Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dijana84
    09. Kolovoz 2022. 16:55

Kami.lica

I onda kad kažu da sam ja zločesta. 🤣Strašno kakvih ljudi ima. Punih gorčine i mržnje. I onda se čude da ne mogu imati djecu….🤗

Majku ti glupu trebala te abortirati seljancuro jedna, jel te stid same sebe kad se pogledas Dabogda ti niko od porodice ne imao djecu ti si zlobna i takav ti je gen. ko ce tebe voliti NIKK

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 16:57

Naš čajić nije shvatio.. da je navlačimo da se što duže javlja kako bi otkrili o kome se radi.. tko se tako zaigrao ovdje na forumu.. 
    Dušo naša kako si danas? ❤️❤️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Dijana84
    09. Kolovoz 2022. 16:57

NIKAD ti ljubav nikakvu neces osjetit jer ne zasluzujes a ne mozes je ni dat. Kakva ti i beba Dabogda ti muz otisao i nasao drugu koja moze rodit dobro djete a ne djavola od tebe

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 16:58

Dijana84

NIKAD ti ljubav nikakvu neces osjetit jer ne zasluzujes a ne mozes je ni dat. Kakva ti i beba Dabogda ti muz otisao i nasao drugu koja moze rodit dobro djete a ne djavola od tebe

Dijana ne troši svoje živce.. nemoj se trovati ružnim mislima.. ne vrijedi.. sve to netko gore vidi i vratiti će po zaslugama.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:59

Dijana84

Odakle ti da imam muža?? 🤣🤣🤣 Ako se nisi do sada javljala, nisi morala ni do sada. Jedino ako nisi sayurin klon 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:59

_

Dijana84

Dijana ne troši svoje živce.. nemoj se trovati ružnim mislima.. ne vrijedi.. sve to netko gore vidi i vratiti će po zaslugama..

Tako je garawa, njoj će vratiti ono lijepo što je meni poželjela.
     Karma is a bitch. 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:01

_

Naš čajić nije shvatio.. da je navlačimo da se što duže javlja kako bi otkrili o kome se radi.. tko se tako zaigrao ovdje na forumu..
    Dušo naša kako si danas? ❤️❤️

Interpol intenzivno traga za kamilicom koja na forumu za trudnice zeza anonimne forumaše. 🤗Kad saznaš tko sam javi i meni 🤣🤣

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 17:01

Kami.lica

_

Dijana84

Tako je garawa, njoj će vratiti ono lijepo što je meni poželjela.
    Karma is a bitch. 🤗

Neće njoj .. nego onome tko ju je naveo da zgriješi.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Dijana84
    09. Kolovoz 2022. 17:02

Kami.lica

Dijana84

Odakle ti da imam muža?? 🤣🤣🤣 Ako se nisi do sada javljala, nisi morala ni do sada. Jedino ako nisi sayurin klon 🤗

Ko god da te zna i voli dabogda nemao djecu samo zato jer tebe zna

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:03

Garawa još samo ti fališ da odeš s foruma. Znam da je teško ali možeš ti to. Ima života i izvan foruma. Probaj 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.