Trish, muž se oporavio skroz, rez se doslovno ne vidi, prezadovoljni smo 🥰
Bome odbrojavamo! Danas smo imali online konzultacije i sve je dogovoreno, 8.6 krećemo za Prag 🤩 i naravno, doktorica je dala više od 80% šansi za uspjeh iz prve... baš ćemo vidjet...🤣🤣
Jel vi pratite plodne dane, pokrivate?
.
Luna, čekam tvoj transfer 😁 idemo skupa na proljetne bebe!!
.
Plusići, čestitam 🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Noir čestitam, neka je skolska! Otkada pokusavate?
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Trish, muž se oporavio skroz, rez se doslovno ne vidi, prezadovoljni smo 🥰
Bome odbrojavamo! Danas smo imali online konzultacije i sve je dogovoreno, 8.6 krećemo za Prag 🤩 i naravno, doktorica je dala više od 80% šansi za uspjeh iz prve… baš ćemo vidjet…🤣🤣
Jel vi pratite plodne dane, pokrivate?
.
Luna, čekam tvoj transfer 😁 idemo skupa na proljetne bebe!!
.
Plusići, čestitam 🤗
Super za muža! Oooo pa to je manje od dva mjeseca, sigurno ste uzbuđeni maksimalno, a doktorici se riječi pozlatile i da uspije odmah iz prve 🥰
Ma evo kod mene 11dc, ne pokrivamo ništa jer muža već par ciklusa uopće nema doma, jako puno posla imaju trenutno i stalno je na terenu, sad je doslovno došao na Uskrs doma na 3 dana i to je to, ali sad dok se vrati u petom mjesecu bi trebao jedno vrijeme biti doma pa me onda to veseli... ja se eto onda bavim papirologijom za našu buduću kuću, ganjam sve po redu pa mi vrijeme ide brzo. Mogu reći da sam nakon više od pola godine kako pratim trakicama i više osluškujem tijelo, i nakon 2 mjeseca svakodnevnog ispijanja čaja od vrkute kako mi je ginekolog savjetovao, prvi put primijetila eggwhite iscjedak, tak da ću svakak ovaj ciklus više pišati trakice bez obzira što muža nema doma, baš da vidim da li bude kakvog pomaka... i tako, malo sam se raspisala
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Mi smo baš odlučili i gađali plodne dane od prošlog mjeseca i uspjelo je odmah. Ne mogu vjerovati još i dok ne prođe pregled ja neću biti mirnija. Svima koji se duže trude želim od srca plus što prije!
12/2023 dječak 💙
Pozdrav svima :)
Već vas jako, jako dugo citam, pa sam odlucila i malo tipkati. Trudilice nismo dugo, od 1.mj. ove godine :) Ovaj mjesec smo odlučili i piškanje na trakice, danas sam 13dc, i šaljem baby dust svim trudilicama! 👣🥰
Čestitam svima na plusićima! 👣
Pozdrav svima :)
Već vas jako, jako dugo citam, pa sam odlucila i malo tipkati. Trudilice nismo dugo, od 1.mj. ove godine :) Ovaj mjesec smo odlučili i piškanje na trakice, danas sam 13dc, i šaljem baby dust svim trudilicama! 👣🥰
Čestitam svima na plusićima! 👣
Dobrodosla i sto prije otisla! 🤞🏻
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Mi smo baš odlučili i gađali plodne dane od prošlog mjeseca i uspjelo je odmah. Ne mogu vjerovati još i dok ne prođe pregled ja neću biti mirnija. Svima koji se duže trude želim od srca plus što prije!Noirčestitam! jel ti kasni M ili si napravila test ranije? nisam popratila..
Svim ostalim curama sretno u novom mjesecu 🤞🏽 doći će i naše vrijeme 🫶🏽
Kasni mi vec 5 dana, nisam ranuje radila jer sam mislila da ce doci.
12/2023 dječak 💙
Mi smo baš odlučili i gađali plodne dane od prošlog mjeseca i uspjelo je odmah. Ne mogu vjerovati još i dok ne prođe pregled ja neću biti mirnija. Svima koji se duže trude želim od srca plus što prije!Noirčestitam! jel ti kasni M ili si napravila test ranije? nisam popratila..
Svim ostalim curama sretno u novom mjesecu 🤞🏽 doći će i naše vrijeme 🫶🏽
Kasni mi vec 5 dana, nisam ranuje radila jer sam mislila da ce doci.
Kako je lijepo cuti da nekome uspije iz prvog pokusaja 🥰
Cestitam!!🥳🥳🥳
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozitivan mi je test. Ne mogu doći sebi
Čestitam 🍀❤️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Bebolina i Trish nadam se iskreno da smo skupa na proljetnim bebama 🥰🥰 morate vi zabraniti muževima terene dok oni ne odrade svoje😂😂😜
I ostalim starima curama želim da se dogodi plusić🤗
.
Cuuree moje stare koje znate situaciju, upravo su me zvali iz hzzo, sve je odobreno, sutra ili prekosutra će nam poslati na adresu riješenje🥳🥳🥳
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji