Cure drage nemojte se uopce osvrcat na ovu kozu i trosit vrime i zivce..zlo je zlo i nemos nikako to promjenit..njoj zelim da pronade srecu i da se smiri i nade sebi zivot ljubav i veselje sutra neka ostane trudna i neka je ta trudnoca promjeni da postane bolja osoba i da odgaja djete u ljubavi i sreci..😙
.
.
.
Nego recite vi meni curke koliko je realno na 19dc imat sjenicu na testu od 10osjetljivosti?
Bas si dobro napisala.
Zavisi koji je to dan poslje Ovulacije.
Ovo je preraslo u vasar primitivizma.
Slazem se. Ja takav riječnik nikad nisam i ne bi koristila.
Sramota me u njeno ime. 🤗
Dabogda ti se sve ostvarilo sto si zenama zeljela seljancuro primitivna neizjebana neizivljena koji si ti olos i otpadak. Dabogda nikad sretna bila nikad neces imati nekog da te voli NIKAD
Vidis sta probudis u onima koje si sprdala?
Ne mogu na probuditi ništa šta čovjek već nema u sebi. Ova nema veze s mozgom. 🤗
Dabogda ti se sve ostvarilo sto si zenama zeljela seljancuro primitivna neizjebana neizivljena koji si ti olos i otpadak. Dabogda nikad sretna bila nikad neces imati nekog da te voli NIKAD
Pacijent 😨
Ne mogu na probuditi ništa šta čovjek već nema u sebi. Ova nema veze s mozgom. 🤗
Slazem se, znaci ovo sto ti radis tjednima je zapravo ono sto si ti, a ne neka osveta jer nisi bila prihvacena.
Majku i oca ti jebem jes me cula ja cu te naci
Oćete i ovo podrzavati? 🤷🏼♀️
Slazem se, znaci ovo sto ti radis tjednima je zapravo ono sto si ti, a ne neka osveta jer nisi bila prihvacena.
Ma ja se zajebavam.🤗 A ova bolesnica stvarno treba psihijatra i poštenu terapiju. Nije joj dobro.😨
Vidite da ima i luđih od mene 🤣🤣🤣
Ma ja mislim da ovdje vrijedi ono " sto trazis to i dobis" tako da. Ja sam malo citala unazad i cudi me da vec netko nije prije odreagirao na taj nacin kao Dijana84. Ali sta ces. Svatko dobije sto je i zasluzio. Kad tad. Mozda da malo smiris strasti? Jer pretjerujes vec sad. Kroz komentare vidim da si postigla sto si htjela i evo zamolila bi te ako nemas sta pametno reci vezano za ovu temu koja je da odes negdje drugdje sijat svoju negativu. Ajde pusti nas male ljude da se ovdje jadamo medusobno i pokusamo doc do onog sto mi smatramo i zelimo. A ti ako ne zelis isto sto i mi idi trazi i ostvaruj svoje zelje drugdje.
Cure drage nemojte se uopce osvrcat na ovu kozu i trosit vrime i zivce..zlo je zlo i nemos nikako to promjenit..njoj zelim da pronade srecu i da se smiri i nade sebi zivot ljubav i veselje sutra neka ostane trudna i neka je ta trudnoca promjeni da postane bolja osoba i da odgaja djete u ljubavi i sreci..😙
.
.
.
Nego recite vi meni curke koliko je realno na 19dc imat sjenicu na testu od 10osjetljivosti?
Koji je to dpo?
Iskreno neznam jer sam na GO otputovala sam i nisam nusta pratila..ali mozda po bolovima 8 9 dpo…s tim da sam prije 4 ili 5 dana imala malo smedeg iscjetka svega jedno brisanje pa sam ja to stavila pod napomenu kao mozda moguce implatacisko…i imam bilne bradavice vec 2 dana…i uhvati me glad vec nakon 2 sata sta jedem i to toliko da se pocnem trest cila i dode mu muka i slabost ako u roku odma nepojedem nesto🤣
A koja dužina ciklusa ti je inače..
Meni osobno na 19dc je rano.. moji cikusi su 28 ili 29 dana..
Daj sliku da vidimo tu sjenicu 🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji