Mom2one jel prestalo krvarenje ?
A sad jedno glupo pitanje🙈. Može li mi netko izračunati koliko sam trenutno trudna? Kad tipkam ove kalkulatore uvijek pita zadnju menstruaciju a kod mene su neredovite. Ovulacija je bila 20.03 a test pozitivan 01.04 …
Lunolilajel bilo vatreno sinoć 🤭
Na kraju je svadba bila toliko losa da smo dosli umorni od cekanja da odemo doma 😂
Ali smo pokrili danas, taman 24 sata nakon peak-a. Mi smo odradili sve sto smo mogli, a sad cemo vidjeti da li smo imali srece ili cemo opet pokusavati za mjesec dana🤷🏻♀️

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina, pratimo se sa ciklusom. I meni isto ovulacija 16,17. Skupa cemo loviti pik!

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Trish peak samo takav, ako je muž blizu svrati ti do njega reci da ga dužnosti zovu 🙃
Dambo sretno da crtica tamni.
Mom2one dobro je što više ne krvariš. Nadam se da će sve biti u redu. Kad Kad imaš opet pregled?
Meni M došla prekjučer, jučer i danas sam zgažena koliko me boli i koliko mi je jaka. Jučer glavobolja me takva uhvatila da mi muka sve bila. Ali mi se srećom dobro poklopilo da je M došla dok sam kući još na godišnjem. Jer ne znam kako bi inače radila a ne bi izostajala zbog toga. Ovaj put ću vidjeti možda uzmem i bo od aspiracije do bete. Vidjet ću kako će mi se raspored poklapati kad dođe vrijeme za sve to.
A možda nam se posreći da mi ovaj mjesec uspijemo i sami napraviti bebicu. Od sljedećeg vikenda ću negdje trakice početi pratiti nakon 10., 11. DC u zadnje vrijeme mi nekako O bila oko 16., 17.dc i peak po noći pa ga nisam već duže uhvatila nego samo pretpostavljala kad je bio. Valjda će biti ovaj put po danu pa da ga baš uhvatimo i sve dobro pokrijemo i opet ću koristiti čašicu pa tko zna.
Hvala 😘
Prvotno mi je kod mojeg bio zakazan 17.tog,sad u ponedjeljak. Tako da cu otic do njega da vidim sto i kako, i da mi eventualno uzme za briseve jer mislim da imam neku gadnu upalu. A realno, nista konacno jos i nismo potvrdili, osim sigurne gv i zv. Tako da cu vidjet sve i nadat se najboljem. Premda me boli ko vrag i svaki tren mislim da ce opet krenut krvarenje.
Nadam se da ce ti cim prije stati da te ne muci toliko i naravno drzim fige za uspjesan ciklus, u kucnoj radinosti ponajvise😊🤞🤞

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Cao zene, upomoc ne znam dal mi se prividja. Kasni mi 3 dana, od simptoma blaga mucnina, bolne bradavice i oskudan bijeli sekret. Sad uradila baby rapid, posle 1 min se pojavila bas blaaaga crtica, ne znam dal se vidi na slici sta mislite
https://i.postimg.cc/VNQtRYhD/IMG-20230415-163757.jpg
Uzivo se vidi bolje, i pojavila se odma. Tako bih bila srecna da jeste posle 1,5god pokusavanja. Ujutru ponavljam🍀
Sjenica je, ali za 3.dan kasnjenja nekako mi se cini slabasna. Nadamo se da je samo bila kasnija ovulacija. I da, probaj s nekim boljim testom ujutro 😊 sretno 🤞

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Javljam ujutru cim odradim, jeste slaba crta, al ovo je prvi put da mi se pojavila odma, a odradila sam 100 testova do sad. Ne bih da se radujem prije vremena,al nadam se isto🙈
Javljam ujutru cim odradim, jeste slaba crta, al ovo je prvi put da mi se pojavila odma, a odradila sam 100 testova do sad. Ne bih da se radujem prije vremena,al nadam se isto🙈
Odradi sutra pa cemo se radovati zajedno. 😊 Sve mi je jasno. Drzim fige 🤞

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Pozdrav zene, sretno svima u kojoj god fazi bile.
Uglavnom, u ovih 7,8 mjeseci nikad nisam uhvatila peak, ali niti priblizno, koliko god pisala… evo danas, tj upravo sad, kad muza nema doma…
https://ibb.co/WsH7QjT
Pa jel to to konacno? 😃
Šteta što nema meštra kući 😂
Može i poštar? 🤣

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Samo da javim da crtica danas nije tamnija od juce 🥴 i dalje kasni, mislim da mi je ovulacija bila bas kasno ovaj mjesec znam po sekretu i ako sam u pravu danas bi bio 10dpo. Videcu narednih par dana sta ce biti, hvala na odgovorima 🍀
Meni danas 11dpo, test negativan 🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mom2one jel prestalo krvarenje ?
A sad jedno glupo pitanje🙈. Može li mi netko izračunati koliko sam trenutno trudna? Kad tipkam ove kalkulatore uvijek pita zadnju menstruaciju a kod mene su neredovite. Ovulacija je bila 20.03 a test pozitivan 01.04 …
Lunolilajel bilo vatreno sinoć 🤭
Na kraju je svadba bila toliko losa da smo dosli umorni od cekanja da odemo doma 😂
Ali smo pokrili danas, taman 24 sata nakon peak-a. Mi smo odradili sve sto smo mogli, a sad cemo vidjeti da li smo imali srece ili cemo opet pokusavati za mjesec dana🤷🏻♀️
Lako za svadbu, bitno da ste vi dobro pokrili, još malo danas i očekujemo testić kroz 2 tjedna i naravno navijamo za plusić.
Inače ja sam od onih koja ne radi testove. Ali rekla sam mužu da ga radim ovaj mj tamo negdje 11., 12.dpo da odmah vidim ima li šta ili ništa. Pa da znam jel se mogu više nadati ili čekam M i novi postupak. A taman ću oko tog vremena na nove konzultacije pa da mi je jasnija situacija.
Mislim da ovaj mjesec nece biti nista jer mi se bazalna temperatura i LH trakice nisu uskladile nikako, ali naravno da nada uvijek postoji.
Pametno za test. Iako se moze dogoditi i kasnija implantacija (koja teoretski moze biti do 12. DPO), ali da, vecinom tad test pokaze jesi li ili nisi trudna. Ja razmisljam mozda ici tih dana vaditi betu. Racunam da se svaki mjesec nakupujem tih testova i onda proucavam ima li sta, a ovako za iste novce izvadim betu i bok.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji