Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    12. Travanj 2023. 06:48

sisy

Ja sam danas bila kod svog doce.
    Nakon onih 17 dana krvuckanja dobila sam Duphastone,2×1 15 dana. Naravno stalo krvarenje odmah poslije prvog dana, danas sam 8.dan da ih uzimam.
    Doktor lijepo danas uzeo bris za papu, i hajde da pogleda malo gdje smo, kaže imate jedan lijep folikul na lijevom jajniku, 23mm, za dan dva ovulacija. Ja onako u čudu, zar je moguće preko Duphastona imati ovulaciju, eto jeste, tko god kaže da nije ipak jeste. I ja ga pitam za zeleno svjetlo da ovih dana napravimo bebu, kaže on nemojte. Štaaa? Kao ovo neće biti kvalitetna jajna stanica, prebrzo je narastao taj ciklus i trudnoća vam se neće zadržati, nego hajde sada još 14 dana Duphastona, kao evo ovulacija je sutra prekosutra, 14 dana Duphastona, to je lutealna faza, pa krvarenje, onda 3. dan krvarenja da uzmete FEMARA da produžimo folikularnu fazu da bude kvalitetna jajna stanica (kod mene kratka fol.faza, 9-10dc ovulacija bude), onda folikulometrije8., 10. i 12 dc i imate ciljano odnose i bit će to to.
    E sada, svi znamo da je FEMARA nesto poput Klomifen tableta, djeluju manje više jednako, samo što dosta više hvale Femare, pitanje je, da li ću dobiti blizance 🤣, malo me frka hvata šta ako jajnici na toj stimulaciji polude i izbace puno folikula. Ima li tko iskustva? MM i ja jako želimo dijete zajedničko, ali imamo već troje. On dvoje ja jedno. Nemojte me pogrešno shvatiti 🙄

Ja sam koristila Femaru duži period, uvijek bi imala 1 vodeći folikul, ali sam pratila sve uz folikulometrije i na mene je ostavila pozitivan dojam...🤷‍♀️ tu se može dogoditi da se razvije više vodećih folikula onda postoji šansa za blizance,  kao kod naše September s foruma, ali ako se malo poprati sa uzv(a te tablete bi se po zakonu morale pratiti sa uzv) nema nikakvih problema i moglo bi biti dobitno 😊
    Jutro svim ostalima curama, puse Anee i Trish 😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    12. Travanj 2023. 06:51

Vidim neke lijepe bete, nemojte se bojati kad je beta visoka, to ne može biti loše nikako🥳😁
    Ivyyyy, ja bih savjetovala da muž obavi spermiogram ako si ti neke osnove napravila, ako je spermio u redu, onda ti trebaš dalje... zasad samo osnovno i spermiogram pod obavezno..  nemojte gubiti vrijeme, bolje ga je što prije odraditi 🙈
    Bebolina, sretno u kućnoj radinosti 😎😎

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Ivyyyy
    12. Travanj 2023. 07:12

Tratinčica123

Vidim neke lijepe bete, nemojte se bojati kad je beta visoka, to ne može biti loše nikako🥳😁
    Ivyyyy, ja bih savjetovala da muž obavi spermiogram ako si ti neke osnove napravila, ako je spermio u redu, onda ti trebaš dalje… zasad samo osnovno i spermiogram pod obavezno.. nemojte gubiti vrijeme, bolje ga je što prije odraditi 🙈
    Bebolina, sretno u kućnoj radinosti 😎😎

Naravno, slazem se.. zato sam i pitala odakle da krenem, jer ipak vidim da ste sve vec upucene.. 
    prijavljujem roskasti iscjedak upravo, znaci M danas ustupa, uzela sam i jednu tabletu za bolove da me ne budi ( dosla iz nocne malo prije) 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Trish2022
    12. Travanj 2023. 08:21

Cure sa plusićima, čestitaaam! Neka bude uredna trudnoća i uživajte 😊😊
    Malo sam neaktivna, al svakak vas čitam, jučer sam samo Bebolinu čekala... 
    September, drago mi je što su dečki još malo i kod kuće, bit će vam veselo i želim vam svu sreću 
    Tratinčince kako si ti? Odbrojavaš? Muž se oporavio? 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

Noir
    12. Travanj 2023. 09:07

Cure, ja sam proslu noc imala lagano krvarenje i bila uvjerena kako je stigla M, no od tada nista. Niti iscjedak niti krv. Tako da ću danas raditi test ipak jer mi je sad već sve čudno. I imam lagano povišenu temp.

12/2023 dječak 💙

Mom2One
    12. Travanj 2023. 10:03

Noir

Cure, ja sam proslu noc imala lagano krvarenje i bila uvjerena kako je stigla M, no od tada nista. Niti iscjedak niti krv. Tako da ću danas raditi test ipak jer mi je sad već sve čudno. I imam lagano povišenu temp.

Sretno 🤞❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Noir
    12. Travanj 2023. 11:51

Pozitivan mi je test. Ne mogu doći sebi

12/2023 dječak 💙

Haru
    12. Travanj 2023. 12:38

Noir

Pozitivan mi je test. Ne mogu doći sebi

Čestitaaaam! Baš mi je drago! 🤗 ❤️ Čekamo te na zimskim bebama! 

'21. 💙
    '24. 💛

Luna93
    12. Travanj 2023. 12:46

Bebolina,
    Zao mi je.  Ali nema predaje. 🤞🏼
    Vjerujem da ce iduci pokusaj biti dobitan. 😍

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    12. Travanj 2023. 12:46

Cure sa plusicima, cestitam! 🍀🌸

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.