Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄
Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima.
Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo…🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti.
Vrijedjala si i klela. Nije ljudski.
Nisam lani. Nemoj lagati. I nikad ne kunem. Nije moj stil. Ali su zato meni rekli dabogda nikad ne postala mater i slično 🤗
Sayuri je napustila forum, postigla si svoj cilj.
Sudjeluj ako hoces na ispravan nacin ili nastavi da glumis dezurnu vjesticu.
Klapa znaš? 🤷🏼♀️🥳🎉🥳🎉🥳🎉
*kako 🤭
I da, bore se samo onkološki bolesnici. Boriti se za dijete je neprirodno. Ako ti je sudjeno, desit će se prirodno i bez forsiranja. Ako nije, to treba prihvatiti i nastaviti dalje sa zivotom.
Kami,
Jebiga onda forum bas i nije za tebe. 🤣
Ovaj mozda i nije. 🤭 Znaš neki drugi forum gdje se ljudi zezaju, i pišu nešto zanimljivije od toga kakve su trakice, je li bio peak, i kad će doći menga? 🤗
Ja sam stvarno mislila da se tu ljudi zezaju, da nije sve tako smrtno ozbiljno. Jer pravljenje djece bi trebalo biti spontano i zabavno. A ne stresno s kuknjavom.🤷🏼♀️
Ne bi da sa mijesam ali ovdje zapravo to i jest tema ovog podforuma. Zato se i zove tako. Lh trakice. Da pricamo o Lh trakicama, pikovima i ostalom vezano za to.
Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄
Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima.
Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo…🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti.
Nisam lani. Nemoj lagati. I nikad ne kunem. Nije moj stil. Ali su zato meni rekli dabogda nikad ne postala mater i slično 🤗
Slusam te vec neko vrijeme kako maltretiras ljude i evo ja da ti recem isto Dabogda nikad NIKAD nemala djecu ni svi tvoji srodnici da vam se zlo sjeme izgubi i zatre za sva vremena
Slusam te vec neko vrijeme kako maltretiras ljude i evo ja da ti recem isto Dabogda nikad NIKAD nemala djecu ni svi tvoji srodnici da vam se zlo sjeme izgubi i zatre za sva vremena
Bravo, divna si osoba. 👏🤗 Ja ću samo reći što želiš drugome nek' ti se desi. 🤗
I onda kad kažu da sam ja zločesta. 🤣Strašno kakvih ljudi ima. Punih gorčine i mržnje. I onda se čude da ne mogu imati djecu....🤗
I onda kad kažu da sam ja zločesta. 🤣Strašno kakvih ljudi ima. Punih gorčine i mržnje. I onda se čude da ne mogu imati djecu….🤗
Majku ti glupu trebala te abortirati seljancuro jedna, jel te stid same sebe kad se pogledas Dabogda ti niko od porodice ne imao djecu ti si zlobna i takav ti je gen. ko ce tebe voliti NIKK
Naš čajić nije shvatio.. da je navlačimo da se što duže javlja kako bi otkrili o kome se radi.. tko se tako zaigrao ovdje na forumu..
Dušo naša kako si danas? ❤️❤️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
NIKAD ti ljubav nikakvu neces osjetit jer ne zasluzujes a ne mozes je ni dat. Kakva ti i beba Dabogda ti muz otisao i nasao drugu koja moze rodit dobro djete a ne djavola od tebe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji