Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dambo
    16. Travanj 2023. 09:01

Samo da javim da crtica danas nije tamnija od juce 🥴 i dalje kasni, mislim da mi je ovulacija bila bas kasno ovaj mjesec znam po sekretu i ako sam u pravu danas bi bio 10dpo. Videcu narednih par dana sta ce biti, hvala na odgovorima 🍀

Aneee
    16. Travanj 2023. 09:19

Meni danas 11dpo, test negativan 🙄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lunolina
    16. Travanj 2023. 09:25

Bebolina2207

Lunolina

angela1108

Mom2one jel prestalo krvarenje ?
    A sad jedno glupo pitanje🙈. Može li mi netko izračunati koliko sam trenutno trudna? Kad tipkam ove kalkulatore uvijek pita zadnju menstruaciju a kod mene su neredovite. Ovulacija je bila 20.03 a test pozitivan 01.04 …
    Lunolilajel bilo vatreno sinoć 🤭

Na kraju je svadba bila toliko losa da smo dosli umorni od cekanja da odemo doma 😂
    Ali smo pokrili danas, taman 24 sata nakon peak-a. Mi smo odradili sve sto smo mogli, a sad cemo vidjeti da li smo imali srece ili cemo opet pokusavati za mjesec dana🤷🏻‍♀️

Lako za svadbu, bitno da ste vi dobro pokrili, još malo danas i očekujemo testić kroz 2 tjedna i naravno navijamo za plusić.
    Inače ja sam od onih koja ne radi testove. Ali rekla sam mužu da ga radim ovaj mj tamo negdje 11., 12.dpo da odmah vidim ima li šta ili ništa. Pa da znam jel se mogu više nadati ili čekam M i novi postupak. A taman ću oko tog vremena na nove konzultacije pa da mi je jasnija situacija.

Mislim da ovaj mjesec nece biti nista jer mi se bazalna temperatura i LH trakice nisu uskladile nikako, ali naravno da nada uvijek postoji.
    Pametno za test. Iako se moze dogoditi i kasnija implantacija (koja teoretski moze biti do 12. DPO), ali da, vecinom tad test pokaze jesi li ili nisi trudna. Ja razmisljam mozda ici tih dana vaditi betu. Racunam da se svaki mjesec nakupujem tih testova i onda proucavam ima li sta, a ovako za iste novce izvadim betu i bok.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Dambo
    16. Travanj 2023. 09:27

Bas me frustrira ovo vise svaki mjesec, nadanje i ushicenje pa razocaranje, pa obecam sebi da necu vise brojati plodne dane, tempirati odnose, slusati simptome, raditi testove, al ne mogu to je prosto jace od mene, ne mogu da se iskljucim. Svuda mi iskacu male bebe, stomaci i sl. Nisam ni sanjala da ce ovo biti tako komplikovano Ostaje mi da se nadam da necu dobiti. Svima vama zelim da sto prije ugledate II🍀.

Selmaa34
    16. Travanj 2023. 13:14

Aneee

Zao mi je zbog testa. Koliko ste dugo pokusavali za prvu bebu?

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Tratinčica123
    16. Travanj 2023. 13:32

Pozdrav cure🤗
    Ane, žao mi je baš. 😞
    Dambo, Kad se baš zagleda kao da se nešto slabo nazire. Ali mene je zbunilo što kažeš da ti kasni 3 dana, a da si trenutno 10dpo? 
    Faza nakon O do M je uvijek kod svih 14 dana. Ako si 10dpo tek trebaš dobiti za 4 dana. 
    Ako ti kasni 3 dana, ovo je vjerojatno negativan test, crtica mora biti jasna. Ako tek trebas dobiti za 4 dana, postoji šansa da će sjenica tamniti. 🤷‍♀️
    Trish, opa koja pikčina 😎😁 to je to, napokon!

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Dambo
    16. Travanj 2023. 15:20

Napisala sam nerazumljivo, meni ciklus obicno traje 32dana, odnosno 32gog dobijem. Po tome mi kasni 4 dana. Al je problem sto sam imala simptome O tek 26og dc pa zato mislim mozda mi se produzio ciklus i da bi mi po tome danas bio 10dpo. I da je zato jadna crtica. Ja svaki dan osecam neku mucninu kao kad se vozis autom. Evo videcu narednih 2,3 dana sta ce biti. Ponovicu test.

Selmaa34
    16. Travanj 2023. 16:17

Tratinčica123

Pozdrav cure🤗
    Ane, žao mi je baš. 😞
    Dambo, Kad se baš zagleda kao da se nešto slabo nazire. Ali mene je zbunilo što kažeš da ti kasni 3 dana, a da si trenutno 10dpo?
    Faza nakon O do M je uvijek kod svih 14 dana. Ako si 10dpo tek trebaš dobiti za 4 dana.
    Ako ti kasni 3 dana, ovo je vjerojatno negativan test, crtica mora biti jasna. Ako tek trebas dobiti za 4 dana, postoji šansa da će sjenica tamniti. 🤷‍♀️
    Trish, opa koja pikčina 😎😁 to je to, napokon!

Tratincica, kod mene je lutealna faza 12 dana oduvijek tako da ne mora nuzno biti 14 dana. S time da nije dobro da je krace od toga, mislim da se tolerira minimalno 11 dana. Bas sam citala o tome kad sam prvi put pratila sa lh trakicama i skuzila da mi je ovulacija kasnije nego sto sam mislila.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Aneee
    16. Travanj 2023. 16:42

Selmaa34

Aneee

Zao mi je zbog testa. Koliko ste dugo pokusavali za prvu bebu?

Sa trakicama točno godinu dana, plus prije trakica više od pola godine. I kod prve trudnoce test bio negativan na 11dpo ali sad eto bas imam takav osjećaj da nisam T i ta nema šanse da se sta promjeni u 2 dana 🙄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• freyaa
    16. Travanj 2023. 18:52

Cure, evo mene opet kod vas.. Planiram ovih dana krenuti sa trakicama, nadam se da ce biti ovaj ciklus ovulacija, da ce konacno sve doci u red. 
    Tratincica, tek sam sad vidjela kako je prošao mTese, nadam se da ste dobro i uskoro ocekujem lijepe vijesti.. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.