I onda kad kažu da sam ja zločesta. 🤣Strašno kakvih ljudi ima. Punih gorčine i mržnje. I onda se čude da ne mogu imati djecu….🤗
Majku ti glupu trebala te abortirati seljancuro jedna, jel te stid same sebe kad se pogledas Dabogda ti niko od porodice ne imao djecu ti si zlobna i takav ti je gen. ko ce tebe voliti NIKK
Naš čajić nije shvatio.. da je navlačimo da se što duže javlja kako bi otkrili o kome se radi.. tko se tako zaigrao ovdje na forumu..
Dušo naša kako si danas? ❤️❤️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
NIKAD ti ljubav nikakvu neces osjetit jer ne zasluzujes a ne mozes je ni dat. Kakva ti i beba Dabogda ti muz otisao i nasao drugu koja moze rodit dobro djete a ne djavola od tebe
NIKAD ti ljubav nikakvu neces osjetit jer ne zasluzujes a ne mozes je ni dat. Kakva ti i beba Dabogda ti muz otisao i nasao drugu koja moze rodit dobro djete a ne djavola od tebe
Dijana ne troši svoje živce.. nemoj se trovati ružnim mislima.. ne vrijedi.. sve to netko gore vidi i vratiti će po zaslugama..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Odakle ti da imam muža?? 🤣🤣🤣 Ako se nisi do sada javljala, nisi morala ni do sada. Jedino ako nisi sayurin klon 🤗
Dijana ne troši svoje živce.. nemoj se trovati ružnim mislima.. ne vrijedi.. sve to netko gore vidi i vratiti će po zaslugama..
Tako je garawa, njoj će vratiti ono lijepo što je meni poželjela.
Karma is a bitch. 🤗
Naš čajić nije shvatio.. da je navlačimo da se što duže javlja kako bi otkrili o kome se radi.. tko se tako zaigrao ovdje na forumu..
Dušo naša kako si danas? ❤️❤️
Interpol intenzivno traga za kamilicom koja na forumu za trudnice zeza anonimne forumaše. 🤗Kad saznaš tko sam javi i meni 🤣🤣
Tako je garawa, njoj će vratiti ono lijepo što je meni poželjela.
Karma is a bitch. 🤗
Neće njoj .. nego onome tko ju je naveo da zgriješi..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Odakle ti da imam muža?? 🤣🤣🤣 Ako se nisi do sada javljala, nisi morala ni do sada. Jedino ako nisi sayurin klon 🤗
Ko god da te zna i voli dabogda nemao djecu samo zato jer tebe zna
Garawa još samo ti fališ da odeš s foruma. Znam da je teško ali možeš ti to. Ima života i izvan foruma. Probaj 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji