Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:04

Dijana84

Kami.lica

Dijana84

NIKAD ti ljubav nikakvu neces osjetit jer ne zasluzujes a ne mozes je ni dat. Kakva ti i beba Dabogda ti muz otisao i nasao drugu koja moze rodit dobro djete a ne djavola od tebe

Odakle ti da imam muža?? 🤣🤣🤣 Ako se nisi do sada javljala, nisi morala ni do sada. Jedino ako nisi sayurin klon 🤗

Ko god da te zna i voli dabogda nemao djecu samo zato jer tebe zna

Bravo, i tebi nek bude sve što mi želiš. 🤗I vjerujem da bude. 🤗

Dijana84

Kakvo si ti djubre od covjeka smece obicno govno fasisticko

Garawa¤

Kami.lica

_

Naš čajić nije shvatio.. da je navlačimo da se što duže javlja kako bi otkrili o kome se radi.. tko se tako zaigrao ovdje na forumu..
    Dušo naša kako si danas? ❤️❤️

Interpol intenzivno traga za kamilicom koja na forumu za trudnice zeza anonimne forumaše. 🤗Kad saznaš tko sam javi i meni 🤣🤣

Ne brini..  budu se objavili svi nadimci kojima se služiš.. i slučajno će iscuriti i osobni podatci ..  upsss 🤭🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:05

Dijana  vidim da imaš godina, i sigurno si jako frustirana jer si jalova. Zato ti sve te riječi optaštam. To bol i frustracija govori iz tebe. D🤗

Dijana84
    09. Kolovoz 2022. 17:06

Sad cu ja tebe malo da maltretiram pa da vidis kako je majku ti bolesnu jadnu bolesna je ko ti sigurnk

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 17:09

A dušo pa imaš nam i novi nick ❤️❤️ 
    Šta bilo.. netko dirao? 🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 17:09

palma5

Cure drage nemojte se uopce osvrcat na ovu kozu i trosit vrime i zivce..zlo je zlo i nemos nikako to promjenit..njoj zelim da pronade srecu i da se smiri i nade sebi zivot ljubav i veselje sutra neka ostane trudna i neka je ta trudnoca promjeni da postane bolja osoba i da odgaja djete u ljubavi i sreci..😙
    .
    .
    .
    Nego recite vi meni curke koliko je realno na 19dc imat sjenicu na testu od 10osjetljivosti?

Koji je to dpo? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:10

_

Kami.lica

_

Naš čajić nije shvatio.. da je navlačimo da se što duže javlja kako bi otkrili o kome se radi.. tko se tako zaigrao ovdje na forumu..
    Dušo naša kako si danas? ❤️❤️

Interpol intenzivno traga za kamilicom koja na forumu za trudnice zeza anonimne forumaše. 🤗Kad saznaš tko sam javi i meni 🤣🤣

Ne brini.. budu se objavili svi nadimci kojima se služiš.. i slučajno će iscuriti i osobni podatci .. upsss 🤭🤭

Koji i osobni podaci? Misliš da sam ih otkrila? 🤣
    Uostalom, da ih i vidiš i objaviš, moje ili bilo čije, da ti ih netko i otkrije u dopisivanju, ti bi završila u zatvoru zbog objavljivanja osobnih podataka na anonimnom forumu. 🤗
    Vidi se da si iz doba kad nije bilo interneta. Pa se ne kužiš. 🤭
    A trollova je uvijek bilo. Nitko neće javno objavljivati imena trollova. To je kazneno djelo. Oni se samo blokiraju i to je to. Kužiš srećo? 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:11

palma5

Cure drage nemojte se uopce osvrcat na ovu kozu i trosit vrime i zivce..zlo je zlo i nemos nikako to promjenit..njoj zelim da pronade srecu i da se smiri i nade sebi zivot ljubav i veselje sutra neka ostane trudna i neka je ta trudnoca promjeni da postane bolja osoba i da odgaja djete u ljubavi i sreci..😙
    .
    .
    .
    Nego recite vi meni curke koliko je realno na 19dc imat sjenicu na testu od 10osjetljivosti?

Nemoj vrijeđati, to je ružno, blokirat će ti profil. 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:12

_

A dušo pa imaš nam i novi nick ❤️❤️
    Šta bilo.. netko dirao? 🤭

Kako ide oplodnja? Jeli se pikaš? Šta kažu doktori, ima li šanse da te treći mužić ne ostavi? 🐧🐧🐧😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.