju, tj.misli da ju je uhvatila u jednom trenutku ali nije sigurna. Kaze da je jos jako rano.
I jos to krvarenje i bolovi.
Za srÄanu akciju je joÅ” malo rano a i možda im aparat baÅ” nije neki tako da te taj dio ne treba za sada brinuti. Možda da popijeÅ” normabel i ostaje ti samo nadati se da je možda ipak hematom ili neÅ”to Å”to nije straÅ”no a da nije vidjela. Sretno š
Ma uzv je noviji, ipak je na kbc-u. Sve mi je pokazala. Ni hematoma nit ista. Sve cisto. Krv u uscu je vidjela. Dodem doma, i naravno krvarenje, obilnije, svjeze crveno. Danas nesto brljavi. Malo tako, malo smede. Bolovi prisutni.Ā
Hvala š
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Sortiraj odgovore
Najstariji