Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dijana84
    09. Kolovoz 2022. 17:28

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Lulamira

Ovo je preraslo u vasar primitivizma.

Slazem se. Ja takav riječnik nikad nisam i ne bi koristila.
    Sramota me u njeno ime. 🤗

Vidis sta probudis u onima koje si sprdala?

Ne mogu na probuditi ništa šta čovjek već nema u sebi. Ova nema veze s mozgom. 🤗

Slazem se, znaci ovo sto ti radis tjednima je zapravo ono sto si ti, a ne neka osveta jer nisi bila prihvacena.

Ma ja se zajebavam.🤗 A ova bolesnica stvarno treba psihijatra i poštenu terapiju. Nije joj dobro.😨

Vidces ti sta je bolest

Garawa¤

Kami.lica

Dijana84

Majku i oca ti jebem jes me cula ja cu te naci

Oćete i ovo podrzavati? 🤷🏼‍♀️

Pomoći ćemo 🤭🤭🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Lulamira

Kami.lica

Dijana84

Majku i oca ti jebem jes me cula ja cu te naci

Oćete i ovo podrzavati? 🤷🏼‍♀️

Ne. Garawa je vec opomenula. Ali kao i tebe, ni nju necemo moci zaustaviti.

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:29

Pepermint

Kami.lica

Vidite da ima i luđih od mene 🤣🤣🤣

Ma ja mislim da ovdje vrijedi ono " sto trazis to i dobis" tako da. Ja sam malo citala unazad i cudi me da vec netko nije prije odreagirao na taj nacin kao Dijana84. Ali sta ces. Svatko dobije sto je i zasluzio. Kad tad. Mozda da malo smiris strasti? Jer pretjerujes vec sad. Kroz komentare vidim da si postigla sto si htjela i evo zamolila bi te ako nemas sta pametno reci vezano za ovu temu koja je da odes negdje drugdje sijat svoju negativu. Ajde pusti nas male ljude da se ovdje jadamo medusobno i pokusamo doc do onog sto mi smatramo i zelimo. A ti ako ne zelis isto sto i mi idi trazi i ostvaruj svoje zelje drugdje.

Ovo što je ona napisala moze samo bolesna osoba. A i vi ste bolesne ako vam je to normalno. Zajebancija je jedno, prijetnje i psovanje roditelja su drugo. I tu se prelazi granica. 

• Kami.lica

kiki13

_

Zamisli ti koja je to doza ludosti.. da joj po tko zna koji puta blokiraju profil.. a ona otvara novi.. 😵‍💫

Fascinantno.. 🤭🤭

Luzerica 😂😂😂

Napokon jedna od vas. 🤗

Pepermint

palma5

_

palma5

Cure drage nemojte se uopce osvrcat na ovu kozu i trosit vrime i zivce..zlo je zlo i nemos nikako to promjenit..njoj zelim da pronade srecu i da se smiri i nade sebi zivot ljubav i veselje sutra neka ostane trudna i neka je ta trudnoca promjeni da postane bolja osoba i da odgaja djete u ljubavi i sreci..😙
    .
    .
    .
    Nego recite vi meni curke koliko je realno na 19dc imat sjenicu na testu od 10osjetljivosti?

Koji je to dpo?

Iskreno neznam jer sam na GO otputovala sam i nisam nusta pratila..ali mozda po bolovima 8 9 dpo…s tim da sam prije 4 ili 5 dana imala malo smedeg iscjetka svega jedno brisanje pa sam ja to stavila pod napomenu kao mozda moguce implatacisko…i imam bilne bradavice vec 2 dana…i uhvati me glad vec nakon 2 sata sta jedem i to toliko da se pocnem trest cila i dode mu muka i slabost ako u roku odma nepojedem nesto🤣

Da nam uslikas pa da vidimo i mi taj testic? Ali realno da. Na 9 dan poslje ovulacije bi mogla imati sjenu na tako osjetljivom testu. 

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 17:32

Kami.lica

Pepermint

Kami.lica

Ma ja mislim da ovdje vrijedi ono " sto trazis to i dobis" tako da. Ja sam malo citala unazad i cudi me da vec netko nije prije odreagirao na taj nacin kao Dijana84. Ali sta ces. Svatko dobije sto je i zasluzio. Kad tad. Mozda da malo smiris strasti? Jer pretjerujes vec sad. Kroz komentare vidim da si postigla sto si htjela i evo zamolila bi te ako nemas sta pametno reci vezano za ovu temu koja je da odes negdje drugdje sijat svoju negativu. Ajde pusti nas male ljude da se ovdje jadamo medusobno i pokusamo doc do onog sto mi smatramo i zelimo. A ti ako ne zelis isto sto i mi idi trazi i ostvaruj svoje zelje drugdje.

Ovo što je ona napisala moze samo bolesna osoba. A i vi ste bolesne ako vam je to normalno. Zajebancija je jedno, prijetnje i psovanje roditelja su drugo. I tu se prelazi granica.

Od kud ti znaš gdje su naše granice? 
    Ti si mi nekoliko puta djecu spomenula.. i nazvala ih privjescima.. gdje je tvoja granica dušo??? 

U tuđe se ništa ne dira.. a ti si se dobro zaigrala.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Pepermint
    09. Kolovoz 2022. 17:33

Kami.lica

Pepermint

Kami.lica

Ali malo pogledaj unazad svoje komentare koje si ti upucivala nekim ovdje osobama. Ne mozes tako i onda ocekivat da netko nece vratiti istom mjerom. Umjesto da pokazes kako se ne smije ti radis suprotno. I kako si napisala da su tebe maltretirale i ti si postala taj koji maltretira zasto zelis da onda netko drugi to isto postane? Zar se nisi ti lose osjecala u tim trenucima? Zasto zelis da drugi pate? To ti nije niti malo lijepo. Ne podrzavam uvrede i ruzne rijeci pogotovo na racun obitelji ali nisi ti bas bila pristojna. Bar u onom sta sam ja vidjela. Tako da malo razmisli ipak o svojim postupcima. 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:34

Lulamira ja sam benigna, ona je maligna.
    Postoji razlika između prijetnji i vrijeđanja i mojih dječjih: ti si luzerica. Za ovo šta ona piše se ide u zatvor. Ona je prijetnja za okolinu. Jadna😢

Dijana84
    09. Kolovoz 2022. 17:35

Kami.lica

Pepermint

Kami.lica

Bolesnica si ti nemas drustvo nemas zivot nemas nista nije ni cudo kad si odvratna i zlobna . picko jedna zakebavas tu zene koje se bore mater ti bezobraznu neodgojenu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.