Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • angela1108
    14. Travanj 2023. 09:57

Mom2one 92

Bebolina2207

Mom2one 92

I ja se iskreno nadam. Muci me isto sto nije vidjela srcanu akciju, tj.misli da ju je uhvatila u jednom trenutku ali nije sigurna. Kaze da je jos jako rano.
    I jos to krvarenje i bolovi.

Za srčanu akciju je još malo rano a i možda im aparat baš nije neki tako da te taj dio ne treba za sada brinuti. Možda da popiješ normabel i ostaje ti samo nadati se da je možda ipak hematom ili nešto što nije strašno a da nije vidjela. Sretno 😘

Ma uzv je noviji, ipak je na kbc-u. Sve mi je pokazala. Ni hematoma nit ista. Sve cisto. Krv u uscu je vidjela. Dodem doma, i naravno krvarenje, obilnije, svjeze crveno. Danas nesto brljavi. Malo tako, malo smede. Bolovi prisutni.
    Hvala 😘

Nadamo se pozitivnom ishodu🙏. Dobro da i jutros nije obilno

Mom2One
    14. Travanj 2023. 10:05

angela1108 hvala od ❤️
    Nisam pametna sto sad napravit. Gin mi je na godisnjem. Mozda da se javim svom privatnom za neki savjet il nesto. Nemam pojma. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Lunolina
    14. Travanj 2023. 10:21

Mom2one 92

https://ibb.co/6ZHFMV2
    Nalaz od maloprije, trudnoca 5+2, hematoma ni niceg nije vidjela. Dosla doma, sad ful krvarim. Bolovi menstrualni. Ne nadam se nicem dobrom 😪

Nadam se da ce sve biti okej. Saljem pozitivne vibracije 🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    14. Travanj 2023. 10:27

Otpisala sam ovulaciju za ovaj mjesec jer se trakice i temperatura nikako nisu pratili i danas na poslu ulovim ovu pikčinu 😬 https://ibb.co/prv0Z5g
    Mi danas idemo na svadbu za koju već sad znamo da će biti fantastična i taman da nakon toga u elementu napravimo bebolinca😄
    Trebali smo po rasporeu sinoć u akciju, ali je muška princeza bila umorna 😂🙄 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Selmaa34
    14. Travanj 2023. 11:01

Mom2one, nadam se da nije nista ozbiljno, pokusavaj ne misliti na najgore.
    Lunolina, koji lijepi pik, dobru zabavu i da bude plodno!

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

sisy
    14. Travanj 2023. 11:22

Mom2one 92

Bebolina2207

Mom2one 92

I ja se iskreno nadam. Muci me isto sto nije vidjela srcanu akciju, tj.misli da ju je uhvatila u jednom trenutku ali nije sigurna. Kaze da je jos jako rano.

Za srčanu akciju je još malo rano a i možda im aparat baš nije neki tako da te taj dio ne treba za sada brinuti. Možda da popiješ normabel i ostaje ti samo nadati se da je možda ipak hematom ili nešto što nije strašno a da nije vidjela. Sretno 😘

Ma uzv je noviji, ipak je na kbc-u. Sve mi je pokazala. Ni hematoma nit ista. Sve cisto. Krv u uscu je vidjela. Dodem doma, i naravno krvarenje, obilnije, svjeze crveno. Danas nesto brljavi. Malo tako, malo smede. Bolovi prisutni.
    Hvala 😘

Hej, nedavno kad sam ja imala oskudno krvarenje nakon pregleda uzvom mi je bilo jače, jer naravno jer oni to tamo pročeprkaju. Tako da ne mora značiti mozda jednostavno zbog hormona imas lagano krvarenje. Uzimaš li Duphaston ili slicno za zaštitu? Kakva ti je beta? Tamne li crtice na testovima?

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Mom2One
    14. Travanj 2023. 11:33

sisy

Mom2one 92

Bebolina2207

Mom2one 92

Hvala 😘

Hej, nedavno kad sam ja imala oskudno krvarenje nakon pregleda uzvom mi je bilo jače, jer naravno jer oni to tamo pročeprkaju. Tako da ne mora značiti mozda jednostavno zbog hormona imas lagano krvarenje. Uzimaš li Duphaston ili slicno za zaštitu? Kakva ti je beta? Tamne li crtice na testovima?

Hej, nije bilo nikakvog krvarenja dok nisam dosla doma. Premda je ona vidjela u spekulima svjeze oskudne krvi. Naravno, dva puta mi je spekulumom usla unutra jer prvi put nije uspjela. Kod mene to malo teze ide. Mislila sam da ce mi oci ispast koliko je bolilo. I dodem doma, bum, obilno krvarenje s jakim bolovima. Jutros se nastavilo, ali ne tako obilno.
    Duphaston pijem 3/1. Betu ni testove vise nisam radila jer su trudnocu potvrdili na uzv ( GM, ŽV I EO CRL 3MM, nije sigurna u srcanu akciju). 
    Kaze da ne vidi hematom, kao moguce da je pukla neka zilica(tesko s takvim krvarenjem).

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Miss88
    14. Travanj 2023. 11:42

Mom2one  držim fige da je rano za srčeko. Nadam se da ti je stalo krvarenje. Drži se. Pokušaj mirovati. 🤞🙏🏻

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Jelušićkaa
    14. Travanj 2023. 11:43

Samo da pozdravim svoju garawu i da joj pozelim sve najbolje i dalje pomislim na tebe 💕💕 Garawa očekujem curicu 😘😘
     Također i ostalim curama želim uspjehe i čestitke na plusicima. Krvarenja su uvijek veliki izvor straha nema koja nije u nekom dobu prokrvarila. Budite hrabre i vjerujte 😘😘

Haru
    14. Travanj 2023. 12:27

Mom2one 92

https://ibb.co/6ZHFMV2
    Nalaz od maloprije, trudnoca 5+2, hematoma ni niceg nije vidjela. Dosla doma, sad ful krvarim. Bolovi menstrualni. Ne nadam se nicem dobrom 😪

Držim fige da krvarenje brzo stane. 
    Oko srčane funkcije se nemoj brinuti još. U prvoj trudnoći sam na pregled otišla sa 6+0, a po veličini ploda bilo je i manje. Isto se nije vidjelo srce jer je bilo prerano. Tad je bila vidljiva samo ŽV i hematom. Nakon cca tjedan dana otišla sam opet i tada se vidjelo ❤️. "Beba" od 15kg eno spava u kikindi. 😄 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.