Cure drage nemojte se uopce osvrcat na ovu kozu i trosit vrime i zivce..zlo je zlo i nemos nikako to promjenit..njoj zelim da pronade srecu i da se smiri i nade sebi zivot ljubav i veselje sutra neka ostane trudna i neka je ta trudnoca promjeni da postane bolja osoba i da odgaja djete u ljubavi i sreci..😙
.
.
.
Nego recite vi meni curke koliko je realno na 19dc imat sjenicu na testu od 10osjetljivosti?
Nemoj vrijeđati, to je ružno, blokirat će ti profil. 🤗
Picko jedna smrdljiva ofucana raspala. Ko ce s tobom djete imati niko nije lud smrdljivo govno jedno
Kakvo si ti djubre od covjeka smece obicno govno fasisticko
Opa, ovo još nismo imali na forumu 😨😨
Cure drage nemojte se uopce osvrcat na ovu kozu i trosit vrime i zivce..zlo je zlo i nemos nikako to promjenit..njoj zelim da pronade srecu i da se smiri i nade sebi zivot ljubav i veselje sutra neka ostane trudna i neka je ta trudnoca promjeni da postane bolja osoba i da odgaja djete u ljubavi i sreci..😙
.
.
.
Nego recite vi meni curke koliko je realno na 19dc imat sjenicu na testu od 10osjetljivosti?
Picko jedna smrdljiva ofucana raspala. Ko ce s tobom djete imati niko nije lud smrdljivo govno jedno
Opa 😨😨😨
Sad cu ja tebe malo da maltretiram pa da vidis kako je majku ti bolesnu jadnu bolesna je ko ti sigurnk
Samo nastavi. 🤗
.
.
.
Dao Bog sutra imala pozitivan test🍀🤞
🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ovo je preraslo u vasar primitivizma.
Slazem se. Ja takav riječnik nikad nisam i ne bi koristila.
Sramota me u njeno ime. 🤗
Zamisli ti koja je to doza ludosti.. da joj po tko zna koji puta blokiraju profil.. a ona otvara novi.. 😵💫
Fascinantno.. 🤭🤭
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ovo je preraslo u vasar primitivizma.
Slazem se. Ja takav riječnik nikad nisam i ne bi koristila.
Sramota me u njeno ime. 🤗
Vidis sta probudis u onima koje si sprdala?
Sortiraj odgovore
Najstariji