https://postimg.cc/gXnKqDNg
Evo kad pojacam boju.
Vidim sjenu. Malo je presvijetla s obzirom da ti kasni 3 dana, ali mozda je bila kasnija ovulacija. Svakako ponoviti ujutro sa prvim jutarnjim urinom. Po mogucnosti koristiti neki test iz ljekarne za rano otkrivanje. Sretno!
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Hocu ponovicu ujutru pa javljam, imam samo baby rapid, nema drugi u mom gradicu🥴 ne bih se ponadala da se nije odma pojavila.
Pozdrav zene, sretno svima u kojoj god fazi bile.
Uglavnom, u ovih 7,8 mjeseci nikad nisam uhvatila peak, ali niti priblizno, koliko god pisala… evo danas, tj upravo sad, kad muza nema doma…
https://ibb.co/WsH7QjT
Pa jel to to konacno? 😃
Kako bi se reklo, Pikčina! Kad muz dolazi?
Pocetkom svibnja 🙈🙈
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Mom2one jel prestalo krvarenje ?
A sad jedno glupo pitanje🙈. Može li mi netko izračunati koliko sam trenutno trudna? Kad tipkam ove kalkulatore uvijek pita zadnju menstruaciju a kod mene su neredovite. Ovulacija je bila 20.03 a test pozitivan 01.04 …
Lunolilajel bilo vatreno sinoć 🤭
Na kraju je svadba bila toliko losa da smo dosli umorni od cekanja da odemo doma 😂
Ali smo pokrili danas, taman 24 sata nakon peak-a. Mi smo odradili sve sto smo mogli, a sad cemo vidjeti da li smo imali srece ili cemo opet pokusavati za mjesec dana🤷🏻♀️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina, pratimo se sa ciklusom. I meni isto ovulacija 16,17. Skupa cemo loviti pik!
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Trish peak samo takav, ako je muž blizu svrati ti do njega reci da ga dužnosti zovu 🙃
Dambo sretno da crtica tamni.
Mom2one dobro je što više ne krvariš. Nadam se da će sve biti u redu. Kad Kad imaš opet pregled?
Meni M došla prekjučer, jučer i danas sam zgažena koliko me boli i koliko mi je jaka. Jučer glavobolja me takva uhvatila da mi muka sve bila. Ali mi se srećom dobro poklopilo da je M došla dok sam kući još na godišnjem. Jer ne znam kako bi inače radila a ne bi izostajala zbog toga. Ovaj put ću vidjeti možda uzmem i bo od aspiracije do bete. Vidjet ću kako će mi se raspored poklapati kad dođe vrijeme za sve to.
A možda nam se posreći da mi ovaj mjesec uspijemo i sami napraviti bebicu. Od sljedećeg vikenda ću negdje trakice početi pratiti nakon 10., 11. DC u zadnje vrijeme mi nekako O bila oko 16., 17.dc i peak po noći pa ga nisam već duže uhvatila nego samo pretpostavljala kad je bio. Valjda će biti ovaj put po danu pa da ga baš uhvatimo i sve dobro pokrijemo i opet ću koristiti čašicu pa tko zna.
Hvala 😘
Prvotno mi je kod mojeg bio zakazan 17.tog,sad u ponedjeljak. Tako da cu otic do njega da vidim sto i kako, i da mi eventualno uzme za briseve jer mislim da imam neku gadnu upalu. A realno, nista konacno jos i nismo potvrdili, osim sigurne gv i zv. Tako da cu vidjet sve i nadat se najboljem. Premda me boli ko vrag i svaki tren mislim da ce opet krenut krvarenje.
Nadam se da ce ti cim prije stati da te ne muci toliko i naravno drzim fige za uspjesan ciklus, u kucnoj radinosti ponajvise😊🤞🤞
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Cao zene, upomoc ne znam dal mi se prividja. Kasni mi 3 dana, od simptoma blaga mucnina, bolne bradavice i oskudan bijeli sekret. Sad uradila baby rapid, posle 1 min se pojavila bas blaaaga crtica, ne znam dal se vidi na slici sta mislite
https://i.postimg.cc/VNQtRYhD/IMG-20230415-163757.jpg
Uzivo se vidi bolje, i pojavila se odma. Tako bih bila srecna da jeste posle 1,5god pokusavanja. Ujutru ponavljam🍀
Sjenica je, ali za 3.dan kasnjenja nekako mi se cini slabasna. Nadamo se da je samo bila kasnija ovulacija. I da, probaj s nekim boljim testom ujutro 😊 sretno 🤞
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Javljam ujutru cim odradim, jeste slaba crta, al ovo je prvi put da mi se pojavila odma, a odradila sam 100 testova do sad. Ne bih da se radujem prije vremena,al nadam se isto🙈
Javljam ujutru cim odradim, jeste slaba crta, al ovo je prvi put da mi se pojavila odma, a odradila sam 100 testova do sad. Ne bih da se radujem prije vremena,al nadam se isto🙈
Odradi sutra pa cemo se radovati zajedno. 😊 Sve mi je jasno. Drzim fige 🤞
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Pozdrav zene, sretno svima u kojoj god fazi bile.
Uglavnom, u ovih 7,8 mjeseci nikad nisam uhvatila peak, ali niti priblizno, koliko god pisala… evo danas, tj upravo sad, kad muza nema doma…
https://ibb.co/WsH7QjT
Pa jel to to konacno? 😃
Šteta što nema meštra kući 😂
Može i poštar? 🤣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji