Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dijana84
    09. Kolovoz 2022. 17:13

Kami.lica

palma5

Cure drage nemojte se uopce osvrcat na ovu kozu i trosit vrime i zivce..zlo je zlo i nemos nikako to promjenit..njoj zelim da pronade srecu i da se smiri i nade sebi zivot ljubav i veselje sutra neka ostane trudna i neka je ta trudnoca promjeni da postane bolja osoba i da odgaja djete u ljubavi i sreci..😙
    .
    .
    .
    Nego recite vi meni curke koliko je realno na 19dc imat sjenicu na testu od 10osjetljivosti?

Nemoj vrijeđati, to je ružno, blokirat će ti profil. 🤗

Picko jedna smrdljiva ofucana raspala. Ko ce s tobom djete imati niko nije lud smrdljivo govno jedno 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:13

Dijana84

Kakvo si ti djubre od covjeka smece obicno govno fasisticko

Opa, ovo još nismo imali na forumu 😨😨

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:14

Dijana84

Kami.lica

palma5

Cure drage nemojte se uopce osvrcat na ovu kozu i trosit vrime i zivce..zlo je zlo i nemos nikako to promjenit..njoj zelim da pronade srecu i da se smiri i nade sebi zivot ljubav i veselje sutra neka ostane trudna i neka je ta trudnoca promjeni da postane bolja osoba i da odgaja djete u ljubavi i sreci..😙
    .
    .
    .
    Nego recite vi meni curke koliko je realno na 19dc imat sjenicu na testu od 10osjetljivosti?

Picko jedna smrdljiva ofucana raspala. Ko ce s tobom djete imati niko nije lud smrdljivo govno jedno

Opa 😨😨😨

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:14

Dijana84

Sad cu ja tebe malo da maltretiram pa da vidis kako je majku ti bolesnu jadnu bolesna je ko ti sigurnk

Samo nastavi. 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:15

Vidite da ima i luđih od mene 🤣🤣🤣

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 17:17

palma5

Kami.lica

palma5

.
    .
    .

Dao Bog sutra imala pozitivan test🍀🤞

🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 17:17

Ovo je preraslo u vasar primitivizma. 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:18

Lulamira

Slazem se. Ja takav riječnik nikad nisam i ne bi koristila.
    Sramota me u njeno ime. 🤗

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 17:20

Zamisli ti koja je to doza ludosti.. da joj po tko zna koji puta blokiraju profil.. a ona otvara novi.. 😵‍💫

Fascinantno.. 🤭🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 17:20

Kami.lica

Lulamira

Slazem se. Ja takav riječnik nikad nisam i ne bi koristila.
    Sramota me u njeno ime. 🤗

Vidis sta probudis u onima koje si sprdala? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.